ka122 19.10.04, 16:05 Drogie mamy. Czy któraś z was zna i moze polecić przedszkole w rozsądnej cenie, gdzie mozna być z dzieckiem parę godz diennie 2-3 razy w tyg. Chcę pomału pryzwyczaić moją prawie 3-letnia córką do rozłaki ze mną. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
padka Re: przedszkole na godziny 19.10.04, 20:12 jest takie przedszkole w zalesiu dolnym tel 756 72 14 Odpowiedz Link Zgłoś
ka122 Re: przedszkole na godziny 21.10.04, 18:30 dięki. Ale nie dodałam że chodi mi o predskole w okolicach białołęki, tarchomina lub bródna. Odpowiedz Link Zgłoś
ka122 Re: przedszkole na godziny 27.10.04, 15:59 witaj Olu. Czy masz dziecko w tym przedszkolu? Chciałabym się dowiedzieć czegoś wiecej. Jakie są ceny pobytu dziecka z rodzicem na godz? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mary16 Re: przedszkole na godziny 05.11.04, 09:57 witam Cie ka122 pytalas o przedszkole na godziny.Widzialam ze jestes zainteresowana akademia maluchow na bialolece.Jestem mama dziecka ,ktore jest tam zapisane.Poczatkowo rowniez korzystalismy z opcji na godziny,dlatego odpisuje Ci na posta,bo wiem jak cenowo sie to przedstawia wlasnie w tym przedszkolu.Mozesz wybrac sie ze swoja pociecha i zostawac tam na zajeciach dowolna liczbe godzin dziennie.Tak aby mala przyzwyczaila sie do nowych warunkow.Za kazde rozpoczete pol godziny placi sie 5 zlotych.oczywiscie przychodzic nie musisz codziennie,tylko wtedy kiedy chcesz.Ja skozestalam z karnetu na 20 godzin za 170 zlotych.Maja tez inne promocje.Z tego co wiem to sporo rodzicow wybiera ten sposob wprowadzania dziecka do przedszkola. Pozdrawiam Cie serdecznie i zapraszam do Akademii .My jestesmy zadowoleni z przedszkola,choc juz z karnetow nie kozystamy.Jak sie zdecydujesz to daj znac na forum. Odpowiedz Link Zgłoś