Dodaj do ulubionych

I co dalej?

08.05.14, 16:20
Udało nam się, obydwoje moich dzieci zostało przyjętych do przedszkola na Czumy. Mam kilka pytań. Czy przed rozpoczęciem roku szkolnego jest jakieś zebranie z rodzicami? Jak wygląda kwestia wyprawki? Czy 3 - latki mają leżakowanie?
Obserwuj wątek
    • kondolyza Re: I co dalej? 08.05.14, 17:45
      to w przedszkolu musisz o to pytac,nie na forum, bo w kazdej placowce moze byc inaczej.
      jak zanosilas potwierdzenia to nie zapytalas o to?
      nie wspominajac o info sprzed rekrutacji,nie robilas jakiegos reserchu? rozeznania,dnia otwartego?
      moja corka dostala sie do przedszkola ktore wpisalismy z kolejnym priorytetem z uwagi na duzą liczbe wolnych miejsc ostatniego dnia skladania wnioskow,nie znalam go wczesniej ale oplacilo sie bo miejsce dostala.
      ja jak zanioslam potwierdzenie w poniedzialek to dyrektorka od razu zaprosila na zebranie w czerwcu powiedziala ze udostepni ze 3 dni na "zwiedzanie" a adaptacja bedzie pod koniec sierpnia. wiecej szczegolow nie przekazywala bo jak mowila nie da rany wszyskim 50 rodzinow w 5 dni powtarzac w kolko to samo dlatego bedzie zebranie. a lezakowanie sama widzialam jak bylam.

w zasadzie wszystkie przedszkola ktore odwiedzilam przed rekrutacja a bylo ich 5-6 to lezakowanie bylo.
    • attiya Re: I co dalej? 08.05.14, 20:26
      a skąd my możemy wiedzieć jak się to odbywa w przedszkolu przy Czumy?
      może obierz kierunek przedszkola suspicious
      • dana_meadbh Re: I co dalej? 09.05.14, 12:15
        I po co tyle jadu? Byłam w przedszkolu przed rekrutacją, ale o niektóre rzeczy zapomniałam zapytać. Pierwszy raz moje dzieci idą do przedszkola. Poza tym myślałam, że na tym forum może być mama, która zna to miejsce i coś mi podpowie.
        Byłam dziś w przedszkolu, ale kazano mi wrócić po 13-tej, jak wywieszą listy. Wtedy też będą podane informacje o zebraniach dla rodziców.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka