Dodaj do ulubionych

dr Spychała USG- Poznań

01.10.04, 14:34
Mam pytanie dotyczące tego lekarza, słyszałam, że dobrze odczytuje USG. czy
któraś z was zna jakieś opinie?
Obserwuj wątek
    • misialski Re: dr Spychała USG- Poznań 05.10.04, 12:50
      higa4 napisała:

> Mam pytanie dotyczące tego lekarza, słyszałam, że dobrze odczytuje USG. czy
      > któraś z was zna jakieś opinie?
      >

Dołączam sie do pytania. Ja wiem tylko ze ten lekarz czy tez lekarka pracuje w
      klinice sw. Rodziny i nic pozatym.
      • jolka45 Re: dr Spychała USG- Poznań 05.10.04, 15:29
        witam,
        misialski widze, ze "ocieramy" sie o te same nazwiska lekarskie wink
        Z doktorem Spychałą (facet) miałam do czynienia dwa razy. Pierwszy raz, gdy
        zachciało mi się oglądać szpital od podszewki (oczywiście wspomniana Klinika Sw
        Rodziny), przed porodem (jego nazwisko polecone przez znajomą osobę) i drugi,
        gdy wylądowałam na Izbie już rodząc. Przyjmował mnie do szpitala, zaglądał na
        salę porodową.
        Na wcześniej wspomnianej wizycie odpowiedział na każde moje pytanie.
        Miły, młody lekarz, ale zdaje się, że porodów nie odbiera (tak MI SIĘ WYDAJE,
        że jedynie asystuje). Aha! przyjmuje tez w gabinecie GAJA, na os Zwycięstwa (ja
        chodzę też do GAI, ale na ratajach).
        polecam.
        • misialski Re: dr Spychała USG- Poznań 06.10.04, 13:30
          Hej smile ja tez chodzilam do Gai na ratajach do dr. Krzysztofa Katulskiego, ale
          ze zdecydowana jestem urodzic w klinice sw. Rodziny wiec juz do niego nie
          chodze bo On pracuje na Polnej. Zaczelam dzis 6 tydzien ciazy i chyba pójde do
          dr. Stoinskiego z tej kliniki ale szukam informacji gdzie ma gabinet prywatny.
          W przychodni przyszpitalnej na wizyte przeznacza sie 20 minut a dla nas to za
          mało.
    • higa4 Re: dr Spychała USG- Poznań 06.10.04, 11:21
      Mi go poleciła moja gina, która zresztą też tam pracuje (na Engla oczywiście).
      co do przyjmowania porodów, to nie wiem czy on odbiera.
    • ewa75 Re: dr Spychała USG- Poznań 07.10.04, 11:52
      Mnie ten lekarz badał przy przyjęciu do szpitala. Bolało strasznie. Jak nigdy.
      Mój lekarz później też mnie badał i było ok. Takie ja mam doświadczenie z tym
      lekarzem. Pewnie prywatnie jest super...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka