Dodaj do ulubionych

Lublin-dobry ginekolog

14.04.04, 08:10
czy któraś z Was mogłaby mi polecić dobrego ginekologa z Lublina,najlepiej
jakby pracował na kraśnickich albo na jaczewskiego,pozdrawiamsmile
Obserwuj wątek
    • katiuszka78 Re: Lublin-dobry ginekolog 14.04.04, 14:11
      Ja polecam mojego gina z Kraśnickich, jednak nie chcę podawać tutaj jego
      nazwiska, odezwij się na gg 4074075 albo mailem katiuszka78@gazeta.pl a chętnei
      dam ci szczegóły i namiary bo to kochany człowiek, pozdrawiam
      • ryza_malpa1 Re: Lublin-dobry ginekolog 15.04.04, 11:58
        Z Jaczewskiego polecam panią Michalak, przyjmuje w Luxmedzie. Miła a konkretna,
        kompetetntna . Chodze od niej od kilku miesięcy ale znam kilka mam, które nie
        moga się nachwalić smiletego jak prowadzial ciaże . Ja nie mam zastrzeżeń, mzoe
        tylko takie , ze zbyt chucha na zimne smileale generalnie to chyba tez zaleta.
        Cos dla mam - histeryczek smile
        Wada jest jedna - zapisywac się trzeba ok. 2 tygodni wcześniej smile
        Wizyta kosztuje 70 zł , po zniżce 63 smile
        • kasiaga1 Re: Lublin-dobry ginekolog 15.04.04, 22:12
          Ja również polecam Dr Michalak-przesympatyczna,zaangażowana w prowadzenie
          ciąży,z olbrzymim doświadczeniem.Moją ciążę prowadziła dosyć dawno(trzy lata
          temu),ale myślę że jeśli coś się zmieniło to tylko jeszcze bardziej na
          plus.Rodziłam przez cesarskie cięcie(oczywiście wykonała je pani doktór)-
          świetnie czułam się już kilku dniach,a dzisiaj mam tylko cieniuteńką
          blizenkę.Ponadto doktór odwiedzała mnie na położnictwie,interesowała się nami
          aż do wyjścia do domu.Jeśli zdecyduję sie na kolejne dziecko to z całą
          pewnością zgłoszę się do niej aby prowadziła moją kolejną ciążę.Co do zapisów-
          rzeczywiście ma tyle chętnych,że trzeba się zapisywać ze sporym
          wyprzedzeniem.Szczerze polecam.
          • wisnia_81 Re: Lublin-dobry ginekolog 29.04.04, 13:13
            A ja się wyłamię. Chodziłam do dr Michalak i ... no cóż jak wcześniej byłam
            przekonana, że będę rodzić w Lublinie to po kilku wizytach u niej i pobycie w
            szpitalu (niepotrzebnym, jak się okazało) zmieniłam zdanie i rodziłam w moim
            rodzinnym mieście w szpitalu o dość nieciekawej renomie i baaaardzo sobie
            chwalę. Pani doktor rzeczywiście dmucha na zimne mi przepowiadała przedwczesny
            poród od około 22 tygodnia ciąży kazała leżeć (zabawne :studia dzienne + praca
            na pół etatu, mąż 160 km ode mnie - jeżdziłam 2 razy w tygodniu - oczywiście po
            konsultacji z innym lekarzem, który nic złego u mnie nie zobaczył), wysyłała
            mnie na założenie szwu (nie dałam się) a potem na pessar (tu już się poddałam,
            nie chciałam mieć na sumieniu mojego dzieciaczka). W 36 tygodniu ściągnęła mi
            krążek i prorokowała natychmiastowy poród - urodziłam 4 tygodnie później już po
            terminie. Tak więc jeśli nie jesteś panikarą i nie uznajesz faszerowania lekami
            i leżenia w szpitalu "na wszelki wypadek" to nie polecam.
            Ewa
            • ryza_malpa1 Re: Lublin-dobry ginekolog 30.04.04, 11:37
              Hmm...mnie pani doktor nie faszeruje niczym - nie zapisła mi zadnych lekarstw
              poza tymi o które prosiłam. Nie zanjduje tez u mnie żadnych powikłań ani
              nieprawidłowości...Coprawda od 16 tygodnia za każdym razem pyta sie, czy chcę
              zwolnienie ale jak mówie, ze nie to sie nie narzuca.
    • buwka Re: Lublin-dobry ginekolog 15.06.04, 11:26
      pani Michalak nie prowadziła co prawda mojej ciąży, ale miałam okazję leżeć u
      niej na sali w szpitalu. Okazała się osobą czekającą tylko na pieniądze i nie
      ukrywała tego, a gdy nie zapłaciliśmy zaczęła traktować mnie bardzo żle.I gdyby
      nie znajomy lekarz, mojej córeczki by pewnie teraz nie było.

pozdrawiam
      • wisnia_81 Re: Lublin-dobry ginekolog 15.06.04, 21:25
        buwka no co Ty??? Serio???? Mam o niej nie najlepsze zdanie, to prawda ale że
        aż tak to nie sądziłam. Strasznie mi przykro, ucałuj swoją maleńką ode mnie.
        Cieszę się, że postawiłam na swoim i nie rodziłam w Lublinie - wszyscy mnie do
        tego namawiali.

Pozdrawiam Ewa mama Izy (28.03.2004)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka