Dodaj do ulubionych

Testowanie koniec lipca... Kto czeka??

17.07.07, 09:54
Witajcie!
Lipiec to pierwszy miesiac w ktorym tak na powaznie zaczelismy sie starac o
druga pocieche.
Oczywiscie moglo byc tych staran wiecej, nie wyszlo wszystko tak jak bym
chciala ale jakas nadzieja jestsmile
U mnie dzis 20 dc wiec pozostalo czekac.... Cyke mam okolo 30dniowe wiec
zobaczymy za 10 dni!

A jak u Was? Dolaczy sie ktos??
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kanetka Re: Testowanie koniec lipca... Kto czeka?? 17.07.07, 10:11
      hej! ja dziś jestem w 28dc i testuję za 3 dni, cykle mam 31dniowe. Juz nie mogę
      się doczekać... smile
      my też staramy się o drugą dzidzię, Iga skończyla właśnie 15 miesięcy. jak się
      uda będzie dwa lata różnicy smile nie robię sobie zbyt wielkich nadziei,
      naczytałam się, między innymi na tym forum, że nie zawsze udaje się za
      pierwszym razem... Z igą się udało, ciekawe jak będzie tym razem..
      • emfj Re: Testowanie koniec lipca... Kto czeka?? 17.07.07, 10:25
        ja też testuję za 3 dni; ale dziś mam kryzys co do nadzieji sad objawów chyba
        nie mam żadnych ale pocieszam się, ze poprzednio tez nie miałam.
        Pozdrawiam.
    • emma69 Re: Testowanie koniec lipca... Kto czeka?? 17.07.07, 10:23
      czesc!to nasz 2 miesiac staran,testuje ok 27-28,mam mieszane uczuciasadwczesniej
      nie moglam sie doczekac,teraz sobie odpuscilam,bedzie co ma byc
    • kasia_137 Re: Testowanie koniec lipca... Kto czeka?? 17.07.07, 10:35
      i ja też smile
      Co prawda cykle mam ok.30 dniowe ale już się nie mogę doczekać i planuje test
      zrobić w piątek w 28 dniu cyklu (a to i tak danie sobie na wstrzymanie bo
      chciałam już dzisiaj robić smile
      • nadave Re: Testowanie koniec lipca... Kto czeka?? 17.07.07, 10:40
        Ja tez testuje ok.25 lipca. To 5 miesiac staran. Wczesniej bylam strasznie
        napalona, ale teraz jakos wyluzowalam. Przytulalismy sie wtedy, kiedy trzeba,
        ale co z tego wyjdzie bedzie wiadomo niedlugo. Oby pozytywnie, bo mimo wszystko
        juz mi troche smutno.No ale nic zobaczymy!! Zycze powodzenia i trzymam kciuki!
        • maja285 Re: Testowanie koniec lipca... Kto czeka?? 17.07.07, 10:48
          fajnie że nie jestem sama, ja też testuję ok 25 lipca, nie wiem jak to
          wytrzymam...objway, chyba urojone, hehe, podwyższona temp. 37,2 i ból piersi...
          • nadave Re: Testowanie koniec lipca... Kto czeka?? 17.07.07, 11:33
            Ja juz nie szukam objawow, bo im wiecej szukam tym ich wiecej, a ciazy niet.Tak
            mialam w zeszlym miesiacu. Teraz juz wyluzowalm, zmeczyla mnie ta "pogon".
            Kochalismy sie w dni plodne, teraz czekam na ok. 25, no chyba ze @ bedzie
            szybsza.
    • marzenafiuk81 Re: Testowanie koniec lipca... Kto czeka?? 17.07.07, 11:34
      Hej ja również się dołączam, testuje również w piątek 27 i mam nadzieję że się
      udało. To nasz pierwszy miesiąc starań nie robię sobie zbyt wielkich nadziei
      ale może... smile akurat w tym dniu przyjeżdza do nas moja mama bo mieszkamy w
      Niemczech ale by miała niespodziankę
    • dottie001 Re: Testowanie koniec lipca... Kto czeka?? 17.07.07, 12:54
      ja mam dziś 19 dc z cykli mniej więcej 30-33 dniowych, więc też czekam na
      koniec lipca... smile
    • myszzz Re: Testowanie koniec lipca... Kto czeka?? 17.07.07, 18:47
      ja tez testuje za 3 dni. To nasz pierwszy miesiac staran... objawow zadnych
      wiec nadzieja mala. Mamy juz jedno dziecko, ale tak bardzo chcialabym zeby sie
      udalo wink
    • marzenafiuk81 Re: Testowanie koniec lipca... Kto czeka?? 17.07.07, 20:02
      jejku dziewczyny już nie mogę wytrzymać kusi mnie żeby zrobić test. Bardzo
      jestem ostatnio osłabiona, śpiąca i piersi mnie dziwnie bolą ale nie jakos
      strasznie, martwi mnie tylko to że nie mam żadnego śluzu a często o takowym
      piszecie
    • egnes7 Re: Testowanie koniec lipca... Kto czeka?? 17.07.07, 21:37
      Dołączam do was.Ja będę testować w najbliższą sobotę.To mój 4 cykl starań
      Nie robię sobie wielkiej nadziei na dwie kreseczki.Objawów ciążowych brak więc
      czekam do soboty.
      • loona81 Re: Testowanie koniec lipca... Kto czeka?? 17.07.07, 21:50
        Ja w niedziele 22.07 o ile wytrzymam ... big_grin. Pozdrawiam
        • nadave Sluz pytanie 17.07.07, 22:17
          A powiedzcie Dziewczyny, czy po owulacji macie suchosc,jaki sluz, czy jakies
          inne objawy niz zwykle?? Bardzo mnie to ciekawi??
          • loona81 Re: Sluz pytanie 18.07.07, 08:42
            Ja mam teraz taki bialy, raczej lepki ale bywa momentami rozciagliwy. Nie znam
            sie zupelnie na badaniu sluzu ani szyjki, chyba kupie sobie jakas ksiazke o
            npr big_grin, w dni plodne mialam go duzo i byl przezroczysty i rozciagliwy bardzo.
            Na razie zastosowalam testy owulacyjne, za kilka dni powinnam wiedziec czy sie
            udalo, chociaz kreseczki na testach byly jasne.
    • ann2 Re: Testowanie koniec lipca... Kto czeka?? 18.07.07, 09:38
      Ja sie staram nie nakrecac i nie wyszukiwac na sile obiawow bo wmowic mozna
      sobie wszystkosmile
      W poprzednim cyklu staran mialam mokro caly czas po owulacji az do konca cyklu,
      wydawalo mi sie ze inaczej boli mnie dol brzucha, ze piersi tez jakies inne...
      i co? I nicsad
      Dlatego czekam i staram sie nie myslec ale to bardzo trudne....
      jeszcze 10 dni!!!

pozdrawiam i zycze wszystkim wytrwalosci w oczekiwaniu i upragnionych dwoch
      kreseczek!
    • 777_7s Re: Testowanie koniec lipca... Kto czeka?? 19.07.07, 19:55
      Test mam już kupiony Testować powinnam za tydzień ale jak tu wytrzymać O
      dzidziusia staramy się4 lata Trzymam za Was kciuki
    • pewna_taka Re: Testowanie koniec lipca... Kto czeka?? 19.07.07, 20:26
      i ja, i ja smile
      tesuję za 11 dni, to nasz drugi cykl starań, w poprzednim miałam wszystkie
      objawy ciażowe big_grin teraz już tak bardzo nie nakrecam się, choć po cichu liczę
      (jak chyba kazda z nas), że się uda.
      • 777_7s Re: Testowanie koniec lipca... Kto czeka?? 19.07.07, 21:37
        Ja się nie nakręcam ale jestem zakręcona jak kilo gwożdzi Jeszcze dzień i
        dostanę świra Na każdym kroku w każdej sekundzie myślę tylko o jednym JA
        chcęDZIDZIUSIA óbojętnie czy chłopiec czy dziewczynka Mogą być nnnnawet
        bliżniaki
    • zapomniana1978 Jeśli teraz się uda, to będzie cud... :((( 20.07.07, 11:53
      Ja w tym cyklu nie liczę na nic, bo na badaniu kontrolnym na początku cyklu
      okazało się, że mam torbiel na jajniku, zrobiłam badania hormonów i okazało się,
      że mam dość znacznie podwyższone FSH, ale pozostałe w normie. Przy tej torbieli
      to normalne, jednak ma to wpływ, np. na endometrium, które jest cieniutkie. Poza
      tym lekarz podejrzewa u mnie endometriozę, ale nie chce robić laparoskopii przed
      pierwszą ciążą. Kazał mi zrobić testy owulacyjne, jeżeli wyszłyby pozytywnie, to
      się starać. Ku mojemu zaskoczeniu już pierwszy wyszedł pozytywnie. Czy mam
      jednak prawo mieć nadzieję? Wydaje mi się, że nie. Jak dostanę w środkę okres,
      to mój mężczzna musi zrobić badanie nasienia i od kolejnego cyklu będziemy się
      starać ze wspomaganiem medycznym sad Ale się porobiło... Co ja przeszłam w tym
      miesiącu, byłam naparwdę na skraju załamania, że jestem bezpłodna...

Do wczoraj naprawdę dzielnie się trzymałam, nie robiłam sobie nadzieji, ale ten
      cykl jest inny... Nie bolą mnie zupełnie piersi, a zawsze już przynajmniej na
      tydzień przed okresem bardzo bolały. Cóż, pewnie jeszcze z progesteronem mam po
      prostu problem sad((( Eh... musiałam to z siebie wyrzucić!!!!
      • ann2 Re: Jeśli teraz się uda, to będzie cud... :((( 20.07.07, 19:38
        Zycze Ci z calego serce zeby stal sie ten cud!!!
        Ja mam tydzien jeszcze czekania do @.
        I pewnie przyjdzie bo czuje sie zupelnie normalnie. To znaczy nawet normalniej
        niz zazwyczaj przed @. Nic mnie jeszcze nie boli, wiec pewnie @ sie spoznisad

A jesli te cyferki przy Twoim nicku to data urodzenia to jestesmy rowiesnicami!

Pozdrawiam serdecznie!
        • nadave Re: Jeśli teraz się uda, to będzie cud... :((( 21.07.07, 11:49
          Hej!
          Ja tez czuje sie zupelnie normalnie i nawet tez normalniej, bo nic nie
          boli.Piersi tylko troche nabrzmialy i nic poza tym.Do @ jeszcze ok. tydzien.
          Choc mam nadzieje, ze sie nie doczekam smileW sumie to jestem dziwnie spokojna,
          ale to moze dobrze, bo nie bede za bardzo rozpaczala, jesli nic nie wyjdzie.
          Najbardziej mnie denerwuje, ze musze czekac i wlasciwie nie mozna po niczym
          poznac, czy to juz.Jeszcze ok 7 dni czekania.pozdrawiam!
        • nadave 1978 :)) 21.07.07, 11:50
          Ja tez jestem Wasz rocznik i to sa starania o pierwsza Dzidzie, a jak z Wami
          Kobitki??
          • zaniepokojona10 Re: 1978 :)) 21.07.07, 21:26
            Ja też ten rocznik, ale ten miesiąc pewnie stracony. Wogóle mamy właściwie marne
            szanse bo słabe wyniki nasienia ale czlowiek zawsze ma nadzieje na cud. @
            powinnam mieć już 5 dni temu robiłam test dwa dni temu i nic wiec straciłam
            nadzieje ale @ nie ma nadal więc denerwuje się nadal.
        • zapomniana1978 Re: Jeśli teraz się uda, to będzie cud... :((( 22.07.07, 18:19
          No to jesteśmy rówieśnicami smile

Dziękuję Ci bardzo, za to, co napisałaś, mam nadzieję, że Ci się uda!

Powinnam okres dostać w środę, więc jeszcze 3 dni. Nie nastawiam się, bo to bez
          sensu po tym, co mi lekarz powiedział. Boli mnie podbrzusze, co jakiś czas kłują
          jajniki, 2 ostatnie cykle też tak miałam, a lekarz powiedział, że to właśnie
          przez tę torbiel na jajniku, więc teraz się martwię, czy na drugim się nie pojawi.

Bardzo zastanawia mnie brak bólu i piersi. Zawsze to miałam przed okresem,
          zazwyczaj na tydzień przed, a nawet od owulacji, a teraz nadal nic. Mam
          nadzieję, że do moich problemów nie dojdą jeszcze z poziomem progesteronu, no
          ale nie plamię, więc chyba powinno być ok.

Do tego wszystkiego doszło jeszcze zupełnie irracjonalne w mojej sytuacji
          wewnętrzne przeświadczenie, że jestem w ciąży. Od początku starań myślałam tylko
          o tym, testowałam już na kilka dni przed spodziewaną @, a teraz nawet nie
          kupiłam testu... Rozsądek podpowiada, że nie ma po co, bo @ zacznie się w środę,
          a serce, że nie ma po co, bo jestem w ciąży. Eh... oszaleć można. Na szczęście
          mam nowego Harrego Pottera i to jest mój detoks smile

Trzymam za Was dziewczyny kciuki!

Mam nadzieję, że takie rozterki jak moje Was ominą!
      • ewciapo Re: Jeśli teraz się uda, to będzie cud... :((( 31.07.07, 17:20
        Hej!Ja mam tak samo żadnego bólu piersi przed okresem,a już dawno powinny
        boleć,więc mam nadzieję,że nam się udało trzymam kciuki daj znać
    • myszzz Re: Testowanie koniec lipca... Kto czeka?? 21.07.07, 12:02
      dzisiaj mialam miec @, nie dostalam choc zawsze mam wczesnie rano i regularnie!
      Zrobilam test ale niestety jedna kreska ;/ czy ktoras z Was moze miala tak, ze w
      dniu spodziewanej @ test nie pokazal ciazy, a pare dni pozniej wyszedl
      pozytywnie? Nie wiem co o tym myslec, nadziei juz raczej nie mam, najwyzej
      powtorze test w poniedzialek...
      • maja285 i nic, przyszła @ 21.07.07, 22:22
        juz nie musze testować...sad(((
        • aniaa14 Re: Może i ja się dopiszę:) 22.07.07, 12:50
          Podobnie jak pewna_taka, ja również będe testować pod koniec miesiąca 29-30.07,
          (oczywiście zakładając, że wcześniej nie pojawi się @).Z podejrzanych objawów
          mam tylko bolące, nabrzmiałe piersi.
          To nasz drugi cykl starań i teraz podchodzę do tego już z większym dystansem.
          Co ma być, to będzie...
    • nufa12 Re: Testowanie koniec lipca... Kto czeka?? 22.07.07, 17:42
      Witam Cię,
      ja dokładnie czekam na ten sam termin.
      U mnie też pozostało kilka dni do zrobienia testu .
      Mam nadzieję że się uda i trzymam kciuki za Ciebie
      • krooowka Re: Testowanie koniec lipca... Kto czeka?? 22.07.07, 18:00
        cholewka, u mnie tez dziwnie...
        ostatnie 2 cykle staralismy sie, potem tydzien przed @ mialam ogormne wszystkie
        objawy, myslalam, ze wykituje tak sie meczylam z bolem piersi, ktore wazyly
        chyba tone, bolem brzucha, skokami tempki i w ogole... a potem @ przychodzila i
        nici.

a w tym cyklu mam totalne zero objawow - nawet tych przedmiesiaczkowych, ktore
        mialam przez cale zycie na kilka dni przed @, ktora spoznia sie juz 2 dni. nie
        testuje, bo nie czuje zupelnie zebym byla w ciazy. poczekam jeszcze z
        tydzien... chyba ze @ przyjdzie z opoznieniem
        sad
    • ann2 Re: Testowanie koniec lipca... Kto czeka?? 23.07.07, 09:19
      U mnie dzis 26dc i rano zaczal mnie cmic dol brzucha. Czyli pewnie @ sie
      niestety zblizasad Ale piersi to zupelnie mnie nie bola, nic! Wiec pewnie zeym
      sie dluzej ludzila to @ sie spoznisad Zawsze mam okolo 26-32dni.
      Pozdrawiam wszystkie goraco i zycze zeby kazdej sie udalo!! Te ktore juz dzis
      wiedza ze nie wtym miesiacu zycze Owocnego Sierpnia!!

• nadave Re: Testowanie koniec lipca... Kto czeka?? 23.07.07, 09:23
        Hej ja mialalm klucie wczoraj z prawej strony,a do @ jeszcze kilka dni. Piersi
        tez obolale, ale tylko przy dotyku.Te bole byly kilka razy ale krotko, ok
        minuty. Owu byla jakis tydzien temu, weic moze...?? Innych objawow
        brak.czekamy...czekamy...czekamy...
        • marzenafiuk81 Re: Testowanie koniec lipca... Kto czeka?? 23.07.07, 09:28
          A ja dzisiaj nie wytrzymalam i zrobilam test i niestety jedna krecha sad fakt ze
          do @ jeszcze 4 dni ale... nie robie sobie nadziei sad objawow brak
          • nadave Re: Testowanie koniec lipca... Kto czeka?? 23.07.07, 09:49
            Mimo wszystko to chyba za wczesnie na test. Ja bede testowac w dzien @, jesli
            mnie nie uprzedzi, czyli 27.
            • marzenafiuk81 Re: Testowanie koniec lipca... Kto czeka?? 23.07.07, 10:09
              Ja też 27 powinnam dostać @. Ale nie mam objawow a jeszcze tydzien temu
              wydawalo mi sie ze moze... jezeli nie dostane wczesniej to zrobie test w sobote
              i zobaczymy. Daj znac na priv jak Ci poszło smile trzymam kciuki
              • nadave Re: Testowanie koniec lipca... Kto czeka?? 23.07.07, 10:12
                Nie dziekuje, Tobie zycze rowniez powodzenia. Troszke sie boje jak wyjdzie
                negatywnie. Jeszcze kilka dni i sie okaze, a tak bardzo pragniemy miec
                dzidzie!!!!!!!!!
              • nadave Re: Testowanie koniec lipca... Kto czeka?? 23.07.07, 10:13
                A ktora to Wasza proba, bo nasza 5.
                • marzenafiuk81 Re: Testowanie koniec lipca... Kto czeka?? 23.07.07, 10:21
                  Nasza pierwsza ale równie bardzo pragnę dzidzi. Nie możemy się poddawać i
                  musimy czekać w końcu i na nas przyjdzie pora smile Z tym że nie mierzyłam ani
                  temperatury ani nie oglądałam śluzu poprostu przytulalismy się wtedy kiedy
                  mieliśmy ochotę ale najbardziej w okolicach owu tak bynajmniej mi się wydaje. A
                  Ty stosujesz jakieś metody?
                  • nadave Re: Testowanie koniec lipca... Kto czeka?? 23.07.07, 10:29
                    Obserwowalam sluz i mierzylam temperature. Choc w tym miesiacu jakos to
                    zaniedbalam. My tez przytulamy sie kiedy na to ochota no i w trakcie owu (bol
                    brzucha) obowiazkowo. Powodzenia i trzymam kciuki a teraz zmykam do pracy smile))
                  • ann2 Re: Testowanie koniec lipca... Kto czeka?? 23.07.07, 11:10
                    nasz 3 cykl. Ale bez zadnych obserwacji, metod. No i z powodu pdrozy chba
                    rzegapilismy te najwazniejsze dnisad
    • kasia_137 Re: Testowanie koniec lipca... Kto czeka?? 23.07.07, 15:18
      No i niestety nic z tego sad(
      W piątek test wyszedł negatywny a dziś @......
      • dora1001 Re: Testowanie koniec lipca... Kto czeka?? 23.07.07, 17:55
        Cześć dziewczyny, widzę, że całkiem spore grono testujących w piątek 27, to i
        ja dołączam smile Dziwnie się czuję... jakby przed @, a jednak to jeszcze sporo
        czasu zostało. Im więcej narzekam, tym bardziej mężuś się cieszy i ręce
        zaciera...
        • nadave Re: Testowanie koniec lipca... Kto czeka?? 23.07.07, 18:47
          A kiedy powinnas dostac @?? Co czujesz?? Ja powinnam dostac w piatek, a dzis
          czuje ciagniecie w dole brzucha i takie dziewne klucie-laskotanie w lewym bolu.
          A jak z Toba??Aha no i piersi nabrzmiale i obolale przy dotyku.
          • dora1001 Re: Testowanie koniec lipca... Kto czeka?? 23.07.07, 19:05
            Ja też w piątek smile Do tej pory to objawy wskazujące na @ miałam góra dzień
            wcześniej. Tym razem od dwóch dni już mam, dokładnie jak przed @, a do piątku
            sporo czasu zostało. Ból w plecach i dole brzycha, i jakoś tak niedobrze mi.
            Sama nie wiem, czy objawy mogą być tak szybko, trochę to dziwne. Zastanawiam
            się, czy testu jutro rano już nie zrobić, chociaż szkoda mi, bo i tak pewnie 1
            kreska będzie.
            • marzenafiuk81 Re: Testowanie koniec lipca... Kto czeka?? 24.07.07, 10:04
              ja tez w piątek smile dzisiaj dalej boli mnie brzuch jak na @ ale piersi wcale
              tylko sutki mnie dziwnie bolą. Ale juz nie robię sobie nadzei
              • nadave Re: Testowanie koniec lipca... Kto czeka?? 24.07.07, 10:45
                Ej moze wcale nie, moze to sa objawy implantacji?? Podobno to jest tak samo jak
                przed @. Nie trac nadziei i trzymaj sie cieplutko!!
                • marzenafiuk81 Re: Testowanie koniec lipca... Kto czeka?? 24.07.07, 11:01
                  Już niedługo się dowiemy. Zostały trzy dni, a mnie się wydaje że to cała
                  wieczność
    • zapomniana1978 Re: Testowanie koniec lipca... Kto czeka?? 24.07.07, 13:22
      • zapomniana1978 :(((( 24.07.07, 13:26
        Rano dwa testy: owulacyjny dodatni, co dało mi nadzieję... ciążowy ujemny. Nie
        wiecie, co to może znaczyć? Pewnie ciąża biochemiczna sad Teraz dostałam @. Czemu
        to zawsze tak boli?????????? Nie mogę przestać płakać, niby wiedziałam, że nie
        mogło się w tym cyklu udać, ale...

Mam nadzieję, że Wam się uda!

Ja już nawet nie wiem, czy chcę dalej próbować, przerażają mnie te wszystkie
        badania, "wspomagacze"... Straciłam nadzieję.
        • kasia_137 Re: :(((( 24.07.07, 13:47
          Ja czegoś nie rozumiem - po co robisz równoczesnie test owulacyjny i ciążowy??
          • zapomniana1978 Re: :(((( 24.07.07, 15:26
            To skomplikowane... Hormony HCG i LH są do siebie bardzo podobne w budowie,
            dlatego w ciąży test owulacyjny zawsze wychodzi pozytywnie, a że ze względu na
            obecność LH tych 2 hormonów jest w sumie więcej, to test owulacyjny może coś
            wcześniej wykazać... Tylko, że nie musi oznaczać ciąży, tak jak w moim
            przypadku. Ciąża biochemiczna pewnie...
    • dora1001 Re: Testowanie koniec lipca... Kto czeka?? 24.07.07, 16:34
      No to ja już nie czekam sad
      Wredna małpa przyszła wcześniej o 3 dni. Dopóki się nie staraliśmy była
      regularnie jak w zegarku, a teraz. A jakie objawy miałam... No nic trudno.
      Testy owulacyjne w pogotowiu i do roboty. Liczę na pomyślny sierpień.
      Dziewczyny powodzenia smile
      • joska1111 Re: Testowanie koniec lipca... Kto czeka?? 24.07.07, 22:27
        To ja tez sie dolaczam. Termin 31 lipiec. To nasz 3 miesiac staran.
        Pozdrawiam!
    • ann2 Re: Testowanie koniec lipca... Kto czeka?? 25.07.07, 09:12
      A ja testowac nie bede! Brzuch mnie boli od wczoraj jak zawsze na @, wyskoczylo
      mi kilka pryszczy...sad Tylko piersi mnie nie bola tak jak zwykle. Ale @ napewno
      przyjdzie lada moment, chyba ze sie spozni. Ale przyjdzie na pewno!

Pozdrawiam wszystkie oczekujace i trzymam kciuki!
      • czupurek10 Re: Testowanie koniec lipca... Kto czeka?? 25.07.07, 10:12
        Czesc dziewczyny, to moj piewszy cykl staran, raczej nici z tego wyszly, w
        pirwszej ciazy wiedzialam od razu ze jestem ciazy wiec pewnie bede probowac w
        sierpniu. Powodzonka dla Wszystkich
        • nadave Zapomniana1978 25.07.07, 11:40
          Kobito glowa do gory!! Bedzie dobrze i nic sie nie martw. Najwazniejsze jest
          nastawienie. Nie wiem, ktory raz probowalisnie, ale za ktoryms razem MUSI sie
          udac.Ja czekam do piatku i robie test, choc mysle, ze @ mnie ubiegnie. To nasze
          piate proby. A na pocieszenie dodam, ze tez jestem 1978 i to nasza pierwsza
          Dzidzia smile) Goraco sciskam i zycze pogody ducha! smile)
          • abi19822 Re: Zapomniana1978 25.07.07, 12:23
            Czesc Dziewczyny!!!przeczytalam wszytkie wypowiedzi do tego tematu i az mi
            ulzylo..... przekonalam sie ze nie jestem jedyna dziewczyna oczekujaca dwoch
            kreseczek!!!! czekam na @ dzisiaj a najpozniej jutro mam nadzije ze nie
            przyjdzie, ale boli mnie brzuch a od owulacji piersi wiec raczej sad trzymam za
            Was kciuki!!!!POWODZENIAsmile
    • abi19822 Re: Testowanie koniec lipca... Kto czeka?? 25.07.07, 12:46
      Hej!!! mam pytanko, czy wystepowanie sluzu w okresie przed okresem jest jakims objawem wskazujacym na mozliwosc dwoch kreseczek? i czy pobolewanie brzucha moze wystepowac we wczesnej ciazy??? kurcze mam nadzije ze @ nie przyjdzie, jest mi niedobrze od 2 dni ale to juz chyba urojone objawy... hehehe pozdrawiam
    • sagia78 Re: Testowanie koniec lipca... Kto czeka?? 25.07.07, 13:46
      Czesc Dziewczynki!
      to nasz 2 miesiac staran. testowalam 3 dni przed @ i w dniu kiedy powinnam
      ddostac @ i nic. jedna kreska. @ spoznia mi sie 4 dni. maz chcial zebysmy
      poczekali do soboty i razem testowali ale nie wytrzymalam.zrobilam test dzis
      rano przed praca i.....sa 2 GRUBE KRESECZKI!!! smile
      • nadave Sagia brawo!!! 25.07.07, 15:50
        Gratuluje i zycze spokoju i zdrowia!!
        • aniaa14 Re: Sagia brawo!!! 26.07.07, 08:07
          Sagia, gratuluję!!! Ja test zrobiłam dzisiaj, dzień przed terminem @ i
          ujrzałam drugą bladą kreseczkę! O ile się nie mylę, to jutro wiele dziewczyn z
          tego wątku ma zamiar testować. Życzę wszystkim z całego serca dwóch pięknych,
          grubiutkich kreseczek!!!
          • ann2 sagia! aniaa! BRAVO! 26.07.07, 08:33
            Gratuluje Dziewczyny!!! I zycze wszystkkiego dobrego! Spokojnych m-cy i
            cudonej, zdrowej dzidzi!!
            • nadave :((( 26.07.07, 10:47
              Ja robilam test dzis rano i niestety sad( nic. Jedna kreska. Moze robilam za
              wczesnie? @ jeszcze nie ma. Mam nieregularne cykle.Nie wiem, ale jest mi
              strasznie smutno i przykro. Jakos nie nakrecalam sie w tym miesiacu, ale jak
              zobaczylam ze tylko jedna kreska, to lzy mi stanely w oczach. Eh!Kupie w tym
              miesiacu testy owulacyjne, moze one cos pomoga??
              Zycze Wam wszystkim powoodzenia i trzymajcie sie cieplutko!!
              • marzenafiuk81 Re: :((( 26.07.07, 11:04
                HEJ właśnie wysłałam do Ciebie wiadomość ,
                a tak w ogóle to nie smuć się będzie dobrze
    • sagia78 Re: Testowanie koniec lipca... Kto czeka?? 26.07.07, 12:04
      dzieki dziewczyny za mile slowa. zycze Wam wszystkim 2 kreseczek i trzymam
      kciuki. w tym miesiacu sie wogole nie nastawialam, zwlaszcza ze przeszlam grype
      zoladkowa zaraz po owulacji. zrobilam 2 pierwsze testy bez przekonania i wyszly
      negatywnie. nawet sie nie rozczarowalam. ale jak @ nie przyszla na czas i nie
      pobolewal mnie brzuch jak zazwyczaj zaczelam cos podejrzewac. tak ze nie dajcie
      sie zwiesc tym niewychodzacym testa. poczekajcie jeszcze pare dni. a noz sie
      uda tak jak mi smile
      • 777_7s Re: Testowanie koniec lipca... Kto czeka?? 26.07.07, 16:48
        po ilu dniach robiłaś testy te negatywne co wyszły Dzięki Pozdrawiam
        • sagia78 Re: Testowanie koniec lipca... Kto czeka?? 26.07.07, 17:04
          Pierwszy 3dni przed @ a drugi w dzien kiedy powinna zjawic sie @
          pozdrawiam
    • marzenafiuk81 Re: Testowanie koniec lipca... Kto czeka?? 26.07.07, 20:19
      Moje drogie jutro sądny dzień choć mam wiele obaw i sama nie wiem czy już chcę
      robić test. Do wczoraj nie mogłam się doczekać piątku a teraz sama nie wiem co
      czuję mam mieszane uczucia sad
      • 777_7s Re: Testowanie koniec lipca... Kto czeka?? 26.07.07, 20:35
        Ja też jutro Ale mam napięcie Objawy jak na ciotke i przez to nie wiem co
        myśleć Trzymam za Was kciuki
        • marzenafiuk81 Re: Testowanie koniec lipca... Kto czeka?? 26.07.07, 20:36
          ja też tak mam sad niestety. I nie wiem wkońcu czy robić czy poczekac jeszcze
          parę dni
          • 777_7s Re: Testowanie koniec lipca... Kto czeka?? 26.07.07, 20:58
            Jutro testuje bete i czuje taki stres że trudno opisać co się ze mną dzieje Co
            chwilę latam do wc bo mam wrażenie że to najgorsze nadeszło Jutro robię na bank
            bo po prostu nie wyrobię Trzymaj się cieplutko
            • krooowka 27/07 nadchodzimy!!!! :) 26.07.07, 21:43
              no to ja chyba tez do was dolacze jutro - chyba ze @ unieszczesliwi mnie i
              przyjdzie w nocy wink
    • marzenafiuk81 Re: Testowanie koniec lipca... Kto czeka?? 27.07.07, 06:53
      No i jest tak wyczekany 27 lipca, a dla mnie w tej chwili jest znienawidzony
      27 sad zrobiłam test i nic ty;lko jedna krecha. Jest mi cholernie smutno ale
      nawet nie mam siły płakać. Całą noc śniło mi się że robię test i że wychodzi
      pozytywny ale niestety sad WAM życzę dwóch grubych krech ja muszę jeszcze
      poczekać sad
      • krooowka Re: Testowanie koniec lipca... Kto czeka?? 27.07.07, 07:45
        marzenka,
        ja tez tak jak ty - ciagle snilo mi sie i snilo, a tu negatywny...........

nie placz mi tylko!

pozdrawiam smile
        • marzenafiuk81 Re: Testowanie koniec lipca... Kto czeka?? 27.07.07, 07:51
          Czemu nas to spotyka? ciągle czytam o dziewczynach które nie chcą być w ciąży a
          są i teraz martwią się co "z tym" zrobić sad a my staramy się, pragniemy dzidzi
          jak niczego innego a nic nam z tego nie wychodzisad to nie sprawiiedliwe ale kto
          powiedział że życie jest sprawiedliwe
          • ann2 Re: Testowanie koniec lipca... Kto czeka?? 27.07.07, 08:34
            kroowka, marzena
            to ja do Was dolaczamsad Tez mialam dzis testowac ale nie ma to sensu bo czuje
            ze nie tym razem i @ tuz-tuzsad
            Glowy do gory dziewczyny!!! Poradzimy sobie w sierpniu! WSZYSTKIE!!!

pozdrawiam
            ania
            • nadave Re: Testowanie koniec lipca... Kto czeka?? 27.07.07, 09:59
              OjDrogie Kobitki, wiec Wam rowniez wyszlo negatywnie?? sad( To smutne. Mnie
              nawet sie snilo dzis ze urodzilam coreczke, z takim fajnym czarnym lebkiem smile
              No ale nie martwcie sie. Bedziemy dzialac w sierpniu i wtedy na pewno beda 2
              grube krechy. Sciskam Was wszystkie raem i kazda z osobna!!!! Trzymajcie sie,
              bo nie ma innego wyjscia.
              • krooowka Re: Testowanie koniec lipca... Kto czeka?? 27.07.07, 11:10
                zamowilam dzis testy owu i ciazowe na allegro. bede przygotowana na sierpien,
                oby tylko ta cholerna @ wreszcie przyszla, zebym mogla liczyc od kiedy mam 1szy
                dzien cyklu, bo nic juz nie wiem!!! zla jestem na ten swoj organizm, ze tak
                nagle swiruje i nie mam nad nim zadnej kontroli ani zrozumienia....
              • jotka151 27.07.2007 :) 27.07.07, 11:13
                Magiczny dzień - chyba przychodnie przeżywają dzisiaj oblężenie smile)) Ja właśnie
                zrobiłam rano betę i z niecierlpiwością czekam na wyniki!
                • nadave Re: 27.07.2007 :) 27.07.07, 11:16
                  Trzymam kciuki!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka