lucia1 15.04.07, 13:58 Czy ktos wie, dlaczego w Poznaniu trzena czekac do konca kwietnia z ogłoszeniem listy przyjetych dzieci? Przeciez juz chyba wiadomo ile jest miejsc i ile chetnych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gizela123 Re: Przedszkola - Poznań 15.04.07, 18:20 Najpierw muszą być przyjęte wszystkie sześciolatki i aktualnie trwa ustalanie dla nich miejsc Odpowiedz Link Zgłoś
lucia1 Re: Przedszkola - Poznań 17.04.07, 12:56 Ale dla 6-latkow sa osobne grupy, przeciez nie łączone z maluszkami? Czy tego nie mozna przyspieszyc? W innych miastach (nawet duzych) wyniki przyjec juz zostaly ogloszone Odpowiedz Link Zgłoś
hannajamrozek Re: Przedszkola - Poznań 19.04.07, 13:11 Bo to jest Poznań Same czekamy na ogłoszenie wyników. Będziecie dzwonic do przedszkola czy sprawdzać w UM? Odpowiedz Link Zgłoś
hannajamrozek Re: Przedszkola - Poznań 24.04.07, 14:20 Nie mogę się doczekac,juz bym chciala wiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
miniaxv Re: Przedszkola - Poznań 24.04.07, 16:53 My też czekamy Nerwy straszne, bo nie mamy żadnego planu awaryjnego A co do list przyjętych, to nie będą wisieć w przedszkolach??? My wystartowałyśmy do przedszkola nr 163, a Wy? Odpowiedz Link Zgłoś
lucia1 Re: Przedszkola - Poznań 30.04.07, 14:50 Moje dziecko przyjete!! A moze jeszcze czyjes dziecko bedzie chodzilo do przedszkola nr 7? Odpowiedz Link Zgłoś
niewiadomocoto Re: Przedszkola - Poznań 01.05.07, 11:55 a moje nie dzwoniłam wczoraj do Wydziału Oświaty i dowiedziałam się,że w Poznaniu jest jeszcze 500 wolnych miejsc...nikogo nie obchodzi,że placówki te są cholernie daleko Nie mam pojęcia jakimi kryteriami kierują się przedszkola rekrutując dzieciaczki Oboje z mężem pracujemy od 8...mąż do 15, ja do 17...co mamy zatem teraz zrobić??? Budzić dziecko o 5:30,żeby zawieźć je na drugi koniec Poznania i zdążyć na 8 do pracy??? Matko! Proponuje zamknac jeszcze kilka placowek! Odpowiedz Link Zgłoś
hannajamrozek Re: Przedszkola - Poznań 01.05.07, 19:29 A ja nadal nie wiem nic Jestem na wyjeździe, a "moje przedszkole" w poniedzialek (dzien ogloszenia wynikow) odlozylo sobie sluchawke i koniec. Nie powiem brutalnie, gdzie maja nerwy rodzicow, chyba w ..... . Musze sie teraz wstrzymac do 2 maja, ale nie wiem czy z nerwow jakiejs schizy nie dostane. Trzymajcie za nas kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
hannajamrozek Re: Przedszkola - Poznań 02.05.07, 09:30 Jesteśmy przyjęte Bardzo sie ciesze, ale bylam juz tam dzisiaj przed 7. Spac nie moglam. Ale radosc!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
niewiadomocoto Re: Przedszkola - Poznań 02.05.07, 12:43 cieszę się Waszą radością...nam pozostaje odwołanie, buuu...... Odpowiedz Link Zgłoś
hannajamrozek Re: Przedszkola - Poznań 02.05.07, 13:47 Może jest jakaś szansa z odwołaniem. Ale u nas w Głuszynie, od razu, obok listy z dziecmi przyjetymi byla lista z dziecmi rezerwowymi i to chyba z 20 osob. Nie wiem skad taka lista? Czy to juz z odwolan? Nie mam pojecia. Zycze powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nathalka2 Re: Przedszkola - Poznań 07.05.07, 09:28 Nam sie nie udalo, nie rozumiem tylko czemu do przedszkola dostaly sie dzieci z gminy Swarzedz, mimo, ze przedszkole jest poznanskie... Odpowiedz Link Zgłoś
niewiadomocoto Re: Przedszkola - Poznań 07.05.07, 18:55 no to witam w klubie jak pisałam, nam też się nie udało. Napisałam odwołanie,ale Pani Dyrektor stwierdziła,że nie zostanie rozpatrzone pozytywnie, bo ma obsadzone wszystkie miejsca do dwóch placówek z listy rezerwowej też się nie dostaliśmy W kuratorium poinformowano mnie,że w Poznaniu jest jeszcze ok.400 miejsc w przedszkolach...kiedy spytałam gdzie-powiedziano,że na drugim końcu Poznania. Pozostaje zatem wozenie dziecka z Naramowic na Rataje, grrrrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
niewiadomocoto Re: Przedszkola - Poznań 07.05.07, 18:57 i jeszcze jedno, podobno w grupie 25 dzieci 21,to dzieci matek samotnie wychowujacych dzieci,albo z rodzin wielodzietnych...az nie chce mi sie wierzyc... Odpowiedz Link Zgłoś
kuka9 Re: Przedszkola - Poznań 07.05.07, 23:51 no to współczuje - nam się udało do tego, do którego chcieliśmi. 7 dzieci nie zostało przyjętych a z tym, że 21 na 25 to dzieci samotnych matek i z rodzin wielodzietnych to chyba jakaś bujda powiedzieli ci to w kuratorium?? -__________________________ Odpowiedz Link Zgłoś
marzena751 Re: nowe przedszkole od stycznia na piątkowie 08.05.07, 12:53 Moja Córka wprawdzie już chodzi do przedszkola ale na tablicy ogłoszeń z listami dzieci przyjętych wyczytałam informacje że od stycznia ma być otwarte nowe przedszkole jak się nie myle to na Chrobrego a zapisy mają być od listopada.Może ktoś będzie zainteresowany to mogę sprawdzić dokładnie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
niewiadomocoto Re: nowe przedszkole od stycznia na piątkowie 09.05.07, 22:29 potwierdzam, też o tym słyszałam. Póki co nadal szukam wolnego miejsca Na dzień dzisiejszy jesteśmy nr3 na liście oczekujących do przedszkola przy ul. Świt (w 2/3 drogi pomiędzy naszym Naramowicami (nasze miejsce zamieszkania) a Grunwaldem (gdzie pracuję) Odpowiedz Link Zgłoś