Dodaj do ulubionych

PRZEDSZKOLE NR 47 NA KROCHMALNEJ W WAWIE

09.11.04, 11:32
witam
czy mozecie cos powiedziec mi o tym przedszkolu. Chce poslac dziecko do
zerowki, ale nic nie wiem o tym przedszkolu. Przenosze sie do wawy i musze
gdzies Core zapisac. Znalazlam to, pomozcie
dzieki
Obserwuj wątek
    • dagg Re: PRZEDSZKOLE NR 47 NA KROCHMALNEJ W WAWIE 18.11.04, 10:18
      Mnie też interesują opinie o tym przedszkolu
      Dagmara
    • troojka Re: PRZEDSZKOLE NR 47 NA KROCHMALNEJ W WAWIE 18.11.04, 20:09
      Witajcie!
      Mieszkam niemalze naprzeciwko tego przedszkola i wlasnie dlatego moja corcie poslalam nie tam, a do przedszkola na Orlej 11.
      Mialam okazje obserwowac panie i dzieci podczas "wybiegow" na naszych spacerkach, codziennie niemalze panie zbite w kupke debatowaly, a dzieci szalaly po calym ogrodku, tlukly sie, wyzywaly. Poza tym chodza tam dzieci z blokowisk na Zelaznej Bramie i jezyk ich pozostawia wiele do zyczenia.
      Moja corcia jest wrazliwym dzieckiem i chcialam jej oszczedzic brutalnosci zycia, przynajmniej n apoczatku jej edukacji.
      Za Orla przemawialo to, ze jest tylko nieco dalej, nie mam wiekszych zastrzezen do nauczycielek i sposobu funkcjonowania przedszkola, a wszelkie zastrzezenia sa odbierane jako zacheta do zmian, a nie atak.
      \jednakowoz dzieci moich sasiadek tam chodzily i przezyly wink
      pozdr.
      Gosia
      • tatarkaaa Re: PRZEDSZKOLE NR 47 NA KROCHMALNEJ W WAWIE 18.11.04, 23:52
        Witam
        Moje dziecko chodzi do tego przedszkola od września. Mam mieszane uczucia. Nie
        wiem jak panie zachowują sie na podwórku, moja córka nie jest najlepszym
        sprawozdawcą. Ale mam sporo zastrzeżeń do komunikacji pani - rodzic. Gdybym nie
        pytała , to nie dowiedziałabym sie niczego o zachowaniu mojej córki . Choć Ola
        jest zadowolona. Dość chętnie tam chodzi , lubi dzieci i panie . Co do języka ,
        to Ola tez przyniosła pewien wyraz na ch... i namiętnie go powtarza, ale
        słyszłam, ze tego nie da sie uniknąc w publicznym przedszkolu .
        pozdrawiam
        mira

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka