chatmax 23.09.07, 21:24 Czy ktoś tak miał? Czy one wogóle mogą się mylić? Robiłam go kilka dni temu w 1 dniu spodziewanej @. Wyszedł negatywny. @ jednak nie ma i nie wiem co mam myśleć. Przecież podobno mają 98% skuteczności????????Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mimika124 Re: Test ujemny a ciąża? 23.09.07, 21:36 chatmax, poczytaj trocę na forum-czasem babeczki opisuję, że testy nie wychodziły, a ktoś był już w ciąży nawet potwierdzonej. osobiście nie mam doświadczenia w tym temacie, bo testuje dopiero 2 raz więc trudno mi cokolwiek powiedzieć - tylko tyle, że dziś też testowałam bo też nie mam @ - to mój 1 dzień spodziewanej @. ale jak to juz pisałam na innych wątkach - biorę luteine i inne medykamenty więc możliwość skutków ubocznych w postaci wydłuzonego cyklu. a może zrób test jeszcze raz, albo jak radzą dziewczyny zrób badanie/ z krwi-beta, on jest pewny.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
chatmax Re: Test ujemny a ciąża? 23.09.07, 21:39 ok dzięki.To mój drugi m-c starań i nie wierzę że mogłoby się udać. zbyt piękne żeby było prawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś
magolonin Re: Test ujemny a ciąża? 25.09.07, 11:00 Hej dziewczyny. U mnie było tak: Tydzień po spodziewanej miesiączce zrobiłam test - negat. Powtórzyłam 10 dni po terminie - negat. Dwa tygodnie - negat. Wkurzyłam się i poszłam do gina, a on na to, że nic nie widzi na usg, że może to być ciąża, ale nie potwierdza ani nie zaprzecza. Poszłam na imprę i pofolgowałam sobie na maxa. Dwa dni po balandze dostałam plamień. Ucieszyłam się, że sprawa jasna, że dostałam i kontynuowałam życie na luzie. Tymczasem plamienia ustały po 2 gniach. Zaniepokojona popędziłam znów do gina, a on mi na to, że to ciąża, jakiś 7 tydzień. I bądź tu mądra! Dziecku na szczęście nic się nie stało (syn ma już 8 lat) ale mogło się stać. Teraz nie będę wierzyć testom na 100% i mając choćby cień podejrzeń, że to może być ciąża, będę prowadzić ,,oszczędniejszy" tryb życia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: Test ujemny a ciąża? 23.09.07, 21:46 hmmm,mnie sie okres spoznil o 11 dni wiec ja mysle ze troche jeszcze poczekaj. Odpowiedz Link Zgłoś
agena2 Re: Test ujemny a ciąża? 23.09.07, 22:19 U mnie też tak było zrobiłam 2 testy między innymi w dniu spodziewanej miesiączki wynik negatywny,póżniej powtórzyłam znów nic,dopiero trzeci test był pozytywny-to było 5 dni od spodziewanej@.Pierwszym objawem była wielka chęć na szampana,wypiłam 2 kieliszki z ogromną chęcią myśląc,że nie jestem w ciąży a tu zaparę dni bum. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Test ujemny a ciąża? 24.09.07, 09:04 Gdzieś czytałam, ze alkohol ułatwia implantację- a w tak wczasnej ciąży alkohol i tak nie wpływa na płód (bo ten nie odżywia sie jeszcze przez łożysko). Czyli szampan pomógł dzidziusiowi zamieszkać w Tobie na stałe Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 Re: Test ujemny a ciąża? 24.09.07, 18:34 memphis, to ja chyba sie upiję bo w tej niepewności juz nie mogę wytrzymać! dzis zrobiłam znów test, ale ok.13 i wyszedł negatywny - tak, tak, pojawiła się druga kreseczka delikatna ale po 2 godzinach więc to niewiarygodne... dr radzi dalej brać luteinę, metformax i estrofem...i czekać. to czekam z bólem jajników jak podczas owulacji!!!!!!!!!!!! ale to wszystko dziwne, więc chyba łyknę szampana! pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
artdesign84 Re: Test ujemny a ciąża? 25.09.07, 13:42 U mnie 2 testy się pomyliły - nawet 2 tyg po spodziewanej miesiączce. Jestem w siódmym miesiącu Zrób beta hcg z krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
rogisia Re: Test ujemny a ciąża? 28.09.07, 08:47 witam ja pierwszy test zrobilam w dniu spodziewanej @ wynik byl negatywny pozniej po tygodniu powtorzylam test pokazaly sie dwie krechyzrobilam jeszcze trzeci test i tez dwie krechywiec babeczki troszke cierpliwosci glowa do gory bedzie dobrze powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś