biedro_neczka 24.09.08, 21:35 jak u Was jest? płacicie w kasie przedszkola, a może macie możliwość wpłaty na konto? U mnie niestety jest starej daty księgowa i nie można wpłacać na konto. (( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaiwona_1 Re: płatność za przedszkole 24.09.08, 21:41 u nas można płacić Pani Krysi ( ) = nie wiem jak się nazywa jej stanowisko, intendentka, czy jakoś tak. Można też przelewem na konto. Ale ja już tak z przyzwyczajenia płacę gotówką, m.in. dlatego, że w sumie to co misiąc inne kwoty wychodzą, więc i tak musiałabym się jej pytać ile mam zrobić przelewu. No a skoro już u niej jestem to od razu płacę Odpowiedz Link Zgłoś
grzalka Re: płatność za przedszkole 24.09.08, 21:42 w życiu na żadne konto- trzeba swoje odstać w kolejce na korytarzu, odczekać aż pani wypełni kwitki, są wyznaczone trzy dni i określone godziny w ramach ustępstwa na konto można wpłacać na RR Odpowiedz Link Zgłoś
biedro_neczka Re: płatność za przedszkole 24.09.08, 21:48 ja zawsze sama sobie obliczam ile mam zapłacić, więc wolałabym płacić na konto. W tym miesiącu próbowałam zapłacić Pani intendentce od 1, ale udało mi się dopiero dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
kubek0802 Re: płatność za przedszkole 25.09.08, 09:14 Można w kasie, można na konto ale dopiero od ubiegłego roku po silnej presji rodziców m.in mojej. Mam ustawione zlecenie i tylko modyfikuję kwotę. Kwotę zawsze potwierdzam telefonicznie u intendentki czy nam sie wyliczenia zgadzają. Odpowiedz Link Zgłoś
oli.nek Re: płatność za przedszkole 25.09.08, 18:14 przelewam przez internet z konta na konto. Odpowiedz Link Zgłoś
beatazet Re: płatność za przedszkole 25.09.08, 19:32 opłatę za przedszkole można EWENTUALNIE JAK KTOŚ SIĘ UPRZE na konto, ale za zajęcia dodatkowe już i tak osobiście więc na jedno wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
zaba133 Re: płatność za przedszkole 26.09.08, 13:44 u nas nie ma w ogóle wpłat w przedszkolu, albo kwitek i na pocztę, albo konto, co sobie akurat bardzo chwalę tylko dodatkowe wpłaty- rytmika,ubezpieczenie etc do p. sekretarki i cieszy mnie to niezmiernie Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: płatność za przedszkole 26.09.08, 16:02 można na konto, owszem, można.... Ale JA BARDZO PROSZĘ OSOBIŚCIE, BO PRZELEW CZASEM DOJDZIE A CZASEM NIE....(by indendentka) Odpowiedz Link Zgłoś