Dodaj do ulubionych

Warszawa - Wilcza czy Krucza?

09.01.06, 15:04
Witam,

No wlasnie - bylabym wdzieczna za opinie, bo te 2 przedszkola sa najblizej
domu i od nich chcialabym rozpoczac poszukiwania. Macie moze, drogie mamy,
jakies doswiadczenia z tymi przedszkolami?

P.S. Jakos malo jest postow na temat przedszkoli w centrum Warszawy, moze
znacie jakies inne godne polecenia w poblizu (okolice pl. Konstytucji).
Obserwuj wątek
    • barbamama Re: Warszawa - Wilcza czy Krucza? 09.01.06, 18:37
      Moja Córka chodzi na Kruczą i ogólnie jestem bardzo zadowolona- zmienilismy
      przedszkole z przyczyn obiektywnych, ale to jest lepsze. Mam małe zastrzeżenia
      co do jednej z Pan ale Córa się w ogóle nie skarzy więc widocznie to moje
      kaprysy wink Krucza na tak ! Ale wiem ze na Natolińskiej jest bardzo dobre
      przedszkole, ew. Śniadeckich choc znajoma mówiła że "martwe"- nic się nie
      dzieje, spacery zimą prawie zerowe.
      • karanissa Re: Warszawa - Wilcza czy Krucza? 10.01.06, 08:26
        A czy to na Natolinskiej to nie jest przypadkiem dla alergikow? Synek chodzi teraz do zlobka na Koszykowa i obok zaraz jest przedszkole - nie wiem, czy mowimy o tym samym.

No wlasnie, jest tez przedszkole na Sniadeckich - nic o nim nie slyszalam, ani zlego, ani dobrego.

Nie ukrywam, ze numerem jeden jest Krucza (ze wzgledu na lokalizacje). Dzieki za info i szukam dalej. Piszcie, mamy!
      • karanissa Re: Warszawa - Wilcza czy Krucza? 21.02.06, 08:55
        No wlasnie - tez jestem zainteresowana dodatkowymi informacjami - skladam
        papier do tego wlasnie przedszkola.

Dzieki za info.
        • barbamama Re: Warszawa - Wilcza czy Krucza? 21.02.06, 17:00
          Miałam swego czasu chyba mylne wrażenia smile)) Córa jest zachwycona swoim
          przedszkolem (Krucza), teraz była chora 2 tyg. i ostatni tydzień bardzo
          tęskniła. Tak samo Córa sąsiadki, która teraz leży przeziębiona tęskni.
          Od dwóch dni w najmłodszej grupie przebywa mój Synek. Panie się bardzo ciepło
          zajęły, dziś Mały sam wszedł do sali i ani razu nie zapłakał smile
          Acha sąsiadki Córa chodzi do "0";mama jest bardzo zadowolona z nauczycielek i
          kontaktów z nimi, najprawdopodobniej te Panie zaopiekują sie Maluszkami (choć
          to różnie bywa). Bardzo dużo fajnych imprez: wspaniałe spotkanie świateczne,
          bal, przedstawienia i koncerty muzyczne,wyjazdy (ostatnio na lekcję muzealną)
          zresztą kalendarium wywieszone więc można sprawdzić. Jestem zadowolona ze
          dzieci tam trafiły- to dobre miejsce.
    • agagru1 do barbamama 21.02.06, 08:34
      M.in. po Twojej opinii o tym przedszkolu zdecydowałam wybrać go dla mojego
      synka. Czy mogłabyś dać jakieś bliższe info której Pani ew. unikać w tym
      przedszkolu? Byłam na rozmowie z Panią Dyr. Mam poytywne wrażenie. Ale jak to
      zawsze bywa , minusy wyjdą niestety w trakcie, a ich ofiarą bedzie mój synek.
      Panie prowadzą dzieci przez wszystkie lata od początku, chciałabym żeby trafił
      do właściwej. Jeśli chcesz napisz na gazetowego. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka