Dodaj do ulubionych

Porod przez CC - w ktorym szpitalu w Warszawie?

17.09.04, 13:06
Prosze dziewczyny, ktore rodzily przez CC o opinie o szpitalach w Warszawie.
Czy ten w ktorym rodzilyscie jest godny polecenia? Bede wdzieczna za
wszystkie opinie, takze te zle ... (troche ich juz znalazlam na tym forum,
niestety). Mam jednak nadzieje, ze pozytywnych bedzie wiecej smile)
Obserwuj wątek
    • kasiawa01 Re: Porod przez CC - w ktorym szpitalu w Warszawi 17.09.04, 15:05
      Miałam dwie cesarki. Jedną na Żelaznej, drugą na Czerniakowskiej. Na Żelaznej
      super cięcie, mąż przy porodzie, fachowa, pomocna opieka w "dochodzeniu" do
      siebie, może za szybko wysyłają do domu. Pomagają przy dzieciach, uczą karmić.
      Czerniakowska-operacja w porządku, tylko cos ciężko dochodziłam do siebie, ale
      to pewnie indywidualne. Po porodzie-jeśli nie zapłacisz to módl się aby trafić
      na miłą położną, ale tych tam mało. Nie pomagają ani Tobie ani dziecku, nie
      pomagają w karmieniu. Poza tym warunki bardzo zróznicowane, no ale i koszty też.
      • clippo Re: Porod przez CC - w ktorym szpitalu w Warszawi 17.09.04, 15:20
        Dzieki bardzo za opinie smile)
        Czy ktos jeszcze sie wypowie? Zapraszam smile)))
        • asikx Re: Porod przez CC - w ktorym szpitalu w Warszawi 17.09.04, 15:44
          Ja miałam planową cesarkę na Starynkiewicza - byłam i jestem baaardzo
          zadowolona. Same miłe wspomnienia. Szczegóły:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=588&w=13786921&a=14612556
          Pozdrawiam,
          Aśka
          • clippo Re: Porod przez CC - w ktorym szpitalu w Warszawi 17.09.04, 16:38
            Dziekuje Asiu! Jestem jedna z tych osob ktore przebrnely przez Twoje posty do
            konca smile) Bardzo pouczajace wiesci... Dzieki! I wszystkiego najlepszego dla
            Ciebie i Malenstwa smile)
            • mama22 Re: Porod przez CC - w ktorym szpitalu w Warszawi 18.09.04, 00:29
              hej!tez mialam cesarke na starynkiewicza..chyba nic nowego ci nie
              powiem ...dokladnie bylo tak jak opisala kolezanka(super)
              ...i podobnia sytuacja z nie mila pania!haha!
              ale kolezanka rodzila 4dni temu na Zelaznej-tez super
              • anyaa77 Bielański 22.09.04, 10:10
                Miłam cesarkę w bielańskim i naprawdę polecam. Super fachowa i miła opieka w
                trakcie porodu i na sali pooperacyjnej. Opiekują się całkowicie noworodkiem tak
                długo jak sobie życzysz.Potem myją i przewijają. Trzymają zalecane 5 dni ( a
                nie wypychaja wcześniej jak w innych szpitalach. Nie ma problemu z odwiedzinami
                nawet po godzinach. Jedyny mankament jest taki, że położnictwo w bielańskim
                jest w remoncie do końca roku.
                • laiso Re: Bielański 22.09.04, 10:20
                  Również polecam szpital na Starynkiewicza.
    • dotka29 Re: Porod przez CC - w ktorym szpitalu w Warszawi 22.09.04, 15:01
      mialam na starynkiewicza w kwietniu, samo cc bardzo dobrze lekarze super,
      opieka na pooperacyjnej b.dobra, pozniej dno dna, nikt nie poamagal ani prtzy
      dziecku ani mnie,jak najgorzej wspominam te dni
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka