Dodaj do ulubionych

SZUKAM LEKARZA-WARSZAWA(PANSTWOWO)PLISKA POMOZCIE

08.04.04, 11:39
JESLI KTOS MOZE MI POMOC BARDZO PROSZE
Obserwuj wątek
    • lilaa Re: SZUKAM LEKARZA-WARSZAWA(PANSTWOWO)PLISKA POMO 08.04.04, 13:51
      Moj lekarz dr Czempinski przyjmuje w przychodni przyszpitalnej w Szpitalu
      Praskim. Oczywiscie panstwowo. Bardzo superancki lekarz. Polecam.
      • kirania Re: SZUKAM LEKARZA-WARSZAWA(PANSTWOWO)PLISKA POMO 20.04.04, 13:37
        ja z cala szcerosci amoge polecieci dr dziaga z przychodni przyszpitalnej na
        madalinskeigo.jestem w 31 tyg.lekarz jets mlody ale cudowny!!!!konkretny .ja jak
        do niego ide to mam wrazneie ze jestm jego jedyna pacjentka choc ma ich naparwd
        eduzo i duuuuuuzo wczensiej trzbea sie do niego zapisac.al ewarto .naparwde
        • kasia_de Re: SZUKAM LEKARZA-WARSZAWA(PANSTWOWO)PLISKA POMO 03.05.04, 12:38
          Cześć, mam pytanko do Kiraniismile Czy dr Dziąg chętnie "wysyła" pacjentki na
          zwolnienie? Byłam u niego przed ciążą i potwierdzam, że świetny, ale interesuje
          mnie kwestia zwolnień.
          Pytam o to dla tego, że moja szefowa wychodzi z założenia, że najlepiej jakby
          ciężarne siedziały całą ciążę w domu, bo ich robotę ktoś i tak wykona a ona
          zaoszczędzi na pensjachsmile)))) bo ZUS zapłaci.
          Mnie właściwie na razie nie zależy na zwolnieniu, ale kto wie, dojeżdżam do
          pracy 40 km w jedną stronę (godzina w samochodzie lub 2 w autobusie)więc może
          mi się zachce siedzieć w domu.
          Planuję wlaśnie pierwszą wizytę po stwierdzeniu ciąży przez test, no i
          rozumiesz, chciałabym lekarza, który ewentualnie nie bedzie robił problemu ze
          zwolnieniem. Byłabym bardzo wdzięczna za info. Pozdrawiam
          Kasia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka