Dodaj do ulubionych

Starynkiewicza - dr Z. Jabiry-Zieniewicz

22.11.04, 15:15
bardzo prosze o opinie,
Beata
Obserwuj wątek
    • anettab Re: Starynkiewicza - dr Z. Jabiry-Zieniewicz 22.11.04, 16:11
      Miła kobieta, ale chyba trochę zachłannasad( źle się czułam i chciałam kilka
      dni zwolnienia od lekarza prowadzącego w Medicoverze, niestety nie dostałam,
      ponieważ w Medicoverze nie chcą wystawiać zwolnień, więc poszłam z polecenia
      koleżanki do dr. Zieniewicz do prywatnego gabinetu. Najpierw naciągnęła mnie na
      cytologię prywatnie (a przecież mogłam ją zrobić w Medicoverze), wynik nie
      znalazł się na kolejnej wizyciesmile Zwolnienie wystawiła mi na 14 dni (za 100
      zł), nie przyznając się, że również przyjmuje w Medicoverze, więc ew. mogłabym
      dalej prowadzić ciążę właśnie u niej. To chyba na tyle, ale to jest oczywiście
      tylko moje skromne zdaniesmile) Pozdrawiam.
      • lidkasuper Re: Starynkiewicza - dr Z. Jabiry-Zieniewicz 22.11.04, 16:15
        Dziewczyny, nie piszcie na forum takich inforamcji o lekarzach, po co mają mieć
        problemy? Lepiej na priva
    • qwertex Re: Starynkiewicza - dr Z. Jabiry-Zieniewicz 21.07.17, 21:49
      Pani doktor bardzo się zmieniła in minus. Teraz już bym jej nie poleciła. Zapomina się, każe chodzić na wizyty co 2 tygodnie do jej prywatnego gabinetu, ozywiście za kasę, nie przychodzi na czas. Zrezygnowałam z jej usług. Jest dużo innych fajnych lekarzy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka