Dodaj do ulubionych

Zajęcia dla 4 latka w wakacje na bemowie ?

10.06.11, 11:48
Witam,
drogie mamy mam problem bo mój synek nie dostał się na wakacje do przedszkola i muszę znaleźć mu jakieś miejsce gdzie do południa spędzi czas, czy możecie mi napisać czy wiecie coś o CRA na Czumy , bo słyszałam, że tam są zajęcia dla maluszków w wakacje i podobno fajni ludzie i fajne podejście do dzieci.(tu jest link link do tej szkoły cra.waw.pl/index_bemowo.php )
Czy znacie tą szkołę i możecie mi ja polecić?
Ania
Obserwuj wątek
    • atyde10 Re: Zajęcia dla 4 latka w wakacje na bemowie ? 10.06.11, 21:07
      ...a skąd wiesz, ze się nie dostał??? to wiszą jakieś listy? w przedszkolu macierzystym czy dyżurującym ? Pytałam się na forum i dziewczyny mówiły, że wszystkie dzieci się dostają - tworzą dodatkowe grupy gdy widzą potrzebę...
      • kulila Re: Zajęcia dla 4 latka w wakacje na bemowie ? 28.06.11, 12:47
        witaj,
        ja dopiero się sprowadziłam to wa-wy i nie mam przedszkola na wakacje, podobno był jeden dzien na zapisy w czerwcu!!!
        • jakw Re: Zajęcia dla 4 latka w wakacje na bemowie ? 28.06.11, 22:32
          Z tym jednym dniem na zapisy to jakaś bzdura. Papiery w przedszkolach na lato można było składać chyba przez cały maj.
    • gosiad80 Akademia Malucha -wakacje 30.06.11, 10:42
      zapraszamy do Akademii Malucha Ele Mele Dutki na Jelonkach. Mamy specjalną (dla dzieci do 6 lat) , atrakcyjną cenowo ofertę wakacyjną w g.7.00-18.00. pozdrawiamy, Zespół Akademii nr tel. 695 664 195 elemeledutki.c0.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka