Dodaj do ulubionych

Wesoły Miś Warszawa Bemowo Batalinów Chłopskich

12.03.14, 13:34
Czy ktoś posiada jakiekolwiek informacje na temat tego przedszkola? Będę wdzięczna za wszelkie opinie. Byłam dziś w tym przedszkolu, rozmawiałam z Panią dyrektor, ogólne wrażenie mam dobre, ale może ktoś z Was ma lub miał tam dziecko i może powiedzieć coś więcej i podzielić się spostrzeżeniami?
Obserwuj wątek
    • nowalij_ka0 Re: Wesoły Miś Warszawa Bemowo Batalinów Chłopski 20.04.15, 19:42
      Minął ponad rok od założenia wątku, a tu cisza.. być może już sama autorka postu ma wyrobioną opinię. Mam zamiar od września właśnie do tego przedszkola posłać dwu letniego synka smile ciekawa jestem opinii.
      • marina111 Re: Wesoły Miś Warszawa Bemowo Batalinów Chłopski 19.08.15, 09:23
        Posłaliśmy tam córke miesiac temu do najmłodszej grupy. Narazie jest dobrze. Córka szybko sie zaklimatyzowała i chętnie tam chodzi co poczytuje im za plus (gdyby było zle to płakała by do dzis)
        REozmawiałam z jedna z mam która tam posyła corke do starszej grupy i powiedziała ze jej dziecko chodzi tam od poczatku i sa zadowoleni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka