ola1006 08.09.06, 14:03 zaraz idę po moje dziecko. mamy weekend odpoczywamy nabieramy sił a wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdalenkaaa78 Re: mamy weekend 08.09.06, 14:07 ja będę po żabę za dwie gidziny i 5 minut A potem nadrabianie godzin spędzonych osobno. Już obiecałam Mambę, coca colę, lody i nowy autobusik ostatnio ukladamy razem puzzle Żeby tak jeszcze pogoda w weekend była... Miłego końca tygodnia Odpowiedz Link Zgłoś
doris1981 Re: mamy weekend 08.09.06, 14:11 My juz mamy weekend! Bedziemy nadrabiać czas spędzony osobno. No i bedę starała sie przekonać córke zeby chodziła do przedszkola z uśmiechem a nie ze łzami Odpowiedz Link Zgłoś
crusk Re: mamy weekend 08.09.06, 22:59 mnie czekają dwa dni pytań - kiedy będzie poniedziałek i pójdzie do przedszkola. Mój syn jest nim zachwycony. Odpowiedz Link Zgłoś
kate8025 Re: mamy weekend 08.09.06, 23:01 Moja mała lubi przedszkole bardzo, ale z weekendów też się cieszy. Jasne że zbieramy siły na następny tydzień. Wysypiamy się no i jesteśmy po prostu razem. Miłego weekendu i udanej zabawy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agach77 Re: mamy weekend 09.09.06, 09:54 I u nas jest podobnie, spedzamy w weekend maksymalnie czas razem, wspolne zabawy, czytanie i jazda na rowerku jak pogoda sprzyja. Dziecko zadowlone, lecz musze przyznac ze ten weekend sie chyba przedłuzy, bo moje dziecko juz kaszle i kicha (chorowity egzemplarz). Odpowiedz Link Zgłoś
arla5 Re: mamy weekend 10.09.06, 20:32 ja chyba bardziej cieszylam sie z weekendu niz moj syn ale u nas troche kiepsko bo tez pojawia sie kaszel i katar...niedobrze. pozdrawiam serdecznie!!! jutro juz poniedzialek buuu Odpowiedz Link Zgłoś