isispoczta 07.04.05, 13:42 Poznam chetnie wszyskie aktualne opinie rodzicow - tych zadowolonych i tyn niezadowlonych nawet chetniej. isis Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zorza71 Re: Zielona Ciuchcia Zacisze 07.04.05, 16:53 Witaj! Od dwóch lat zaprowadzam mojego malucha do „ Zielonej Ciuchci”. Mikołaj chodzi do filii na Pelikanów ale pierwsze jego kroki były właśnie na Zaciszu. Chodziłam tam z nim na zajęcia „Zielonego Domu”. Jeśli twój maluch dopiero zaczyna dopiero „karierę „ w przedszkolu to warto się na takie zajęcia wybrać. Świetnie przygotowują maluszki do życia społecznego i ułatwiają późniejsze rozstanie z rodzicami. Przy okazji zerkniesz sobie na pracę pań nauczycielek i na ich metody pracy z dziećmi. Z tego co wiem na Zaciszu jest teraz nowy budynek ciuchci, ja niestety byłam tylko w „starym” i nie mogę ci powiedzieć jakie są tam warunki. Jeśli zaś chodzi o program przedszkola jestem niezmiennie zadowolona ,szczególnie z realizacji programu glottodydaktyki dzięki której mój maluch ciągle zadziwia mnie znajomością literek. Gdybyś miała jeszcze pytania chętnie odpowiem . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś