mieszkankaa 10.12.08, 21:57 Czy mogę testować jutro tj. 31dc przy cyklach 32 dniowych? Czyli @ powinnam dostać w sobote a chccę zrobić test w czwartek, jest szansa na prawidłowy wynik? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fabiankaa Re: ile przed @ można testować? 10.12.08, 22:26 Szansa jest. Ale lepiej poczekac do soboty. Odpowiedz Link Zgłoś
luna67 Re: ile przed @ można testować? 11.12.08, 01:26 To zalezy jakiego testu uzyjesz; sa testy, ktorymi mozna 4 dni przed @ testowac (10-tki), i w dniu @ (25-ki i 50-tki). Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkankaa Re: ile przed @ można testować? 11.12.08, 07:48 zatestowałam i dupa ani ciąży ai nie ciąży, wyszła kropka tam gdzie powinna pokazać się nie ciąża.. test popsuty... został mi ostatni na sobote ale chyba dla pewnosci kupię inny... Ile taki test o czułości 10 kosztuje w aptece? Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: ile przed @ można testować? 12.12.08, 13:25 no i nazwę poprosimy tego o czułości 10 Ja też już dłużej nie wytrzymam! Odpowiedz Link Zgłoś
joan-1980 Re: ile przed @ można testować? 12.12.08, 14:20 Czułość 10 ma bobo-test, można go wykonać przed spodziewaną @, ja już nabyłam i muszę poczekać do pon. żeby wykonać, zrobiłam już test quik i można w nim dostrzec niesamowicie bladą 2 kreskę no ale zrobiłam go za wcześnie więc nie wiem jak potraktować taki wynik Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: ile przed @ można testować? 12.12.08, 15:13 Dziękuję bardzo za nazwę To w takim razie małżonej szanowyny zakupi dzisiaj sztuk 2 Ciekawe jak sobie poradzi z tym zadaniem Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: ile przed @ można testować? 12.12.08, 15:18 a mnie brzuch zaczyna boleć...z mojego testowania chyba nic nie będzie ale mi smutno... Odpowiedz Link Zgłoś
myshha Re: ile przed @ można testować? 13.12.08, 12:00 Witam, moje cykle trwają 30 dni. Pierwszy test zrobiłam w południe w 24 dc /test ciążowy quixx o czułości 25/ i wyszła druga, bladziutka kreska. Na drugi dzień, w 25 dc, zrobiłam test z porannego moczu /firmy nie pamiętam, ale test był zapakowany jak koperta/, też o czułości 25 i wyszła pokaźna druga kreska. Dodam, że owulację miałam 2-3 dni po @. Powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: ile przed @ można testować? 13.12.08, 17:04 Co? Owu miałaś 3 dni po @? Po rozpoczęciu czy po zakończeniu krawienia? Nic nie rozumiem? Tzn. że owy była ok 7dc? Odpowiedz Link Zgłoś
myshha Re: ile przed @ można testować? 13.12.08, 18:43 @ trwa u mnie 6-7 dni, owulację miałam w listopadzie w 10-12 dc /licząc że pierwszy dc jest dniem rozpoczęcia miesiączki/. Mam dość wyraźnie objawy owulacji, stąd wiem, kiedy jest. Ogólnie rzecz ujmując: nasz organizm, to nie mirkoprocesor zaprogramowany co do sekundy i nie zawsze owu ma być w połowie cyklu. Odpowiedz Link Zgłoś
yadrall Re: ile przed @ można testować? 13.12.08, 19:32 Ba,napisze wiecej owu nigdy (prawie nigdy-chyba,ze ktos ma regularne 28 dniowe cykle) nie wypada polowie cyklu. Zazwyczaj owu jest 13-14 dni przed kolejna miesiaczka-dlugosc pierwszej fazy (od pierwszego dnai @ do owulacji) jest zmienna i moze wynosic 10,ale i 50 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: ile przed @ można testować? 13.12.08, 22:09 O choinka! To mogłam swoją przegapić i marudzę na jedną kreskę...ech.... Odpowiedz Link Zgłoś