primka 09.03.05, 01:40 Czy wiecie coś o tych lekarzach z Żelaznej? Kogo z nich polecacie? A może jakieś inne propozycje? Z góry dziękuję za odp., Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xxlena Re: Dr Kurczuk-Powolny czy Kukulski czy Gorzała? 09.03.05, 10:53 primka napisała: > Czy wiecie coś o tych lekarzach z Żelaznej? Kogo z nich polecacie? A może > jakieś inne propozycje? > Z góry dziękuję za odp., > Pozdrawiam Ja chodzę do dr. Kukulskiego. Jest sympatycznym lekarzem, odpowiada na wszystkie pytania, no i co ważne można do niego dzownić na komórkę w różnych sprawach (i nie słychać w jego głosie zniecierpliwienia). Jestem zadowolona, ale byłam u niego raptem 2 razy, więc sama z ciekawością przeczytam opinii nt. tych lekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
neti87 Re: Dr Kurczuk-Powolny czy Kukulski czy Gorzała? 09.03.05, 10:57 Moja znajoma 2 ciąże prowadziła u dr Gorzałowej. Była bardzo zadowolona. Więcej szczegołów niestety nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
kluseczka74 Re: Dr Kurczuk-Powolny czy Kukulski czy Gorzała? 09.03.05, 11:27 Hej Z czystym sumieniem polecam dr. Kukulskiego. Zanamy sie od kilku lat. Prowadził 2 moje ciąże. Z pierwszą się nie udało - puste jajo - martwa ciąża. W drugiej był aniołem świetnie rozumiejąc moje obawy o Fasolkę. Nie ograniczał mi dostępu do usg - za co jestem Mu bardzo wdzięczna. Fasolka ma juz przeszło 2 tyg to Kinga. Urodziła się z wagą 3950 i 56 cm. Po wysłaniu sms-a do dr oddzwonił pytać co słychać i jak było ( ciąża prowadzona na Żelaznej poród na Solcu - obydwa miejsca polecam). Jeśli wrzucisz w wyszukiwarke jego nazwisko poczytasz wiele dobrego na jego temat. Ciepły, delikatny, kompetenty - nie ma głupich pytań wszystkie są ważne. Pozdrawiam Kluseczka i Kingusia Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Dr Kurczuk-Powolny czy Kukulski czy Gorzała? 09.03.05, 12:09 druga ciaze prowadzilam u doktor kurczuk-powolny.bardzo mila i otwarta na wszystkie pytania.w gabinecie panuje luzna atmosfera wiec polecam dla wszystkich przestraszonych i zawstydzonych.nie mialam problemow z ciaza wiec trudno mi powiedziec cos wiecej o jej fachowosci w trudnych przypadkach ale sam fakt ze pracuje na zelaznej moze swiadczyc ze i w tej kwestii nie mozna miec obiekcji.wiem ze prywatnie przyjmuje w piasecznie usg kosztuje 80 zl i wizyta rowniez 80.pozdrawiam przyszle mamusie))) Odpowiedz Link Zgłoś
primka Do Kluseczka 09.03.05, 13:58 Dzięki za opinię. Jeszcze jedno pyt. Chodziłaś do niego na Żelazną czy do prywatnego gabinetu? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kluseczka74 Re: Do Kluseczka 09.03.05, 18:31 Hej Troche prywatnie a czasem jak było trzeba to i na dyżurze w szpitalu. Polecam i pozdrawiam Kluseczka i Kingusia Odpowiedz Link Zgłoś