honeyboney 23.03.05, 18:11 ciężko jest sie zorientować: gdzie, kto jaką poleca itd - może wypowiedzą się doświadczone Mamusie i uda się stworzyć listę, która będzie wszystkim pomocna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
honeyboney Re: Szkoły rodzenia w Trójmieście 24.03.05, 16:03 nikt nic nie wie? ja znalazłam coś takiego: niemowle.onet.pl/2,2627,szkoly.html Odpowiedz Link Zgłoś
esseana Re: Szkoły rodzenia w Trójmieście 24.03.05, 18:01 Polecam Szkołe rodzienia w szpitalu na Zaspie! Odpowiedz Link Zgłoś
honeyboney Re: Szkoły rodzenia w Trójmieście 30.03.05, 13:50 i co nadal nikt nic nie doradzi... Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaa_p Re: Szkoły rodzenia w Trójmieście 30.03.05, 21:38 Polecam Szkołe Bobas z Gdyni a zanlazłam ja własnie przez te strony na onecie ~~~~~~~~~~ M$M Odpowiedz Link Zgłoś
evita33 Zaspa 31.03.05, 13:48 Ja polecam Zaspę.Chodziłam do szkoły rdzenia przy szpitalu na Zaspie i tez w tym szpitalu rodziłam. Szkoła ok.Zajęcia z teorii no i praktyka (imnastyka i ćwiczenia oddechów). Sympatycznie. Jest również szkoła rodzenia przy ul. Majewskich na Zaspie -tez ponoć ok Odpowiedz Link Zgłoś
evita33 Re: Szkoły rodzenia w Trójmieście 31.03.05, 13:48 Ja polecam Zaspę.Chodziłam do szkoły rdzenia przy szpitalu na Zaspie i tez w tym szpitalu rodziłam. Szkoła ok.Zajęcia z teorii no i praktyka (imnastyka i ćwiczenia oddechów, zwiedzanie traktu porodowego). Sympatycznie. Jest również szkoła rodzenia przy ul. Majewskich na Zaspie -tez ponoć ok Odpowiedz Link Zgłoś
ola_la_la Re: Szkoły rodzenia w Trójmieście 31.03.05, 17:01 Ja skończyłam szkołe rodzenia na Zaspie i jestem b. zadowolona Szkoła jest na Kasę chorych + symboliczna opłata 50 zł za męża. Polecam tą szkołę! Szczególnie zajęcia z p. Agnieszką- jest przesympatyczna Odpowiedz Link Zgłoś
honeyboney Re: Szkoły rodzenia w Trójmieście 10.04.05, 19:30 A szkoła na Jaśkowej? W tej przychodni na Morenie - mieszkam na Ujeścisku i kurcze na Zaspę mam troszkę daleko ... Odpowiedz Link Zgłoś
mariolcia77 Re: Szkoły rodzenia w Trójmieście 17.04.05, 21:56 Ja mieszkam na Morenie a też jeździłam na Zaspe do szpitala, polecam, zwłaszcza, że to jedna z nielicznych darmowych szkół, szczerze mówiąc nie znam drugiej darmowej. Jest bardzo sympatycznie, ćwiczenia niezbyt meczące, jak źle sie czuje to nie trzeba ćwiczyć, odpowiedź na każde pytanie sie znajdzie, czego chcieć wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś