aba001 07.12.04, 14:42 Czy któraś z was miała kontakt z dr Jerzym Koźmą z Kliniki Św. Rodziny? Jest moim lekarzem prowadzącym i jestem z niego bardzo zadowolona ale chciałabym poznać wasze opinie o nim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milla1 Re: Poznan- dr J. Koźma 07.12.04, 16:56 Dwie moje znajome bardzo sobie chwaliły prowadzenie przez niego ciąży)) Odpowiedz Link Zgłoś
anulina Re: Poznan- dr J. Koźma 07.12.04, 19:02 witam, zetknelam sie z tym lekarzem kilka tyg temu. bylam w 30 tyg ciąży i trafiła mi sie strasznie bolesna kolka nerkowa. pojechałam na izbe przyjec. byl tam akurat dr Koźma. mam baaardzo dobre o nim zdanie. pierwszy raz go wtedy widzialam na oczy. był miły i profesjonalny. z powodu braku skurczy i rozwarcia wysłał mnie do domu, ale wieczorem bóle nie ustępowały więc zadzwoniłam do szpitala, akurat on miał dyżur. porozmawiał ze mną, udzielił porady a w razie nieustąpienia bólu kazał przyjechac. no i przyjechałam w nocy. znowu miły, nie jakieś tam chamskie lekarskie miny w stylu: kobieto, jest noc, spać mi sie chce a ty mi trujesz. mam juz lekarza prowadzącego (dr Maciej Jenek, gorąco polecam!) ale z tego co widziałam i doświadczyłam myślę, że dr Koźma jest godny polecenia jesli masz jakies pyt - pisz maila anulina@gazeta.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
paraga Re: Poznan- dr J. Koźma 07.12.04, 22:20 Ja chodzę do dr J. Koźmy do przychodni przy KŚR i baaaardzo sobie go chwalę. "Zaliczam" wizyty kontrolne u niego już od 2 lat, on prowadził moją ciążę (niedawno urodziłam) - i wszystko to na fundusz (chociaż ma chyba gdzieś prywatny gabinet) - i nie jest mniej profesjonalny czy mniej zaangażowany przez to. To szczery, kompetentny, rzetelny, życzliwy (zawsze tłumaczy wszystko co chcę wiedzieć) i naprawdę dobry lekarz, godny polecenia. Pozdrawiam! Aga Odpowiedz Link Zgłoś