ewdz 27.10.09, 17:12 Witam Co robicie z dziećmi w Mikołajki?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agulka04 Re: Mikolajki 28.10.09, 09:25 jedziemy do dziadków bo tam przyjeżdża Mikołaj Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Mikolajki 28.10.09, 15:01 Nie zastanawiałam się jeszcze. Narazie planujemy Wszystkich Świętych i spacer na cmentarz i zapalenie świeczek na grobach żołnierzy, czy jakiś opuszczonych (nie jedziemy do rodzinki, a tu nikogo znajomego nie mamy). W Mikołajki, jeśli to w tygodniu to rano prezenty do buta, a później do przedszkola. Co w przedszkolu to jeszcze nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina886 Re: Mikolajki 30.10.09, 18:43 6 grudnia to niedziela. Ale jeszcze nie myśleliśmy co będziemy robić. Dużo czasu mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: Mikolajki 29.11.09, 17:28 z soboty na niedziele podkładam paczki pod glowę w niedziele rano będzie euforia,a potem jak nikt sie nie zapowie to moze pojedziemy gdzies szukac dodatkowych atrakcji nie wiem jeszcze a w poniedzialek Mikołaj w przedszkolu Odpowiedz Link Zgłoś