eszulczewska 11.02.05, 11:41 Czy ktoś ma dziecko w przedszkolu w tym rejonie? (os. Przyjaźni, os. Pod Lipami, os. Wichrowe Wzgórze, os. Kosmonautów)? Wszelkie informacje mile widziane Ewa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bronia33 Re: Poznań - Winogrady 17.02.05, 19:48 Jestem babcią,moje wnuki są w Przedszkolu 134 "Słoneczny Świat" na Os.Kosmonautów w Poznaniu.Dotego przedszkola chodziły też moje dzieci.Jestem zadowolona z tego przedszkola.Jest tu bardzo miła atmosfera, wykwalifikowany personel.Zajęć co niemiara,oprócz dydaktycznych są też:rytmika,koncerty muzyczne,teatrynka(to dla starszych).Organizowane są wspaniałe uroczystości,ich uczestniczką jestem od wielu lat,są kolorowe dni-wtedy króluje np.zielony czy jak niedawno czerwony ze wszystkimi odcieniami.Polecam to przedszkole,proponuję pójść i zwiedzić a przekona się pani sama,że tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
js61 Re: Poznań - Winogrady 18.02.05, 09:21 Witam, też mam dziecko w tym przedszkolu od 3 lat. nauczycielki : Anna Dyba a później Danuta Duszczak jestem b.zadowolony pozdr. js61 Odpowiedz Link Zgłoś
corvetta1 Re: Poznań - Winogrady 18.02.05, 15:59 Hej, a co powiecie o Przedszkolu 158? Słyszałam pozytywne opinie, a szczerze mówiąc ponoć jedno i drugie oferują podobne zajęcia. Chyba tylko w 158 dodatkowo są narty na Malcie... Odpowiedz Link Zgłoś