kamisa7 30.06.11, 09:59 A raczej czy dajecie,nie wiem, kwiaty, czekoladki paniom na "zakończenie roku" w przedszkolu, które de facto nie odbywa się? Chodzi mi o 3-4 latki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marylux Re: Co dla pań? 30.06.11, 11:29 Ja zaniosłam (wręczyła córka) malutki bukiecik kwiatków i pudełeczko czekoladek. Dla Pani- Pomoc, skromna róża. Uważam, że tak trzeba. Nie ma obowiązku ale wypada... Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Co dla pań? 30.06.11, 11:59 Nie. Zresztą zakończenia nie ma jako takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
madzitsu Re: Co dla pań? 30.06.11, 15:42 Ja też uważam że wypada. Mój synek zaniósł po bukieciku z czekoladkami dla Pań nauczycielek i czekoladki dla Pań pomagających. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
barakudaa Re: Co dla pań? 30.06.11, 16:00 Śliczna filizanka do herbaty w ozdobnym pudełku.. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Co dla pań? 30.06.11, 16:07 Ugięłam się przez Was i zaniosłam rafaello Odpowiedz Link Zgłoś
zapalka151206 Re: Co dla pań? 30.06.11, 22:09 My z córką już drugi rok mamy za sobą i jak w poprzednim przygotowałyśmy podziękowania. Córka laurki, my z mężem: książkę (wychowawczyni młoda, podejrzałam kiedyś w metrze, co czytuje ) i dla pani pomagającej czekoladki. Oprócz ciężkiej pracy, te panie dają maluchom mnóstwo ciepła i serca - czuliśmy się w obowiązku podziękować Odpowiedz Link Zgłoś
kamisa7 Re: Co dla pań? 01.07.11, 12:59 Dzieki za odp. Zaniosłam po bukieciku margeritek i czekoladki Merci duże dla wszystkich pań na ręce wychowawczyni. Odpowiedz Link Zgłoś