Dodaj do ulubionych

dr Gacuta z Białegostoku

01.04.05, 16:19
Może ktoś mógłby wyrazić swoja opinię i podać namiary.
Obserwuj wątek
    • iwonka50 Re: dr Gacuta z Białegostoku 01.04.05, 19:41
      Straszna panikara ale może to lepiej niż lekarz, który uspokaja a dzieje się
      coś złego.Wynajduje problemy nawet tam gdzie ich nie ma. Skądinąd kolejki do
      niej w PSK są bardzo długie.Ma albo zagorzałych zwolenników albo zdecydowanych
      przeciwników. U moich koleżanki podejrzewała ciążę pozamaciczną, guzy piersi,
      których nie było. Ale inne osoby bardzo ją chwalą. Namiarów nie podam bo nie
      znam, wiem tylko, że przyjmuje państwowo w PSK.

• ameliam1 Re: dr Gacuta z Białegostoku 02.04.05, 20:41
        Dziękuję. Ale problem z tymi lekarzami, nie znalazłam jeszcze żadnego, który
        miałby tylko dobrą opinię.
    • ciszyma Re: dr Gacuta z Białegostoku 02.04.05, 21:24
      moja znajoma ostatnio rodziła - dr gacuta prowadziła jej całą ciążę, była
      umówiona do porodu w osatniej chwili powiedziała, że jest zmęczona i idzie do
      domu, a przekaże lekarzowi dyżurnemu, żeby ją zszył tak jak trzeba. Dobrze, że
      dziewczyna miała umówioną położną, która cała sprawą się zajeła, bo pani doktor
      niczego nie załatwiła i z tego co słyszałam nie jest to odosobniony przypadek.
      Poza tym rzeczywiście przy byle czym kładzie na odział patologii, a że sama na
      odziale nie urzęduje, jej pacjentki są zaraz na drugi dzień wypisywane tak
      jakby żaden lekarz pracujący tam nie traktował pani doktor do końca poważnie...
      Ale słyszałam, że są takie osoby które chwalą sobie dr Gacute!
    • kissinger Re: dr Gacuta z Białegostoku 03.04.05, 16:11
      Dzięki pani doktor trafiłam na patologię pod sam koniec ciąży. Przeżyłam
      ogromny stres z powodu tempa, w jakim trafiłam na porodówkę a potem w wyniku
      informacji o rzekomej chorobie serca u dziecka. Koniec końców okazało się, że
      dzidzia jest zdrowa a spadki tętna spowodowane były pępowiną owinięta
      kilkakrotnie wokół szyi maluszka. Urodziłam przez cc po kilku dniach spędzonych
      na oddziale. Teraz, po roku, myślę, że dobrze się stało. Lepsza
      ewentualna "nadgorliwość" niż lekceważenie problemów.
      • ameliam1 Re: dr Gacuta z Białegostoku 06.04.05, 12:02
        Mogłabyś napisać, gdzie i kiedy przyjmuje dr Gacuta?
        • kissinger Re: dr Gacuta z Białegostoku 07.04.05, 14:31
          Na USG do dr Gacuty skierował mnie mój lekarz prowadzący. Kazał mi pójść na
          ginekologiczną izbę przyjęć ale byłam też w jej gabinecie w PSK. Niestety nie
          znam godzin przyjęć. Szęśliwego rozwiązania!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka