karina222 08.04.04, 11:39 JESLI KTOS MOZE MI POMOC BARDZO PROSZE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilaa Re: SZUKAM LEKARZA-WARSZAWA(PANSTWOWO)PLISKA POMO 08.04.04, 13:51 Moj lekarz dr Czempinski przyjmuje w przychodni przyszpitalnej w Szpitalu Praskim. Oczywiscie panstwowo. Bardzo superancki lekarz. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kirania Re: SZUKAM LEKARZA-WARSZAWA(PANSTWOWO)PLISKA POMO 20.04.04, 13:37 ja z cala szcerosci amoge polecieci dr dziaga z przychodni przyszpitalnej na madalinskeigo.jestem w 31 tyg.lekarz jets mlody ale cudowny!!!!konkretny .ja jak do niego ide to mam wrazneie ze jestm jego jedyna pacjentka choc ma ich naparwd eduzo i duuuuuuzo wczensiej trzbea sie do niego zapisac.al ewarto .naparwde Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_de Re: SZUKAM LEKARZA-WARSZAWA(PANSTWOWO)PLISKA POMO 03.05.04, 12:38 Cześć, mam pytanko do Kiranii Czy dr Dziąg chętnie "wysyła" pacjentki na zwolnienie? Byłam u niego przed ciążą i potwierdzam, że świetny, ale interesuje mnie kwestia zwolnień. Pytam o to dla tego, że moja szefowa wychodzi z założenia, że najlepiej jakby ciężarne siedziały całą ciążę w domu, bo ich robotę ktoś i tak wykona a ona zaoszczędzi na pensjach)))) bo ZUS zapłaci. Mnie właściwie na razie nie zależy na zwolnieniu, ale kto wie, dojeżdżam do pracy 40 km w jedną stronę (godzina w samochodzie lub 2 w autobusie)więc może mi się zachce siedzieć w domu. Planuję wlaśnie pierwszą wizytę po stwierdzeniu ciąży przez test, no i rozumiesz, chciałabym lekarza, który ewentualnie nie bedzie robił problemu ze zwolnieniem. Byłabym bardzo wdzięczna za info. Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś