Dodaj do ulubionych

przedszkole u barnabitów

19.01.09, 14:19
czy ktoś zna przedszkole które prowadzą siostry Włoszki na
Sobieskiego w Warszawie?
Obserwuj wątek
    • mama_frania Re: przedszkole u barnabitów 19.01.09, 14:42
      Jesli to przy tym nowym kościele to ja bym raczej dziecka tam nie posłała z
      uwagi na dziwaczne zwyczaje proboszcza tej parafii (który na pewno ma duzo do
      powiedzenia na temat tego przedszkola).
      • jaque Re: przedszkole u barnabitów 19.01.09, 18:00
        Mieliśmy krótkie (dwumiesięczne) doświadczenia dwa lata temu. Rzeczywiście,
        proboszcz miał dużo do powiedzenia, na pewno więcej, niż np. dyrektorka
        przedszkola. Generalnie było nieźle, choć bałaganiarsko - brak umowy, zajęcia i
        podręczniki, które miały być bezpłatne (tzn. w ramach czesnego) okazywały się
        ekstra płatne itd. Ale do opieki na dziećmi nie miałam żadnych zastrzeżeń.
        • 4agnieszka_1 Mini przedszkole tuż koło kościoła barnabitów 21.01.09, 15:02
          Obok kościoła na ul. Cypryjskiej, od września działa mini przedszkole. Realizuje
          program MENu. Przyjmuje dzieci od 2 do 5 lat. Wszystkie zajęcia są w cenie z
          wyżywieniem. Jest też klarowna umowa. Nic więcej nie trzeba dopłacać oprócz
          wpisowego, które nie jest wygórowane. Zerknijcie na stronę www.wesolyskrzat.pl.
          W środku miło i sympatycznie. Ładne zabawki i uśmiechnięte dzieci. Panie dużo
          pracują z dziećmi. Polecam.
          • 4agnieszka_1 Re: Mini przedszkole tuż koło kościoła barnabitów 28.01.09, 14:57
            Byłam w środku, bardzo ładnie. Ostatnio otworzyło się tam centrum Helen Doron
            czyli j. angielski dla dzieci.
            • kolorowekorale Re: Mini przedszkole tuż koło kościoła barnabitów 28.01.09, 19:19
              oj Agnieszko...tu też reklamujesz ten klubik???
              brakuje chętnych???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka