aniawaw21 29.02.08, 16:22 Czy polecacie jakieś przedszkole na Ursusie lub Ochocie prosze o opinie a które przedszkole nie jest przepełnione? Pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olenkas13 Re: Ochota czy Ursus 29.02.08, 16:54 Niektóre przedszkola na starej Ochocie sa mniej przepełnione ale nie wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniawaw21 Re: Ochota czy Ursus 01.03.08, 16:19 Czy wiesz może które zalezy mi na tym ania Odpowiedz Link Zgłoś
aniawaw21 Re: Ochota czy Ursus 01.03.08, 16:20 A które możecie polecić przedszkole na ochocie a może na Ursusie ania Odpowiedz Link Zgłoś
olenkas13 Re: Ochota czy Ursus 01.03.08, 17:01 Te , które Co polecą zapewne nie mają wolnych miejsc. Najlepiej wpisz na nr 1 przedszkole na którym Ci zależy, a na nr 2 te do którego łatwiej się dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
aniawaw21 Re: Ochota czy Ursus 01.03.08, 17:21 Ja nie mam żadnego jeszcze wybranego więc proszę o konkretne podanie przedszkola ania Odpowiedz Link Zgłoś
olenkas13 Re: Ochota czy Ursus 01.03.08, 19:24 Pracuje na Ochocie w przedszkolu więc pozwole sobie nie chwalić żadnego, jest tu trochę postów o ochockich przedszkolach, a i na forum ochoty też. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aniawaw21 Re: Ochota czy Ursus 01.03.08, 21:15 no właśnie o to mi chodzi żeby coś sie dowiedzieć a w jakim przedszkolu Ania Odpowiedz Link Zgłoś
olenkas13 Re: Ochota czy Ursus 01.03.08, 21:54 Moja opinia o przedszkolu, w którym pracuje nie będzie napewno wiarygodna, myślę , że lepiej dowiadywac sie od innych rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
miewam Re: Ochota czy Ursus 01.03.08, 20:59 ja polecam przedszkole z oddzialami integracynymi nr 70 na ulicy rokosowskiej. W zeszlym roku zastanawialam sie nad wyborem i bylam w 3 przedszkolach. Akurat 70 jest najdalej domu i nie po drodze do pracy ale je wybralismy i jestesmy zadowoleni . Oprocz zalet samych w sobie jako przedszkole (m.in sporo spotkan dla rodzicow i z rodzicami), ma swietna lokalizacje - tuz przy basenie i lodowisku (jesli sie chce mozna zaraz po przedszkolu pojsc poplywac czy poslizgac sie) tuz obok plac zabaw wiec jak ladnie to mozna z dzieckiem chwile pobyc na dworzu, poza tym latwo zaparkowac co dla mnie tez sie liczylo przy wyborze - krazyc wielokrotnie po jednokierunkowych uliczkach zeby odstawic czy odebrac dziecko nie mialam ochoty. Ale tak naprawde trzeba wiedziec czego sie oczekuje i szuka bo kazdy poleca wg tego co jemu sie podoba wystarczy poczytac watki o wyzszosci przedszkoli prywatnych nad publicznymi itd itp... Odpowiedz Link Zgłoś
edytek1 Re: Ochota czy Ursus 02.03.08, 23:41 Moja córka kolejny rok chodzi do przedszkola 239 w al.Jerozlimskich obie jesteśmy zadowolone. ZAl nam bedzie rozstawać sie z tym miejscem. Jeśli chesz wiedzieć wiecej to napisz na priva tu masz adres ich stronki www.przedszkole239.waw.pl/index.php gdybym miała teraz wybierać tylko w Urusie wybrałabym pewnie prywatne Bambino. Odpowiedz Link Zgłoś