asia9922 08.02.05, 18:04 Właśnie rozpoczęłam zajęcia w Szkole Rodzenia połoznej Sobali. Czy któraś z Was miała z nią kontakt? Nie wiem, czego się spodziewać- bez opłacania. Zaangażuje się przy porodzie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misialski Re: położna Beata Sobala-Klinika Św.Rodziny 09.02.05, 11:44 Ja tylko słyszałam (bo jeszcze nie rodziłam) ze jest fantastyczną połozną z duzym doświadczeniem. Ale zaznaczam - to nie moja opinia. Mysle ze bede chciala sie z nią spotkac wybierając połozną do opieki przy porodzie, wtedy bede wiedziała cos wiecej. Ale narazie mam jeszcze czas. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asia9922 Re: położna Beata Sobala-Klinika Św.Rodziny 10.02.05, 15:51 Dzięki, zawsze miło usłyszeć coś dobrego.pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
mglura Re: położna Beata Sobala-Klinika Św.Rodziny 12.02.05, 10:41 myśmy nie zamawiali żadnej położnej na wyłączność i okazało się że przez wiekszą część porodu to ona była z nami bo właśnie miała dyżur. świetna kobieta!!! jeżeli masz dalsze pytania to pisz na mglura@tlen.pl. pozdrawiam marta Odpowiedz Link Zgłoś