15.11.10, 23:20
Czy ktoś zna przedszkole nr 300 na ul. Portofino 4? Jeśli tak, to będę bardzo wdzięczna za podzielenie się opinią.
Obserwuj wątek
    • barakudaa Re: portofino 15.11.10, 23:27
      W łaziskach Dolnych czy w Katowicach a może w Bydgoszczy?
      • kutryna Re: portofino 16.11.10, 14:31
        W Warszawie.
        • nube Re: portofino 17.11.10, 15:10
          Moja córka chodzi tam od września do trzylatków. Jest zadowolona. Dzieci prawie codziennie są na placu zabaw. Widać, że duży nacisk kładzie się na plastykę - co kilka dni wystawiane są na ścianach nowe prace dzieci. Z zajęć do wyboru jest angielski, taniec, rytmika, drama (to dla starszaków chyba).
          • kutryna Re: portofino 17.11.10, 15:48
            Nube dzięki za informacje. A czy w tym przedszkolu jest kuchnia na miejscu czy catering?
            • nube Re: portofino 17.11.10, 16:26
              Na miejscu.
              • krokre Re: portofino 28.11.10, 17:48
                Mój mały chodzi od 2 lat do tego przedszkola i potwierdzam że jest ok. Spacery prawie codziennie w zależności od pogody. Jednym słowem jest pogoda jest spacersmile Kuchnia na miejscu, panie kucharki miłe a pomoce kuchenne pomagają przy posiłkach, dzieci najedzone, jedzenie smaczne. Są 4 grupy, w grupach max 25 dzieci po 2-3 panie plus pomoce przy jedzeniu w tych najmłodszych grupach. Dodatkowe zajęcia to taniec, drama czyli kreatywne myślenie, j.angielski, korektywa, rytmika. Dodatkowe zajęcia sa płatne i obowiązuja juz od najmłodszej grupy. Mój synek chodził na wszystkie zajęcia oprócz dramy i j. ang a od 2 roku zaczął chodzić na j. ang, jedynie nie chodzi na dramę. Acha Panie w grupach miłe, życzliwe. Pani nauczycielka przechodzi z dziećmi z grupy do grupy, więc dzieci nie czuja sie obco przy zmianie sali w kolejnym roku przedszkolnym. Zresztą w ciągu roku poznają inne sale poprzez zabawy w nich co by w kolejnych latach dzieci się źle nie czuły. W razie innych pytań służe poradą.
                Pozdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka