swinka-morska 24.04.15, 23:40 Czy gdzieś pojawiły się jakieś sygnały o wynikach, przed czasem? Czy jednak będziemy wszyscy przetrzymani do godz. 13 w poniedziałek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misia0912 Re: Warszawa - wyniki rekrutacji 25.04.15, 09:10 wcześniej raczej nikt nic nie będzie wiedział Byłam nawet w pobliskim przedszkolu we czwartek chyba - próbowałam się od dyrektorki coś dowiedzieć... podobno będą mieć listę dopiero w poniedziałek i to też dopiero jak będziew necie o tej 13. Zartowałam nawet, ze o 8 rano w poniedziałek będę pod drzwiami ale usłyszałam, że oni sami dowiadują się w tym samym czasie co zainteresowani. Trochę mi się nie chce w to wierzyć ale... cóż....... pozostały dwa dni nerwówki Odpowiedz Link Zgłoś
kilovolt Re: Warszawa - wyniki rekrutacji 26.04.15, 09:34 A dlaczego na stronie rekrutacji zniknęła strona logowania? Jakiś czas temu można było wejść na swój profil. Teraz nie ma możliwości. W poniedziałek zostanie to przywrócone? Odpowiedz Link Zgłoś
misia0912 Re: Warszawa - wyniki rekrutacji 27.04.15, 07:03 faktycznie nie ma We czwartek bądź piątek jeszcze wchodziłam sprawdzić coś odnośnie terminów i był cały panel do logowania. Mam nadzieję, że to tylko chwilowe i o tej 13 będzie można sprawdzić co i jak Odpowiedz Link Zgłoś
taka.ja22 Re: Warszawa - wyniki rekrutacji 27.04.15, 09:53 Podajcie dzielnicę, ilość Waszych pkt, wynik rekrutacji. Pozwoli to przyszłym rodzicom rozeznać się w sytuacji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
misia0912 Re: Warszawa - wyniki rekrutacji 27.04.15, 10:30 ale w którym miejscu? Po prawej stronie była panel gdzie wpisywało się PESEL i hasło a teraz tego nie ma więc, gdzie te pkt wpisać ? Odpowiedz Link Zgłoś
taka.ja22 Re: Warszawa - wyniki rekrutacji 27.04.15, 10:46 Panel pojawi się jak będą wyniki czyli o 13-tej. Natomiast ja poprosiłam o podanie powyższych danych tutaj na forum - takie info dla nas i przyszłych rodziców Odpowiedz Link Zgłoś
misia0912 Re: Warszawa - wyniki rekrutacji 27.04.15, 10:50 a to wyszło tak, że już można gdześ sprawdzić hmmmm... ilość pkt. piszesz..... fajnie, że pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
taka.ja22 Re: Warszawa - wyniki rekrutacji 27.04.15, 11:01 niestety jeszcze nie ma wyników, też czekam ja mam tylko punkty za pracujących rodziców 32pkt i podatki 24pkt Odpowiedz Link Zgłoś
murwa.kac Re: Warszawa - wyniki rekrutacji 27.04.15, 18:46 Tak z ciekawosci czystej zapytam - po co Wam informacja kto z iloma punktami sie dostal? Przeciez to Waszego wyniku nie zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
misia0912 Re: Warszawa - wyniki rekrutacji 27.04.15, 18:56 po pierwszej z ciekawości a po 2 np... jak u mnie córka dostała się do przedszkola 3 z listy. Jeśli np. wyjdzie, że dostał się ktoś z mniejszą ilością pkt. do przedszkola 1-go wyboru można wtedy z czystym sumieniem weryfikować listę przyjętych. Wiem, że na plau zabaw gdzie chodzę z małą.... dostał się synek znajomej a córka innej się nie dostała nigdzie pomimo tego, że miała więcej pkt Odpowiedz Link Zgłoś
betka1984 Re: Warszawa - wyniki rekrutacji 27.04.15, 19:03 Bemowo, przedszkole na Secemińskiej-przyjęcia dla 3 latków od 56,25. Czyli jednak warto było wypełniać oświadczenia o dochodach Odpowiedz Link Zgłoś
kseniax Re: Warszawa - wyniki rekrutacji 29.04.15, 12:37 A skad ta informacja o ilości punktów? Odpowiedz Link Zgłoś
naturalna5 Re: Warszawa - wyniki rekrutacji 29.04.15, 23:02 betka1984 a skąd taka informacja że od 56,25 się dostawali? Ja miałam 56,28 i nie dostaliśmy się na secemińską Odpowiedz Link Zgłoś
murwa.kac Re: Warszawa - wyniki rekrutacji 27.04.15, 19:26 no ale chyba tak czy inaczej warto weryfikowac i skladac odwolanie chyba? to ile punktow miala sasiadka czy pani na forum nie przesadza o niczym. bo spro ludzi przeciez rezygnuje. zaintrygowal mnie troche temat, bo ja nawet nie wiedzialam z iloma punktami my startowalismy. wypelnilam papiery, zlozylam. po wyniki zadzwonilam trzy dni pozniej i tyle. wiedza o ilosci punktow kogokolwiek czy nawet moich - absolutnie mnie nie interesowala. wazny byl fakt czy syn sie dostal czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
misia0912 Re: Warszawa - wyniki rekrutacji 27.04.15, 19:30 ja to tak bardziej czy tylko samotni się podostawali tj. ich dzieci czy i normalne rodziny miały szanse i jak to wygląda w skali dzielnic Odpowiedz Link Zgłoś
misia0912 Re: Warszawa - wyniki rekrutacji 27.04.15, 19:33 prywata widzę, że jesteś moderatorem - czy możesz coś mi podpowiedzieć ew. zminić na wątku dotyczącym zamiany przedszkoli tytuł mojego posta - bo mam w odpowiedzi na... a żeby łatwiej było szukać i było widać z którego na które W-wa zamienię przedszkole na Międzynarodwej na przedszkole na Londyńskiej Odpowiedz Link Zgłoś
murwa.kac Re: Warszawa - wyniki rekrutacji 27.04.15, 19:36 jest juz zrobiony zbiorczy watek o zamianach przedszkoli. niestety nie ma mozliwosci edytowania tematu badz tekstu po opublikowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
murwa.kac Re: Warszawa - wyniki rekrutacji 27.04.15, 19:39 aaaa chodzi Ci o ten stary watek o zamianach! niestety nie da sie juz zmienic. Odpowiedz Link Zgłoś
misia0912 Re: Warszawa - wyniki rekrutacji 28.04.15, 06:10 taak tak ale jak jest nowy to zaraz tam napiszę tylko jak tytul zmienić ? tzn własnego posta Odpowiedz Link Zgłoś
murwa.kac Re: Warszawa - wyniki rekrutacji 28.04.15, 07:11 nie ma mozliwosci zmiany tytulu po opublikowaniu posta. Odpowiedz Link Zgłoś
misia0912 Re: Warszawa - wyniki rekrutacji 28.04.15, 07:21 dzięki już wiem co źle robiłam Odpowiedz Link Zgłoś
jakw Re: Warszawa - wyniki rekrutacji 27.04.15, 23:19 Prawdopodobieństwo, że do tej samej grupy został przyjęty X z 30-ma punktami, a nie przyjęty Y z 32-ma jest zerowe. Te systemy tak po prostu działają. Owszem, może być do tej grupy przyjęty Jaś co miał punktów 29 oraz nieprzyjęci Kamil i Zosia, którzy tych punktów też mieli 39. >Wiem, że na plau zabaw gdzie chodzę z małą > .... dostał się synek znajomej a córka innej się nie dostała nigdzie pomimo teg > o, że miała więcej pkt A startowali dokładnie do tych samych grup? Odpowiedz Link Zgłoś
misia0912 Re: Warszawa - wyniki rekrutacji 28.04.15, 06:13 może może - w ub. roku to była standard i w tym zaczynają już powoli równe kwiatki wychodzić Odpowiedz Link Zgłoś
baxca Re: Warszawa - wyniki rekrutacji 28.04.15, 09:30 a tak z ciekawości misia 0912 - czyli potwierdziło się, że dyrekcja nie brała pod uwagę dochodu? U nas na każdym przedszkolu wisi minimalna liczba punktów i wszędzie po przecinku. Niestety dopiero w centrum nam się udało bo w okolicznych trzeba bylo miec conajmniej 56,51 Odpowiedz Link Zgłoś
misia0912 Re: Warszawa - wyniki rekrutacji 28.04.15, 09:56 u mniw nie ma listy wywieszonej a dyrektorka nie chce puścić pary z buzi ;/ na ulicy jak i na placu zabaw z rozmów wynika, że podostawałay się co dziwne dzieci z mniejszą liczbą pkt a reszta ta co się dostała to do 2 bądź 3 z listy. Będę naciskać na dyrektorkę by mi udostęoniła listę przyjętych (oczywiście bez danych osobowych) z wynikiem pkt. bo nie podoba mi się ta sytuacja Odpowiedz Link Zgłoś
baxca Re: Warszawa - wyniki rekrutacji 28.04.15, 10:24 u nas wisi lista nazwisk oraz najmniejsza liczba punktów ktora uprawniała do przyjęcia. Są sytuacje ze dziecko dostało się z drugiego wyboru bo miało wiecej punktów. Odpowiedz Link Zgłoś
baxca Re: Warszawa - wyniki rekrutacji 28.04.15, 09:32 inna sprawa - tak przy okazji - z tego co wiem nie ma możliwości zamiany przedszkoli pomiędzy rodzicami, więc nie wiem po co ta "giełda zamian", bo i tak dyrektor nie może przyjąć takiego podmienionego dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
grudniowa.mama Re: Warszawa - wyniki rekrutacji 28.04.15, 09:38 Dlaczego nie moze? Odpowiedz Link Zgłoś
baxca Re: Warszawa - wyniki rekrutacji 28.04.15, 09:41 Ja wiem tylko jakie jest stanowisko w przedszkolu mojego I wyboru (ktorego nie dostałam). Pani dyrektor wypowiedziała się ogólnie, że nie ma podstaw do zamiany dzieci ale nie wiem czy to jej odosobnione stanowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
misia0912 Re: Warszawa - wyniki rekrutacji 28.04.15, 09:59 może może sama dyrektorka powiedziała by szukać we własnym zakresie a jak ona się dowie czegoś to niby ma dać znać. Przecież mają listę kto gdzie chciał się dostać a gdzie się dostał wieć może się podpytać - oczywiście jak będzie chciała pomóc.. Wszystko zależy od "ludzkości" danej dyrekcji. W przedszkolu gdzie się córa dostała w zeszłym roku mieli z tego co pamiętam z rozmowy - 2 bądź 3 przypadki dzieci z "zamiany" Odpowiedz Link Zgłoś
cyska80 Re: Warszawa - wyniki rekrutacji 28.04.15, 22:07 Witam serdecznie Nasze dziecko dostało się do przedszkola nr 175 na ul.Astronautów (Włochy,Okęcie) do grupy trzylatków mieszkamy w Ursusie i szukamy tutaj przedszkola a przynajmniej jakiegoś bliżej Ursusa.Może ktoś z Państwa chciałby się zamienic?? mój mail: martusia_rak@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiekpod Re: Warszawa - wyniki rekrutacji 29.04.15, 00:54 Witam znalazlem grupy na facebooku, szybciej i wygodniej www.facebook.com/groups/964866900225028/ www.facebook.com/groups/651419055002624/ Ja też szukam na wymianę Zamienię jedno miejsce w grupie trzylatki 2012 r. Nasz syn dostał się do przedszkola nr 311 "Sadybiańskie Swierszcze" (ul. Sobieskiego 72B) a interesuje nas miejsce w przedszkolu nr 300 przy ul.Portofino 4 lub nr 349 "Barcelonka" ul. Barcelońska 8. Kontakt 516444786, email: grzesp@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś