Dodaj do ulubionych

Badanie prenatalne - Katowice

24.02.11, 20:31
Hej Dziewczyny,
Mam prośbę czy mogłybyście podzielić się Waszymi doświadczeniami vs badan prenatalnych ( tych wykonywanych między 11-13td). Gdzie i u kogo je wykonałyście.
Mój ginekolog poleca Feminę - ale mało jest o nich opinii.
Będę wam wdzięczna za wszelkie rady

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • lagoon78 Re: Badanie prenatalne - Katowice 24.02.11, 21:36
      Umówiłam się do Provity na 15.03 - po wizycie mogę zdać relację. Mój lekarz podał trzy miejsca: Provitę i Feminę w Katowicach i Genom w Rudzie. Niestety w Rudzie była wyjątkowo nieprzyjemna recepcjonistka (mam skierowanie), więc dałam sobie z nimi spokój. W Provicie pierwszy kontakt telefoniczny bardzo miły - więc wybrałam Provitę, bo opinie i tak obie placówki mają bardzo dobrą.
    • aneta79_1979 Ja byłam w Feminie.... 25.02.11, 08:34
      ale na połówkowym. USG robił mi dr Jacek Jackowski i jestem baaaardzo zadowolona, wszystko dokładnie pokazał, wytłumaczył opisał, nie przeszkadzał mu Nasz starszy przychóweksmile za komplet zapłaciłam 300 zł
      • edycia274 Ja pracuję w Feminie :) 25.02.11, 09:35
        Więc mogę szczerze polecić wink
        • aneta79_1979 Edytko bardzo często coś na siebie ostatnio... 25.02.11, 11:14
          wpadamysmilesmilesmile Pozdrowieniasmile
          • edycia274 HIhi o witaj Anetko :) n/t 25.02.11, 11:48

• mirkad Re: Badanie prenatalne - Katowice 25.02.11, 08:34
      ja robiłam 2 razy w Provicie u doktora Cholewy - polecam; zrezygnowałam z badania w Genomie właśnie z powodu p. recepcjonistki - niemiła, opryskliwa, zakwestionowała moje skierowanie; w Provicie zastrzeżeń nie mieli
      • malutka552.2 Re: Badanie prenatalne - Katowice 25.02.11, 09:40
        Ja polecam Genom z Rudy śl. Doktor Cnota wspaniały człowiek .Tłumaczy spokojnie pokazuje, żartuje i odpowiada na wszystkie pytania.Polecam
      • lagoon78 Re: Badanie prenatalne - Katowice 25.02.11, 11:02
        Z tego wynika, że pacjentki ze skierowaniem w Genomie są traktowane jak klienci drugiej kategorii uncertain niezbyt dobrze to świadczy o placówce.

Dr Cnota robi badanie genetyczne również w Katowicach.
    • chantal10 Re: Badanie prenatalne - Katowice 25.02.11, 11:03
      Ja byłam w Feminie. Badania robił pan dr Jackowski. Bardzo dokładnie badał maluszka, wszystko wyjaśniał - rewelacja. Do tego jest bardzo sympatycznym człowiekiem. Panie w rejestracji również przesympatyczne big_grin
      • mewa000 Re: Badanie prenatalne - Katowice 25.02.11, 11:17
        Ja byłam w Genomie, na nfz i byłam bardzo zadowolona
        • ol2 Re: Badanie prenatalne - Katowice 25.02.11, 11:56
          ja również byłam w Genomie na NFZ i byłam bardzo zadowolona.
          nie mam żadnych zastrzeżeń
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka