Dodaj do ulubionych

Przedszkole Jeżyk Latchorzew

03.04.07, 11:56
Czy ktos cos wie na temat tego przedszkola, czy chodza tam moze wasze dzieci??
Obserwuj wątek
    • wczteryoczy Re: Przedszkole Jeżyk Latchorzew 03.04.07, 15:20
      Byłam tam z dzieckiem na dniu otwartym ( zdjęcia na stronie są własnie z tego
      dnia, więc stąd taki tłok - poza tym nie wiem czy moga tak bez zgody szatać
      wizerunkiem dzieci i ich rodziców - dla mnie nawet to jakieś nie za bardzo...).
      Zrobiło na mnie nie najlepsze wrażenie ( kadra - pani dyrektor starej metody,
      pstre, przeładowane kolorami, ciemozielone firany w okanach). Czy kiedyś nie
      opisywałyśmy tego przedszkola?
      • agata.23 Re: Przedszkole Jeżyk Latchorzew 03.04.07, 19:20
        Witam,

Ja się nie zgadzam z powyższą opinią.
        W tej chwili w przedszkolu Jeżyk są dwie grupy z młodszymi i starszymi dziećmi.
        Są dwie młode nauczycielki, dyrekcja i właścicielka.
        Młodsza grupa liczy w tej chwili 14 dzieci. Sale są dobrze wyposażone, ładne
        zabawki,wyżywienie rewelacyjne oraz opieka na wysokim poziomie.
        Mój synek chodzi tam od niedawna i jest bardzo zadowolony. Ja od września
        obserwuję to przedszkole i stwierdzam, że warunki znacznie się polepszyły.

Pozdrawiam
        • wczteryoczy Re: Przedszkole Jeżyk Latchorzew 03.04.07, 20:07
          Jak wspomniałam opinia jest z dnia otwartego, więc może cos sie jednak zmieniło
          przez ten czas( ale czy zginęły zielone firany i pstre szafki?). Napisałam co
          widzialam, a reszta i tak należy do każdej mamy z osobna.
          Ja swoje dziecko i tak wolę wozić do śródmieścia.
          • agata.23 Re: Przedszkole Jeżyk Latchorzew 03.04.07, 20:21
            Mi kolorystyka bardzo się podoba, widziałam większy folklor w innych
            przedszkolach wink no ale podobno o gustach się nie rozmawia.
            Tak jak wspomniałam już wcześniej dużo się zmieniło, bo na początku była tylko
            garstka dzieci a placówka dopiero zaczynała swoją działalność.
            Teraz jest bardzo sympatycznie, byłam przez kilka dni stałym bywalcem i naprawdę
            miło byłam zaskoczona.

Pozdrawiam
            • puchata1 Re: Przedszkole Jeżyk Latchorzew 03.04.07, 23:36
              o wlasnie ja bylam przerazona wozeniem Malucha do centrum, bo dlaczego on ma
              spedzac 45-60 minut w kazda strone, jedno dziecko po drodze do szkoly drugie do
              przedszkola w centrum... Nie chce mu fundowac zycia w samochodzie.
              • wczteryoczy Re: Przedszkole Jeżyk Latchorzew 04.04.07, 07:13
                Pewnie masz rację z tym wożeniem, ja nie podejmowałam decyzji samauncertain Nasze
                dziecię kończy przedszkole po 14 i wtedy wiem, że ma dobra opiekę, bo odbiera
                go babcia, u której spędza czasem kilka godzin zanim ja czy mąż go odbierzemy(
                jesteśmy aktorami, więc czas pracy raczej nielimitowany, a nawet taka druga
                zmianawink). Życzę dobrego wyboru!
                • arcoidis Re: Przedszkole Jeżyk Latchorzew 04.04.07, 17:54
                  Przedszkole w bardzo fajnej, cichej, przyjemnej okolicy. Budynek nowy kolorowy,
                  nieduże ale swoje pdwórko, sale kolorowe coraz więcej zabawek. Właściciele
                  bardzo mili, dziecko chawli sobie nową panią nauczycielkę - młodą... uroku
                  trochę odbiera Starsza Pani Dyrektor, która niekoniecznie sympatycznie
                  podchodzi do sprawy komunikowania się z nami rodzicami...
                  • basia2929 Re: Przedszkole Jeżyk Latchorzew 04.04.07, 21:13
                    Chciałam potwierdzić... niedawno odwiedziłam Jeżyka i zgadzam się z opinią co
                    do Pani Dyrektor. Wywarła na mnie mieszane uczucia swoim podejściem. Mimo to
                    raczej się zdecyduję na to przedszkole bo moje dziecko trafi do pierwszej
                    grupy, którą prowadzi inna Pani nauczycielka. Poza tym to uważam że jest to
                    konkurencyjne przedszkole - napewno dobra cena i ładna spokojna cicha okolica +
                    dobry dojazd. Pozdrawiam
    • kropulec Re: Przedszkole Jeżyk Latchorzew 05.04.07, 07:26
      Ja słyszałam, że maja tylko 8 dzieci od wrzesnia. Nie wiem czy to czegos
      dowodzi, ale na pewno zastanawia.
      • arcoidis Re: Przedszkole Jeżyk Latchorzew 05.04.07, 18:30
        We wrześniu może i było ośmioro dziedzi ale we wrześniu przedszkole to dopiero
        zaczęło działać. Teraz są dwie grupy w starszych jest z tego co ja się
        orientuję pięcioro a w maluchach tam gdzie moje dziecko chodzi jest około 15
        maluchów i widziałam, że od tego tygodnia w tej grupe pracują dwie młode
        sympatyczne Panie Nauczycielki... to chyba też coś znaczy... dla mnie liczy się
        to że moje dziecko jest zadowolone i cieszy się kiedy idzie do Jeżyka.
        Pozdrowienia
      • agata.23 Re: Przedszkole Jeżyk Latchorzew 05.04.07, 18:32
        Mój Kamil chodzi do grupy najmłodszej i jest tam w tej chwili 14 dzieci więc
        prawie komplet.
        A u czterolatków jest 3 dzieci.
        Nie wiem czego to dowodzi ale właściciele mówią że na wrzesień mają już bardzo
        dużo zapisów i prawdopodobnie otworzą drugie piętro.
    • kropulec Re: Przedszkole Jeżyk Latchorzew 05.04.07, 19:54
      I właśnie tak to jest z opiniami. Każdy widzi po swojemu i trudno doradzić.
      Mnie niestety odbija od tego miejsca, ale pewnie to niewiele znaczy. Pewnie
      najlepiej pójść osobiście i wszystko obejrzeć na miejscu ( maja zajęcia
      adaptayjne?). A ja już sie nie odzywam, bo skoro mi sie nie podoba, to wiadomo
      jaka będzie moja opiniauncertain
      Życzę dobrego wyboru i serdecznie pozdrawiamsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka