terib 18.11.04, 23:00 Czy,któraś z Was była pacjentką doktora W. Dubrawskiego z Warszawy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ajap.1 Re: Dr W.Dubrawski 19.11.04, 09:33 Moja koleżanka jest jego pacjetką.Jest bardzo wnikliwy , dokładny dzięki badaniom (bardzo dokładnym)które zlecił jej wykrył przyczynę niemożności donoszenia ciąży.Ona zawdzięcza mu że mogła donosić ciążę-wszystko zakończyło się dobrze.Słyszałam o nim że jest bardzo dobrym specjalistą. Odpowiedz Link Zgłoś
terib Re: Dr W.Dubrawski 19.11.04, 19:44 dzięki za odpowiedx ,czekam na dalsze wasze uwagi Odpowiedz Link Zgłoś
ligia76 Re: Dr W.Dubrawski 19.11.04, 23:27 Kilka moich koleżanek ma dzieci dzieki P. Dubrawskiemu (oczywiście nie jest on sprawcą Wcześniej leczyły się po kilka lat, bez rezultatów. Dość szybko stawia diagnozy - trafne. Jedyna wada - dość kosztowny. Pozdrowienia Ligia Odpowiedz Link Zgłoś
pelcia74 Re: Dr W.Dubrawski 22.11.04, 12:42 Dr Dubrawski prowadzi moją ciąze, obecnie jestem w 22 tygodniu. Trafiłam do niego po dwóch poronieniach. Faktycznie jest dość drogi ale ma ogromną wiedzę. Jeśli masz jakieś pytania to chętnie odpowiem. Możesz napisać na adres gazetowy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś