zuk2012 20.05.12, 22:18 Witam, czy ktoś z Was ma dziecko w przedszkolu Jaśkowo na Bemowie. planuję zapisać tam od września moją pociechę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annako_walska Re: przedszkole Jaśkowo bemowo 02.09.15, 18:51 Przedszkole i panie wywarły na mnie dobre wrażenie, jednak czynsz został podwyższony bez wcześniejszego uprzedzenia i informacji wyjaśniającej. W odpowiedzi usłyszałam, że zawsze mogę zrezygnować i zabrać dziecko Wprawdzie w umowie jest informacja, że opłata może ulec zmianie ze względu na inflację lub większe wydatki przedszkola, ale kilka tygodni przedtem upewniałam się i zostałam zapewniona że opłaty nie ulegną zmianie . Wielkie rozczarowanie i poczucie bycia oszukanym! Odpowiedz Link Zgłoś
goslit Re: przedszkole Jaśkowo bemowo 20.01.16, 13:58 Witaj, tzn. ile czesne teraz wynosi? Na stronie jest 950 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
goslit Re: przedszkole Jaśkowo bemowo 20.01.16, 13:59 Witajcie, podbijam wątek, czy ktoś jest w stanie coś napisać o tym przedszkolu? Odpowiedz Link Zgłoś
aurorka84 Re: przedszkole Jaśkowo bemowo 31.01.16, 16:22 Witam, Panie fajne, ale muszę przyznać rację cena zmieniła się jak już byłam zdecydowana ze dziecko tam pójdzie , słabe to było Odpowiedz Link Zgłoś