nelinka19 21.04.09, 08:27 co w nim zawrzec chodzi przede wszystkim o 1 zdanie nie wiem jak sie do tego zabrac odwoluje sie bo co kto nie przyjal dziecka do przedszkola... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scher Re: odwolanie _ jak napisac 21.04.09, 08:37 Dyrektor przedszkola. Właściwie odmowę przyjęcia dziecka można potraktować jako decyzję administracyjną i zastosować przepisy kpa w sprawie odwołań. Odpowiedz Link Zgłoś
karbon1202 Re: odwolanie _ jak napisac 21.04.09, 09:21 Tylko własnie nie wiem czy pisac odwołanie jak sie nie dostanie mały do przedszola I wyboru a dostanie sie do II, bedziecie pisac do tego I odwołanie? a w II potwierdzicie chec uczeszczania? Odpowiedz Link Zgłoś
gosiab10 Re: odwolanie _ jak napisac 21.04.09, 12:43 też interesuje mnie taka sytuacja, czy pisać odwołanie do przedszkola I wyboru jeżeli dziecko dostało sie do innego. A jeszcze czy istnieją tzw. listy rezerwowe, czy dziecko może być na takiej liście w np. preferowanym przedszkolu dostając sie jednocześnie do innego przedszkola? Czy odwołanie składa się w jednym przedszkolu? Bo kiedyś rozpatrywała takie odwołanie niezależna komisja , nie dyrekcja danego przedszkola. Odpowiedz Link Zgłoś