Dodaj do ulubionych

gdzie przyjmuje dr Pawlina prywatnie (z Madalinski

22.08.04, 16:17
Dziewczyny, moze wiecie gdzie ma prywatna praktyke dr Pawlina (z Madalinskiego)?
Macie jakies doswiadczenia zwiazane z jego praktyka?
Dzieki i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • dominika8 Re: gdzie przyjmuje dr Pawlina prywatnie (z Madal 22.08.04, 21:56
      Hej, chciałam Ci pomóc, ale jak wynika z mojej bazy danych-nigdzie poza
      Madalińskiego, ale może nie ma tu wszystkiego, pozdrawiam
      • mamana102 Re: gdzie przyjmuje dr Pawlina prywatnie (z Madal 23.08.04, 11:31
        pawlina na prywatna praktyke na ul pulawskiej w warszawie. to jego prywatny
        gabinet. ale radze ci nie korzystac z jego uslug. mnie wyslala do swoich
        kolegow konowalow na madalinskiego z podejrzeniem ciazy pozamacicznej. tak mnie
        nastraszyl ze malo nie wyladowalam w psychiatryku. oczywiscie byla to bledna
        diagnoza i dzisiaj ciesze sie ze mama 15 mies coreczke. mimo ze pracuje w tym
        szpitalu ani razu nie przyszedl do mnie, a po wszystkim nie uslyszalam slowa
        przepraszam. poza tym niezle wyciaga forse na prywatnych wizytach i porodach.
        odradzam go . moja kolezanka tez korzystala z jego uslug dopoki nie znalazla
        sie w spzitalu z klopotami z nerkami w zaawansowanej ciazy i nie przeplacila za
        kilka wizyt u niego. zapraszam rowniez na moj watek z czerwca "madalinskiego
        strzezcie sie". tam jest opisana moja historia i kilka komentarzy na temat
        szpitala. jezeli mozesz sobie na to pozwolic to proponuje szpital damiana. ceny
        usg, badan i wizyt bardzo bardzo konkurencyjne. polecam dr góżdzia,
        kucharskiego. zreszta jest wiele dobrych opinii na ten temat n atym forum

pozdrawiam
        • weronikapsiak Re: gdzie przyjmuje dr Pawlina prywatnie (z Madal 18.10.04, 16:09
          biedaczka, ty jestes potwornie nieszczesliwa. bardzo mi ciebie zal. obserwuje
          twoje wypowiedzi od jakiegos czasu i oczom wlasnym nie wierze co za brednie tu
          wypisujesz. sluchaj, a moze zamiast do ginekologa powinnas udac sie na kozetke
          do psychologa, bo ty generalnie to masz jakis problem z niska samoocena i stad
          biora sie twoje beznadziejne opinie. idz na medycyne, a pozniej mozes sie
          radykalnie wypowiadac na temat umiejetnosci innych. glupota ktora cie cechuje
          siegnela zenitu! mnie dr pawlina wyleczyl z bezplodnosci i jestem z jego uslug
          bardzo zadowolona, to jedyny lekarz o korym mozna powiedziec, uprzejmy. reszte
          pozostawiam do samodzielnej oceny. nie dajmy sie karmic bredniami tej pani, bo
          mamy wlasne umysly i same jestesmy w stanie realnie ocenic jego mozliwosci. to
          tyle. pozdrawiam wszystkich serdecznie.
    • weronikapsiak Re: gdzie przyjmuje dr Pawlina prywatnie (z Madal 18.10.04, 16:11
      tak, przyjmuje na pulawskiej 67 m 2, to swietny lekarz, polecam
      • mamana102 Re: do weronikapsiak 18.10.04, 18:05
        gratuluje dzidziusia

jezeli nie bylas na moim miejscu to nie oceniaj opisuje swoj przypadek a nie
        kogos obcego. czytaj okladnie, a fakt byc moze jestem troche zdolowana bo tak
        mnie potraktowano u wspanialego pawliny i na madalinskiego. poczytaj sobie
        troche opinii na temat tego szpitala.
        ciesze sie ze ty nie przechodzilas tego co ja i oczywiscie na kazdym kroku bede
        krytykowala powyzszy szpital i tego konowala a ty jak chcesz mozesz chwalic go
        w niebiosa. za kazdym razem bede ostrzegala wszystkie panie przed nim. jezeli
        czytasz uwaznie moje wypowiedzi to przezczytasz ze chwale inny szpital.

a do twojej wiadomosci "wspanialy" pawlina zostal zatrzymany za branie lapowek
        w swoim szpitalu i chyba przez jakis czas nie przyjmowal w swoim gabinecie.
        wiec niezly z niego lekarz a jeszcze lepszy lapowkarz.

pozdrawiam
        • anna71 Re: do weronikapsiak 18.10.04, 19:55
          Nie wiem jakm lekarzem jest dr Pawlina, ale rzczywiście, chyba jeszcze siedzi w
          areszcie za wymuszanie pieniędzy za cięcie cesarskie w publicznym szpitalu,
          gdzie korzystał z usług zarówno personelu lekarskiego i pielegniarskiego
          oczywiście nic im za to nie płacąc.
          • triss_merigold6 Re: do weronikapsiak 18.10.04, 23:28
            Gwoli ścisłości: jeśli kobieta trafiła na jego dyżur umówiona wcześniej na
            cesarskie cięcie "na życzenie" to nie ma cudów - musiała to wcześniej z dr
            Pawliną uzgodnić. Uzgodnić opłatę do kieszeni lekarza za usługę, której
            normalnie by nie otrzymała. W takiej sytuacji jej mąż lecący na policję z
            donosem o wymuszeniu łapówki zachował się jak idiota, przypuszczam, że
            zwyczajnie nie chciał zapłacić.
            Patologiczną sytuację z cesarkami na życzenie opłacanymi prowadzącym ciążę
            lekarzom "do ręki" rozwiązałyby normalne cenniki gdzie usługa pt.: poród przez
            cesarskie cięcie na życzenie pacjentki byłaby skalkulowana i legalnie dostępna
            tak jak np. ZZO.
            • weronikapsiak Re 02.11.04, 13:26
              PROBLEMEM JEST SYSTEM, A NIE CI CO ZOSTALI DO NIEGO WCIAGNIECI. W CALEJ EUROPIE
              (ZA KTORA TAK GLOSOWANO) MOZNA WYBRAC SORME W JAKIEJ PRZYJDZIE NA SWIAT NASZE
              DZIECKO. DLACZEGO JEST TAK, ZE WE WLOSZECH 90% KOBIE RODZI PRZEZ CESARKI?
              WIEDZA ONE ZE NORMALNY POROD TO RUINA DLA KOBIETY I NIE CHCA RYZYKOWAC,
              WYBIERAJA WIEC CESARKE. KAZDY ZROWNOWAZONY OSOBNIEK JAK JUZ SIE NA COS DECYDUJE
              TO STARA SIE BYC KONSEKWENTNY I POWSCIAGLIWY W WYRAZANIU OPINI. BO JESLI KTOS
              NAJPIERW PROSI INNEGO CZLOWIEKA O POMOC, A POZNIEJ NA NIEGO DONOSI TO COS JEST
              TU NIE TAK. PROPONUJE OSKARZYC WSZYSTKICH LEKARZY. MOJ KOLEGA ZAPLACIL ZA
              OPERACJE PRZELYKU 5000 TYS. OCZYWISCIE OPERACJA ODBYLA SIE W PANSTWOWYM
              SZPITALU (NA BANACHA). TERAZ WYBIERA SIE NA KOLEJNA, ZA KTORA ROWNIEZ ZAPLACI.
              JAKOS NIE SLYSZALAM ABY WPADL NA POMYSL DONOSZENIA NA TYCH LEKARZY. DLATEGO
              ZANIM COS ZROBIMY TO BADZMY BARDZIEJ POWSCIAGLIWI BO MOZNA ZROBIC DUZO ZLEGO.
      • patunia79 Re: do weronika... 19.10.04, 20:37
        Myślę że to Ty powinnaś dać na luz, każdy ma prawo wypowiadać swoje opinie o
        lekarzach i szpitalach na tym forum, i nie jest zakazane negatywne wyrażanie
        się o "Panu" dr. Pawlinie, Ty akurat masz dobre przeżycia z nim związane, ale
        nie koniecznie to musi dotyczyć wszystkich, moja bratowa również rodziła pod
        kontrolą tego "Pana" dr i również nie ma o nim dobrego mniemania. Rodziła trzy
        lata temu na Madalińskiego, zdarł z niej oststni grosz, za sam proód policzył
        sobie 1000 zł mimo że miał akurat dyżur i wcale nie przesadzał z opieką nad
        nią, a ona wcale nie życzyła sobie jego dodatkowej opieki... dla mnie to
        materialista i tyle...
        Ale to tylko moje zdanie, i każdy ma do niego prawo, zastanów się nad tym, że
        tobie pomógł to nie znaczy że wszystkim pomaga...
        Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka