Dodaj do ulubionych

dobry ginekolog poszukiwany - Warszawa

27.05.12, 19:21
Dziewczyny - podpytywałam w wątkach "miesięcznych" ale pytanie się zgubiło w ferworze dyskusji.
Wielka prośba do dziewczyn z Wawy, które są zadowolone ze swoich lekarzy - z prośbą o podanie nazwiska / kontaktu (na forum lub na priv: mia_mendoza@gazeta.pl).
Staramy się od roku, moja dotychczasowa ginekolog której dotychczas byłam zadowolona zaczyna mnie traktować "po macoszemu". Poszukuję kogoś kto na nasze starania spojrzy kompleksowo.
Z góry dzięki!
Obserwuj wątek
    • kasienka821011 Re: dobry ginekolog poszukiwany - Warszawa 28.05.12, 07:45
      doktor Leszek Huzior w 100%mogę go polecić. pracuje w przychodni na powstańców śląskich 19. lekarz z prawdziwego zdarzenia.
      • zkat Re: dobry ginekolog poszukiwany - Warszawa 29.05.12, 12:05
        Dr Iwona Szymusik przychodnia na Starynkiewicza.
      • zombie6 Re: dobry ginekolog poszukiwany - Warszawa 13.06.13, 11:07
        Polecam to jest moj lekarz od 2 lat, jest najlepszym lekarzem jakiego miałam....
    • masak-rua Re: dobry ginekolog poszukiwany - Warszawa 30.05.12, 01:11
      dr Padzik-Moczydłowska (sprawdź na stronie dobrzy lekarze- opinie o niej) - mega mistrz i do tego współpracujący z lekarzami innych specjalizacji, gdy potrzeba dodatkowej diagnozy/badania
      Pracuje w Św Zofii a to dodatkowy plus smile
      • masak-rua dodam, że 30.05.12, 01:14
        uratowała mnie i życie mojego dziecka (i to dzięki niej w warunkach lepszych niż np na Starynkiewicza, gdzie syf i malaria...; nie o warunki chodzi, ale jednak jak już można mieć lepsze to dlaczego nie?)
        • zkat Re: dodam, że 30.05.12, 08:31
          Na Starynkiewicza miesci sie przychodnia leczenia nieplodnosci. Zajma sie tam kompleksowo i Toba i Twoim mezem. Wszystkie badania masz za free, w tym 6 inseminacji. Nie mam zamiaru nikogo przekonywac na sile. Ja trafilam tam po roku tulania sie po innych lekarzach i mi akurat pomogli, za dwa miesiece bede miala upragniona coreczke. Nie wiem jak tam jest z porodem masak-rua ma zle wspomnienia. Wczoraj bylam tam na szkole rodzenia i to rzeczywiscie byla troche porazka. Podobnie jak panowie robiacy USG ciezarnym
        • lidek0 Re: dodam, że 16.06.13, 19:17
          Potwierdzam, mega specjalistka, dzięki niej mam dziecko.
        • lidek0 Re: dodam, że 16.06.13, 19:18
          ul.Marsa 101/103 tel 22 611 87 43
    • flussi Re: dobry ginekolog poszukiwany - Warszawa 13.06.13, 11:56
      Ja podługich staraniach i poronieniach zjawiłam się u Piotra Zamory z kliniki Novum. Teraz jestem już w 37 tc i czekam na przyjście naszego maleństwa. Ze względów logostycznych moją ciążę prowadzi Rafał Dziąg, któego również bardzo polecam.

pozwodzenia
    • marina.em Re: dobry ginekolog poszukiwany - Warszawa 19.10.13, 18:37
      Dr Andrzej Nowakowski, bardzo dobry ginekolog. Przyjmuje w przychodni Prosen, poniżej strona i kontakt www.prosen.com.pl. polecam smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka