yo_oo 09.11.04, 11:32 witam czy mozecie cos powiedziec mi o tym przedszkolu. Chce poslac dziecko do zerowki, ale nic nie wiem o tym przedszkolu. Przenosze sie do wawy i musze gdzies Core zapisac. Znalazlam to, pomozcie dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dagg Re: PRZEDSZKOLE NR 47 NA KROCHMALNEJ W WAWIE 18.11.04, 10:18 Mnie też interesują opinie o tym przedszkolu Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
troojka Re: PRZEDSZKOLE NR 47 NA KROCHMALNEJ W WAWIE 18.11.04, 20:09 Witajcie! Mieszkam niemalze naprzeciwko tego przedszkola i wlasnie dlatego moja corcie poslalam nie tam, a do przedszkola na Orlej 11. Mialam okazje obserwowac panie i dzieci podczas "wybiegow" na naszych spacerkach, codziennie niemalze panie zbite w kupke debatowaly, a dzieci szalaly po calym ogrodku, tlukly sie, wyzywaly. Poza tym chodza tam dzieci z blokowisk na Zelaznej Bramie i jezyk ich pozostawia wiele do zyczenia. Moja corcia jest wrazliwym dzieckiem i chcialam jej oszczedzic brutalnosci zycia, przynajmniej n apoczatku jej edukacji. Za Orla przemawialo to, ze jest tylko nieco dalej, nie mam wiekszych zastrzezen do nauczycielek i sposobu funkcjonowania przedszkola, a wszelkie zastrzezenia sa odbierane jako zacheta do zmian, a nie atak. \jednakowoz dzieci moich sasiadek tam chodzily i przezyly pozdr. Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
tatarkaaa Re: PRZEDSZKOLE NR 47 NA KROCHMALNEJ W WAWIE 18.11.04, 23:52 Witam Moje dziecko chodzi do tego przedszkola od września. Mam mieszane uczucia. Nie wiem jak panie zachowują sie na podwórku, moja córka nie jest najlepszym sprawozdawcą. Ale mam sporo zastrzeżeń do komunikacji pani - rodzic. Gdybym nie pytała , to nie dowiedziałabym sie niczego o zachowaniu mojej córki . Choć Ola jest zadowolona. Dość chętnie tam chodzi , lubi dzieci i panie . Co do języka , to Ola tez przyniosła pewien wyraz na ch... i namiętnie go powtarza, ale słyszłam, ze tego nie da sie uniknąc w publicznym przedszkolu . pozdrawiam mira Odpowiedz Link Zgłoś