Dodaj do ulubionych

Poznan- dr J. Koźma

07.12.04, 14:42
Czy któraś z was miała kontakt z dr Jerzym Koźmą z Kliniki Św. Rodziny? Jest
moim lekarzem prowadzącym i jestem z niego bardzo zadowolona ale chciałabym
poznać wasze opinie o nim.
Obserwuj wątek
    • milla1 Re: Poznan- dr J. Koźma 07.12.04, 16:56
      Dwie moje znajome bardzo sobie chwaliły prowadzenie przez niego ciążysmile))
    • anulina Re: Poznan- dr J. Koźma 07.12.04, 19:02
      witam, zetknelam sie z tym lekarzem kilka tyg temu. bylam w 30 tyg ciąży i
      trafiła mi sie strasznie bolesna kolka nerkowa. pojechałam na izbe przyjec.
      byl tam akurat dr Koźma. mam baaardzo dobre o nim zdanie. pierwszy raz go wtedy
      widzialam na oczy. był miły i profesjonalny. z powodu braku skurczy i rozwarcia
      wysłał mnie do domu, ale wieczorem bóle nie ustępowały więc zadzwoniłam do
      szpitala, akurat on miał dyżur. porozmawiał ze mną, udzielił porady a w razie
      nieustąpienia bólu kazał przyjechac. no i przyjechałam w nocy. znowu miły, nie
      jakieś tam chamskie lekarskie miny w stylu: kobieto, jest noc, spać mi sie chce
      a ty mi trujesz.
      mam juz lekarza prowadzącego (dr Maciej Jenek, gorąco polecam!) ale z tego co
      widziałam i doświadczyłam myślę, że dr Koźma jest godny polecenia smile
      jesli masz jakies pyt - pisz maila anulina@gazeta.pl
      pozdrawiam
    • paraga Re: Poznan- dr J. Koźma 07.12.04, 22:20
      Ja chodzę do dr J. Koźmy do przychodni przy KŚR i baaaardzo sobie go chwalę.
      "Zaliczam" wizyty kontrolne u niego już od 2 lat, on prowadził moją ciążę
      (niedawno urodziłam) - i wszystko to na fundusz (chociaż ma chyba gdzieś
      prywatny gabinet) - i nie jest mniej profesjonalny czy mniej zaangażowany przez
      to. To szczery, kompetentny, rzetelny, życzliwy (zawsze tłumaczy wszystko co
      chcę wiedzieć) i naprawdę dobry lekarz, godny polecenia. Pozdrawiam!
      Aga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka