kaagat 15.11.10, 15:18 czy na inflanckiej jest teraz możliwość wykupienia pojedyńczej sali poporodowej czy też przez remont można o tym zapomnieć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majaaleksandra Re: inflancka - po porodzie 15.11.10, 17:48 Rodziłam tam i już od IP było oczywiste że nie ma 1 poporodowych. Są 4 5 i 6 a opieka taka że idzie się pociąć. Odpowiedz Link Zgłoś
fiona38 Re: inflancka - po porodzie 16.11.10, 23:20 Nie ma możliwości wynajęcia pojedynczej sali, a ja opieki nie wspominam bardzo źle. Te 48h można wytrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
dziub_dziubasek Re: inflancka - po porodzie 17.11.10, 09:50 Gorzej jest jak musisz zostać dłużej, bo dziecko ma żółtaczkę lub dostaje antybiotyk- ja leżalam 8 dni- cięzko bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
anciarek2010 Re: inflancka - po porodzie 17.11.10, 21:27 Nie ma takiej możliwości. Ja leżałam 5 dni z dzieckiem, bardzo dobrze wspominam, uważam że lepiej się leży w sali kilkuosobowej, bo myślę że do pojedyńczej to pewnie nikt by nie zaglądał, a poza tym można nawiązać znajomości i wzajemnie sobie pomóc. Następny poród tylko tam. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika_2003 Re: inflancka - po porodzie 19.11.10, 07:19 Podobno remont przedłuży się do końca czerwca 2011 (taką informację mam od położnej co prowadzi szkołę tam szkołę rodzenia) i jak na razie są tylko sale wieloosobowe. W przyszłym tygodniu będę u lekarza w Medicoverze na Inflanckiej to podejdę i sprawdzę, bo sama jestem tym zainteresowana. Dwa lata temu byłam w jedynce i byłam zachwycona. Nie potrzebowałam jakiejś specjalnej pomocy, więc mi pasowało, że mamy święty spokój (leżeliśmy 5 dni). Odpowiedz Link Zgłoś
dominika_2003 Re: inflancka - po porodzie 02.12.10, 10:35 już wszystko wiem remont się przedłuży, pewnie jeszcze o pół roku sal pojedynczych po porodzie nie ma, są tylko 4 i 5 osobowe w starym skrzydle szpitala. szkoda myślałam, że zdążą przed moim porodem Odpowiedz Link Zgłoś
tetetka.81 Re: inflancka - po porodzie 03.12.10, 11:23 To mnie zdołowałaś. Byłam pewna że do maja się wyrobią... Odpowiedz Link Zgłoś
fasol-inka Re: inflancka - po porodzie 03.12.10, 19:09 buhaha, oni zabawni są - mieli zakończyć wszystko do marca, kwietnia najdalej jak mi mówili na szkole w styczniu tego roku... rodziłam w maju i czas w szpitalu spędziłam w akompaniamencie młotów pneumatycznych od 6-7 rano Odpowiedz Link Zgłoś
myxaxa Re: inflancka - po porodzie 04.12.10, 15:22 Zapraszamy do Szpitala Praskiego mamy dwie sale 1 osobowe i nie mamy tłoku. Dzisiaj 2 sale 1 osobowe i są wolne do wyboru, a wszystkie reszta tylko 2 osobowe ....jest bardzo kameralnie i cicho....co prawda dalej od inflanckiej, jesteśmy po prawej stronie Wisły.... Znieczulenie bez opłaty i obecność osoby bliskiej też bez opłaty. Zapraszamy z ciążą do rozwiązania > 36 HBD ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś