Dodaj do ulubionych

RANKING PRZEDSZKOLI W BIAŁYMSTOKU :)))

03.03.05, 12:53
Bardzo proszę o wpisywanie opinii na temat przedszkoli w Białymstoku
Obserwuj wątek
    • atena281 Re: RANKING PRZEDSZKOLI W BIAŁYMSTOKU :))) 05.03.05, 17:55
      Na pewno nie polecam Ci P.S. nr27 na ulicy Piłsudskiego, bo to chyba najgorsze
      z możliwych, moje dziecko tam chodziło, ale bez wątpienia mogę Ci polecić P.S.
      nr 12:jestem pewna,że raczej lepszego nie znajdziesz, ale możesz próbować,
      najlepiej sprawdzic z zaskoczenia, pamiętaj każde się reklamuje, ale często są
      to rzeczy niezgodne z prawdą, a pierwszy okres edukacji dziecka jest niezwykle
      wazny. Ja popełniłam ogromny błąd i żniwo zbieram do tej pory. Dlatego zrób
      odpowiedni wywiad, zanim swoje dziecko gdziekolwiek poślesz, powodzenia
    • tucyk Re: RANKING PRZEDSZKOLI W BIAŁYMSTOKU :))) 05.03.05, 22:47
      Witam!!!
      Szukam dobrego przedszkola w Białymstoku, w okolicach ul. Sienkiewicza.
      Najbliżej mam do 10-go, ale jak tam zaszłam, to nie wywarło na mnie najlepszego
      wrażenia. Może czyjeś pociechy tam chodzą... Słyszałam, że niezłe jest na
      Ciepłej, prawda to czy nie?
      • atena281 Re: RANKING PRZEDSZKOLI W BIAŁYMSTOKU :))) 06.03.05, 10:56
        nie wiem, czy czytałas moją opinię na temat przedszkoli, jeśli nie to zachęcam.
        Uważam, iż to przedszkole o którym wspomniałaś rzeczywiście nie jest zbyt
        atrakcyjne, polecam 12- TĘCZOWE na Podleśnej, jeśli jest Ci za daleko rozejżyj
        się wokół i sprawdz oczywiście niezapowiedzianie, wtedy nikt się nie będzie
        spodziewał i ten obraz będzie bardziej rzetelny inuicja Ci podpowie, które jest
        dobre, na pewno nie polecam 27 na Pilsudskiego, bo jest do niczego, pozdrawiam
        • tucyk Re: RANKING PRZEDSZKOLI W BIAŁYMSTOKU :))) 10.03.05, 13:30
          Czytałam Twoje opinie. Dziękuję. Można dostać kota, bo każdy mówi coś innego,
          choć o "Słonecznym" słyszę same dobre rzeczy. Trochę to dla mnie za daleko. Z
          kolei o 10, czyli przy Piłsudskiego mój kolega ma bardzo dobrą opinię. Chyba
          zaczynam się coraz bardziej martwić... Pozdawiam.
    • krasnal26 Re: RANKING PRZEDSZKOLI W BIAŁYMSTOKU :))) 10.03.05, 21:05
      Każdemu podoba się co innego w danej placówce, dlatego tak trudno jest
      wszystkim dogodzić, a najtrudniej chyba osobom, które same nie wiedzą czego
      mają oczekiwać.Każde przedszkole zaprasza na dni otwarte,można zapytać
      zaufanych znajomych, których dzieci chodzą do danej placówki. Dla mnie
      sprawdzianem są umiejętności dziecka,które nabywa chodząc do danego
      przedszkola.Jak widzę te przejęte buzie małych aktorów (na uroczystościach
      wszelkiego typu), to aż ciarki mi przechodzą-takie same jak wtedy, gdy czytam
      posty ateny.Brrr...Brak smaku.Rodzice do dzieła-szukajcie, a znajdziecie, ja
      znalazłam i jestem zadowolona.
      • nutka_walca Re: RANKING PRZEDSZKOLI W BIAŁYMSTOKU :))) 11.03.05, 18:34
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=587&w=15887884&a=15887884
      • tucyk Re: RANKING PRZEDSZKOLI W BIAŁYMSTOKU :))) 15.03.05, 09:48
        Drogi Krasnalu! Do którego przedszkola chodzą (czy też chodzi) Twoje skarby? Bo
        ja zrobiłam rajd po przdszkolach w oklicy mojego przyszłego mieszkania i
        postanowiłam zdać się na intuicję - nie mam znajomych, którzy mieliby dzieci w
        wieku przedszkolnym w Białymstoku - przeprowadzamy się tu z innego miasta.
        Najbardziej ujęło mnie przedszkole nr 25 przy Waszyngtona - w środku jest tak
        ładnie, że aż chce się zostać, plac zabaw jest przepiękny, niedaleko park, a
        pani Dyrektor jako jedyna ze spotkanych nie skupiła się jedynie na reklamowaniu
        zajęć dodatkowych, ale zwróciła uwagę, że najważniejsza jest atmosfera i to,
        jak dziecko się tu będzie czuło, pokazała nam wszystkie sale, była
        uśmiechnięta, rozluźniona i bardzo sympatyczna. Mam nadzieję, że to będzie
        dobry wybór. Pozdrawiam wszystkie mamy stojące przed podobnym wyborem i
        życzę "dobrego nosa"!!!
        • brydzia35 Re: RANKING PRZEDSZKOLI W BIAŁYMSTOKU :))) 20.03.05, 18:45
          Jesli chodzi o wystroj przedszkola to odwiedz tez inne,piekny wystroj to teraz
          raczej standart a 25 nie odbiega od innych.Dech zapieraja przedszkola nr 1,44,
          77.Zreszta to chyba standart ze wiekszosc przedszkoli dba o to .Nie pisze tego
          z pozycji matki malutkiego dziecka bo oje sa juz pdorosniete ale kontroluje
          pzredszkola na codzien ze strony Sanepidu i te dwa zapadly mi najbardziej w
          pamiec
          Pozdrawiam
          Brygida

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka