martaniec 19.01.09, 14:19 czy ktoś zna przedszkole które prowadzą siostry Włoszki na Sobieskiego w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_frania Re: przedszkole u barnabitów 19.01.09, 14:42 Jesli to przy tym nowym kościele to ja bym raczej dziecka tam nie posłała z uwagi na dziwaczne zwyczaje proboszcza tej parafii (który na pewno ma duzo do powiedzenia na temat tego przedszkola). Odpowiedz Link Zgłoś
jaque Re: przedszkole u barnabitów 19.01.09, 18:00 Mieliśmy krótkie (dwumiesięczne) doświadczenia dwa lata temu. Rzeczywiście, proboszcz miał dużo do powiedzenia, na pewno więcej, niż np. dyrektorka przedszkola. Generalnie było nieźle, choć bałaganiarsko - brak umowy, zajęcia i podręczniki, które miały być bezpłatne (tzn. w ramach czesnego) okazywały się ekstra płatne itd. Ale do opieki na dziećmi nie miałam żadnych zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
4agnieszka_1 Mini przedszkole tuż koło kościoła barnabitów 21.01.09, 15:02 Obok kościoła na ul. Cypryjskiej, od września działa mini przedszkole. Realizuje program MENu. Przyjmuje dzieci od 2 do 5 lat. Wszystkie zajęcia są w cenie z wyżywieniem. Jest też klarowna umowa. Nic więcej nie trzeba dopłacać oprócz wpisowego, które nie jest wygórowane. Zerknijcie na stronę www.wesolyskrzat.pl. W środku miło i sympatycznie. Ładne zabawki i uśmiechnięte dzieci. Panie dużo pracują z dziećmi. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
4agnieszka_1 Re: Mini przedszkole tuż koło kościoła barnabitów 28.01.09, 14:57 Byłam w środku, bardzo ładnie. Ostatnio otworzyło się tam centrum Helen Doron czyli j. angielski dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowekorale Re: Mini przedszkole tuż koło kościoła barnabitów 28.01.09, 19:19 oj Agnieszko...tu też reklamujesz ten klubik??? brakuje chętnych??? Odpowiedz Link Zgłoś