margot111 22.04.09, 16:45 Witajcie, czy zanosząc potwierdzenie woli uczęszczania dziecka do przedszkola dostaliście jakieś potwierdzenie jego złożenia? Chodzi o Warszawę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margot111 Re: potwierdzenie woli 22.04.09, 16:47 dodam, że chodzi mi o potwierdzenie złożenia nie w systemie a fizycznie, od dyrektor przedszkola. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia5000 Re: potwierdzenie woli 22.04.09, 17:31 nie dostalam ale dyrektor przy mnie wprowadzil do systemu potwierdzenie Odpowiedz Link Zgłoś
1emka1 Re: potwierdzenie woli 22.04.09, 18:21 Witam, a czy to jest widoczne w historii podania? Odpowiedz Link Zgłoś
zolza78 Re: potwierdzenie woli 22.04.09, 19:15 tak u nas w historii podania widnieje adnotacja "Rodzic (opiekun) potwierdził wolę przyjęcia". i obok data i godzina. Odpowiedz Link Zgłoś
mariola1315 Re: potwierdzenie woli 22.04.09, 19:28 zolza78 napisała: > tak > > u nas w historii podania widnieje adnotacja "Rodzic (opiekun) > potwierdził wolę przyjęcia". i obok data i godzina. > U nas dokładnie tak samo. Mateuszek ma Łukaszek ma Odpowiedz Link Zgłoś
zolza78 Re: potwierdzenie woli 22.04.09, 20:07 kurcze, tak się teraz zastanawiam. czy to wystarczy? przecież jeśli nie mamy pisemnego potwierdzenia, ze oświadczenie wolizostało złożone, a potem - jakimś dziwnym trafem - tej adnotacji nie bezie już w systemie (cholera wie, różne rzeczy sie zdarzają), to jak im udowodnic, że potwierdzenie wolizostało jednak złożone w terminie? ja chyba wybiorę sie jutro do przedszkola i poproszę o takie pisemne potwierdzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
dzbanuszek Re: potwierdzenie woli 22.04.09, 20:19 a nie wystarczy jutro spojrzec czy potwierdzenie woli zostalo zarejestrowane w systemie? jak mam tak zamiar zrobic, jesli do 14.00 nie bedzie to dzwonie i pytam, zawsze moge jeszcze do piatku sie pofatygowac z drugim i poprosic o wklepanie przy mnie tez dzis skladajac u pani na ogrodku zastanawialam sie nad wzieciem od niej parafki ale nie wzielam jutro sledze nasze losy na stronie Odpowiedz Link Zgłoś
zolza78 Re: potwierdzenie woli 22.04.09, 20:20 dzbanuszku, ale ja już mam to zarejestrowane w tym tzw. systemie i wszystko widzę. Tyle, ze internet to żądne wiarygodne medium. dziś potwierdzenie jest, jutro nie ma... tak tylko gdybam... Odpowiedz Link Zgłoś
dzbanuszek Re: potwierdzenie woli 22.04.09, 20:23 aaa masz eee no nie dajmy sie zwariowac ;P zrob printscreena ;P ale wg mnie powinnas spac spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
echo_28 Re: potwierdzenie woli 22.04.09, 22:08 u mnie taka sama sytuacja, a potwierdzenie złozyłam już wczoraj! mam nadzieję, że jutro juz będzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka777 Re: potwierdzenie woli 22.04.09, 18:39 tak, była lista do podpisu dla wszystkich rodziców Odpowiedz Link Zgłoś
dzbanuszek Re: potwierdzenie woli 22.04.09, 18:49 nie, zostawilam u pani na ogrodku, miala caly plik jutro zamierzam sledzic dalej nasze losy na stronie - czyt. czy wprowadza do systemu jesli do godz. 14 nie bedziemy potwierdzeni - zadzwonie i spytam w razie co zostanie piatek do 13.00 ale jestem dobrej mysli ze bedziemy jutro potwierdzeni w systemie Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka777 Re: potwierdzenie woli 22.04.09, 18:58 a jaka informacja pojawi sie w systemie że dziecko zostało przyjęte?? bo to juz teraz mozna odczytac w historii podania, chyba że pojawi sie tam data późniejsza niz 21 kwietnia Odpowiedz Link Zgłoś
dzbanuszek Re: potwierdzenie woli 22.04.09, 19:02 ja dzis zanioslam osobiscie mysle ze jutro bedzie napisane ze potwierdzenie woli zlozone czy cos na ksztalt Odpowiedz Link Zgłoś
margot111 Re: potwierdzenie woli 22.04.09, 21:56 Dziękuję Wam serdecznie za odpowiedzi. Ja taka podejrzliwa z natury nie jestem, ale mamy problem w przedszkolu, bo zostają zerówki i cześć trzylatków się nie dostanie, mimo, że są przyjęte w systemie. Dlatego tak mnie to zastanowiło, bo zawsze w końcu ktoś mi może powiedzieć, że nie złożyłam w ogóle tego potwierdzenia woli. Ja w systemie nie widzę i nie będę widziała potwierdzenia, bo lista przyjętych będzie, no właśnie, nie wiadomo kiedy, bo nie wiedzą co z tym fantem zrobić, na pewno po 24 kwietnia. Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka777 margot111 22.04.09, 22:17 ja osobiście bym takiej pani dyrektor nie podarowała sytacji, jesli dziecko jest przyjete w systemie a nie zostanie przyjete dla mnie to jest sytuacja niewyobrazalna przez takie postepowanie odcina wam droge do przyjecia do przedszkoli kolejnych wyborów!!!!! dla mnie przyjety w systemie=przyjęty do przedszkola po złożeniu potwierdzenia woli!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
margot111 Re: margot111 22.04.09, 22:34 Zgadzam się i chyba nie muszę mówić co teraz czuję. Sprawa dotyczy sytuacji opisanej na tym forum przez mika.ii. Odpowiedz Link Zgłoś
zolza78 Re: potwierdzenie woli 23.04.09, 10:55 u nas jest tak: 2009-04-22 09:04:18 Rodzic (opiekun) potwierdził wolę przyjęcia. 2009-04-17 22:27:49 Dziecko przyjęte do oddziału: grupa I (3-latki) Dziecko przyjęte do placówki: Przedszkole nr ..... 2009-04-06 15:31:43 Podanie potwierdzone przez Przedszkole nr ..... 2009-03-30 22:05:59 Wprowadzono podanie. Odpowiedz Link Zgłoś
hayet Re: potwierdzenie woli 23.04.09, 17:44 nie, ale pani dyrektor od razu potwierdzila w systemie Odpowiedz Link Zgłoś
1emka1 Re: potwierdzenie woli 23.04.09, 21:18 Właśnie przeżyłam szok. W przedszkolu byłam zaraz po wywieszeniu list. Potwierdzenie woli dostałam od p. dyrektor. Wypełniłam i oddałam. Ale do dziś nie ma informacji w systemie. Z nudów przejrzałam pliki do pobrania i ...zupełnie inny formularz wypełniłam!Może dlatego nie ma żadnej informacji, że potwierdziłam wolę. Dobrze, że jutro można to nadrobić. Ale emocje!Mam nadzieję, że mimo wszystko dostaniemy się. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
klarasz Re: potwierdzenie woli 24.04.09, 08:29 Myślę, że wygląd druku nie ma znaczenia, szczególnie, że dostałaś go na miejscu. Ważne jakie zawiera informacje. Ale zawsze lepiej się upewnić. Ja nie mogąc się doczekać potwierdzenia w systemie podeszłam wczoraj po pracy do przedszkola i pani dyrektor powiedziała, że czeka z wpisaniem na wszystkie potwierdzenia a "widoczność" tej informacji w necie nie ma znaczenia przy tworzeniu listy przyjętych. Ważne że papier złożony. Ale, że pewnie nie byłam pierwsza obiecała, że niebawem potwierdzi w systemie wnioski i tak zrobiła Dosyć już tych nerwów - mogliby powiesić te listy w pon i byłby spokój, a tu do czwartku jeszcze trzeba czekać ech..... Odpowiedz Link Zgłoś
mariola1315 Chaos z drukami na potwierdzenie woli 24.04.09, 09:29 Ja dowiedziałam się,że p.Dyrektor miała wydrukowac z systemu między 12-13 we wtorek potwierdzenia woli i szybko zamknąć system. I tak też zrobiła. Okazało się potem,że powinny być inne druki: "z decyzją dyrektora". I od nowa musiała dzwonić do ludzi,żeby przynosili potwierdzenia woli. Ja wydrukowałam ze strony BE - miałam prawidłowe. Mateuszek ma Łukaszek ma Odpowiedz Link Zgłoś
muda5 Re: Chaos z drukami na potwierdzenie woli 24.04.09, 11:05 rozmawiałam z panią z Urzędu. Powiedziała że potwierdzenie bedzie widoczne w systemie dopiero jak dyrektor potwierdzi, a nie musi tego robić przed 13. Mojego potwierdzenia nie widać... a pani dyrektor mówi że wszystko na 200% jest w porządku... Odpowiedz Link Zgłoś
dzbanuszek u mnie tak samo 24.04.09, 11:51 muda5 u mnie tak samo potwierdzenie zanioslam 22, dzis o 10 zadzwonilam bo nie widzialam potw. w systemie p. dyr. powiedziala ze nasze nazwisko jest potwierdzone, nie ma tylko jednego potwierdzenia to ja juz nie wiem powinno to byc widac czy nie ? zgluplam Odpowiedz Link Zgłoś
dzbanuszek Re: priv do dzbanuszek 24.04.09, 12:48 jak mi sie przypomni juz czytam wlasnie filipianko, skrobne w wolniejszej chwili pzdr serdecznie! )) Odpowiedz Link Zgłoś