Dodaj do ulubionych

Klinika Iatros

14.03.05, 13:44
Bardzo prosze Wasze odczucia dotyczace porodu w Iatrosie
Obserwuj wątek
    • honda1998 Re: Klinika Iatros 16.03.05, 17:54
      Hej

ja miałam poród w Iatrosie ale przez cc (konflikt pępowinowy) wiec nie wiem
      czy jesteś zainteresowana ?
      Mąż był obecny na sali porodowej (nie ma zasłonki). Przy porodzie dwóch
      lekarzy, anastezjolog, połozna i pediatra. Znieczulenie zoo.

Opieka poporodowa wspaniała. Wszytskie położne b. miłe i uprzejme. Pomagaja
      przy karmieniu (piersią lub butelką na życzenie), przewijają i kąpią. Na twoją
      prosbe dziecko jest zabierane na noc i w każdej chwili w ciągu dnia - jeżeli
      jestes zmęczona

Wyżywienie OK.

Na sali ubranka dla dziecka, pampersy i kosmetyki, dla Ciebie podkłady i
      koszule.

pozdrawiam,
      • kamcia2 Re: Klinika Iatros 16.03.05, 19:06
        Honda 1998 - mam pytanie. Ile kosztowała Cię całość tzn cesarka + pobyt w
        klinice? Pozdrawiam, Kamila.
        • honda1998 Re: Klinika Iatros 19.03.05, 19:31
          4800 zł (4,5 dnia pobytu)

pozdrawiam,
      • mag12344 Re: Klinika Iatros 24.03.05, 11:10
        bede rodzic drugi raz i tym razem chcialabym cesarke, maz mogl zostawac z Toba
        na noc?
    • nona_n Re: Klinika Iatros 24.03.05, 16:31
      Tez mialam cesarkę w Iatrosie. Mogę się wypowiedzieć na temat tej kliniki w
      samych superlatywach - od pierwszej do ostatniej chwili było naprawde swietnie.
      Jak wychodziłam po 4 dniach nie pamiętałam ze miałam jakis zabieg, dziś po
      bliznie jest mały slad (jestem 6 tyg po cc)
      Troska, opieka, miła atmosfera, położne, świetni lekarze, właściciel - wszyscy
      super. Tatuś dziecka był z nami cały czas - w ciągu dnia i w nocy.
      Naprawdę polecam
      • mag12344 Re: Klinika Iatros 25.03.05, 16:41
        jak wygladala opieka po cc, nad Toba i malenstwem, personel byl sprawny i
        pomocny?jak bylo z karmieniem po cc, mialas problemy?
    • nona_n Re: Klinika Iatros 28.03.05, 14:50
      opieka wzorowa, az nadto smile bo połozne pojawiały sie (jak spod ziemi) w moim
      pokoju chwilkę - dosłownie - po tym, jak Mała zaplakała. A ja chciałam sama
      zmierzyć się z wyzwaniem jakim był (i jest nadal smile dla mnie płacz Malutkiej.
      Tak więc pojawialy się błyskawicznie, czy to dzien czy noc (jesli chciałam
      pospać zabierały ja ze sobą na tyle na ile chcialam) i naprawdę chętnie słuzyly
      pomocą, radą, pocieszeniem, usmiechem, anegdotką.. Nauczyly mnie i Tatusia
      ubierać, przewijać, kąpać. Lekarze bardzo przyjaźnie do nas nastawieni, o ich
      fachowości i profesjonalizmie nie wspomne.
      Siarę miałam w dniu cc (w ciąży nie bylo jej ani śladu) pokarm dzień później,
      pojawial się stopniowo, coraz więcej.
      CC w Iatrosie to naprawde dobrze wydana kasa.
      • jedzie Re: Klinika Iatros 29.03.05, 10:16
        Ja rodziłam w Iatrosie dwa razy. Opieka, atmosfera, warunki bez zastrzeżeń.
        Naprawdę polecam.
        Co do cen - jak sobie podliczyłam wszystko to co tam masz zapewnione w cenniku
        jednego z warszawskich szpitali - wyszło drożej smile
        Zobaczcie iatros.com.pl
        • kasia_271 Re: Klinika Iatros 29.03.05, 12:19
          na stronie Iatrosa jest podana cena 2800,- PLN za porod naturalny. To jest cena
          bez pobytu rozumiem, musze doliczyc jeszcze po 350,- PLN za kazdy dzien pobytu
          u nich?
          • jedzie Re: Klinika Iatros 30.03.05, 09:48
            tak
      • tunia8 Re: Klinika Iatros 15.04.05, 19:54
        miałaś cesarkę na życzenie czy z powodu wskazań? jeśli na życzenie, to czy nie
        robili Ci z tym problemów? Który lekarz robił cc?
        • dorotax1 Re: Klinika Iatros 19.04.05, 14:16
          tunia8 napisała:

> miałaś cesarkę na życzenie czy z powodu wskazań? jeśli na życzenie, to czy
          nie
          > robili Ci z tym problemów? Który lekarz robił cc?

Nie robią problemów, mozna porozmawiać i wszystkiego się dokładnie dowiedzieć.
          Jeżeli chcesz cos więcej wiedzieć pisz na priv.
          Dorota
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka