77renata 10.03.05, 23:03 Czy mógłby ktoś polecić dobrą położną z Ujastka do porodu w wodzie i chroniącą krocze ? z góry dziękuję Renata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
onikat Re: Położna Kraków Ujastek 11.03.05, 11:35 Polecam panią Krystynę Giermek i panią Jole (niestety nie pamiętam nazwiska). Tak się złożyło że obie panie były przy moim porodzie. Ja zaczęłam rodzić w wodzie. Super. Każdemu polecam. Dzięki wodzie mój poród był znacznie krótszy. W prawdzie skończylam rodzić normalnie ale i tak polecam. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
haras2 Re: Położna Kraków Ujastek 11.03.05, 12:45 Witam, rodzilam na Ujastku 2 lata temu u Pani Jolanty Laszczyk - to pewnie o ta Jole chodzi. Bardzo mila, delikatna i profesjonalna. Ja nie chcialam rodzic w wodzie, ale ona takie porody rowniez prowadzi. Pozdrawiam, Magda (a w sierpniu znow sie do niej zglosze Odpowiedz Link Zgłoś
77renata Re: Położna Kraków Ujastek 11.03.05, 15:01 Hej Wielkie dzięki dziewczynyByłyście nacinane? położne chroniły krocze? Czy przy porodzie w wodzie podaje się oksytocynę? pozdrawiam Renata Odpowiedz Link Zgłoś
onikat Re: Położna Kraków Ujastek 11.03.05, 17:10 Tak, przy porodach w wodzie podaje sie oksytocyne. Tak, byłam nacinana, ale dlatego że końcówka porodu była normalna. Natomiast gdybym rodziła do wody raczej nie byłabym nacinana-taka jest generalnie zasada. Odpowiedz Link Zgłoś
penelina Re: Położna Kraków Ujastek 11.03.05, 20:19 Super połoznymi są też: Gosia Janicka, Jagoda Jarosz, Ania Nikiel Zresztą - ja nie spotkałam tam "złej" położnej Odpowiedz Link Zgłoś
mika67 Re: Położna Kraków Ujastek 12.03.05, 19:11 Ja rodziłam przy wspaniałej , fachowej położnej zresztą pierwsze dziecko też rodziłam przy niej tylko że nie na Ujastku , ale teraz też było wspaniale.Obecnośc położnej przy Tobie cały czas jest fantastyczna i dobrze że taka możliwość jest w tym szpitalu . Polecam gorąco panią Małgosię Janicką mówię Wam rewelacja.Opieka po porodzie nade mną i nad dzieckiem przez resztą personelu też jest super !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś