Dodaj do ulubionych

Dr Kurczuk-Powolny czy Kukulski czy Gorzała?

09.03.05, 01:40
Czy wiecie coś o tych lekarzach z Żelaznej? Kogo z nich polecacie? A może
jakieś inne propozycje?
Z góry dziękuję za odp.,
Pozdrawiam smile
Obserwuj wątek
    • xxlena Re: Dr Kurczuk-Powolny czy Kukulski czy Gorzała? 09.03.05, 10:53
      primka napisała:

> Czy wiecie coś o tych lekarzach z Żelaznej? Kogo z nich polecacie? A może
      > jakieś inne propozycje?
      > Z góry dziękuję za odp.,
      > Pozdrawiam smile

Ja chodzę do dr. Kukulskiego. Jest sympatycznym lekarzem, odpowiada na
      wszystkie pytania, no i co ważne można do niego dzownić na komórkę w różnych
      sprawach (i nie słychać w jego głosie zniecierpliwienia). Jestem zadowolona,
      ale byłam u niego raptem 2 razy, więc sama z ciekawością przeczytam opinii nt.
      tych lekarzy.
      • neti87 Re: Dr Kurczuk-Powolny czy Kukulski czy Gorzała? 09.03.05, 10:57
        Moja znajoma 2 ciąże prowadziła u dr Gorzałowej. Była bardzo zadowolona. Więcej
        szczegołów niestety nie znam.
    • kluseczka74 Re: Dr Kurczuk-Powolny czy Kukulski czy Gorzała? 09.03.05, 11:27
      Hej
      Z czystym sumieniem polecam dr. Kukulskiego. Zanamy sie od kilku lat. Prowadził
      2 moje ciąże. Z pierwszą się nie udało - puste jajo - martwa ciąża. W drugiej
      był aniołem świetnie rozumiejąc moje obawy o Fasolkę. Nie ograniczał mi dostępu
      do usg - za co jestem Mu bardzo wdzięczna. Fasolka ma juz przeszło 2 tyg to
      Kinga. Urodziła się z wagą 3950 i 56 cm. Po wysłaniu sms-a do dr oddzwonił
      pytać co słychać i jak było ( ciąża prowadzona na Żelaznej poród na Solcu -
      obydwa miejsca polecam). Jeśli wrzucisz w wyszukiwarke jego nazwisko poczytasz
      wiele dobrego na jego temat.
      Ciepły, delikatny, kompetenty - nie ma głupich pytań wszystkie są ważne.
      Pozdrawiam
      Kluseczka i Kingusia
      • joanna266 Re: Dr Kurczuk-Powolny czy Kukulski czy Gorzała? 09.03.05, 12:09
        druga ciaze prowadzilam u doktor kurczuk-powolny.bardzo mila i otwarta na
        wszystkie pytania.w gabinecie panuje luzna atmosfera wiec polecam dla
        wszystkich przestraszonych i zawstydzonych.nie mialam problemow z ciaza wiec
        trudno mi powiedziec cos wiecej o jej fachowosci w trudnych przypadkach ale sam
        fakt ze pracuje na zelaznej moze swiadczyc ze i w tej kwestii nie mozna miec
        obiekcji.wiem ze prywatnie przyjmuje w piasecznie usg kosztuje 80 zl i wizyta
        rowniez 80.pozdrawiam przyszle mamusiesmile)))
      • primka Do Kluseczka 09.03.05, 13:58

Dzięki za opinię. Jeszcze jedno pyt.
        Chodziłaś do niego na Żelazną czy do prywatnego gabinetu?
        Pozdrawiam
        • kluseczka74 Re: Do Kluseczka 09.03.05, 18:31
          Hej
          Troche prywatnie a czasem jak było trzeba to i na dyżurze w szpitalu.
          Polecam i pozdrawiam
          Kluseczka i Kingusia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka