ameliam1 01.04.05, 16:19 Może ktoś mógłby wyrazić swoja opinię i podać namiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwonka50 Re: dr Gacuta z Białegostoku 01.04.05, 19:41 Straszna panikara ale może to lepiej niż lekarz, który uspokaja a dzieje się coś złego.Wynajduje problemy nawet tam gdzie ich nie ma. Skądinąd kolejki do niej w PSK są bardzo długie.Ma albo zagorzałych zwolenników albo zdecydowanych przeciwników. U moich koleżanki podejrzewała ciążę pozamaciczną, guzy piersi, których nie było. Ale inne osoby bardzo ją chwalą. Namiarów nie podam bo nie znam, wiem tylko, że przyjmuje państwowo w PSK. Odpowiedz Link Zgłoś
ameliam1 Re: dr Gacuta z Białegostoku 02.04.05, 20:41 Dziękuję. Ale problem z tymi lekarzami, nie znalazłam jeszcze żadnego, który miałby tylko dobrą opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
ciszyma Re: dr Gacuta z Białegostoku 02.04.05, 21:24 moja znajoma ostatnio rodziła - dr gacuta prowadziła jej całą ciążę, była umówiona do porodu w osatniej chwili powiedziała, że jest zmęczona i idzie do domu, a przekaże lekarzowi dyżurnemu, żeby ją zszył tak jak trzeba. Dobrze, że dziewczyna miała umówioną położną, która cała sprawą się zajeła, bo pani doktor niczego nie załatwiła i z tego co słyszałam nie jest to odosobniony przypadek. Poza tym rzeczywiście przy byle czym kładzie na odział patologii, a że sama na odziale nie urzęduje, jej pacjentki są zaraz na drugi dzień wypisywane tak jakby żaden lekarz pracujący tam nie traktował pani doktor do końca poważnie... Ale słyszałam, że są takie osoby które chwalą sobie dr Gacute! Odpowiedz Link Zgłoś
kissinger Re: dr Gacuta z Białegostoku 03.04.05, 16:11 Dzięki pani doktor trafiłam na patologię pod sam koniec ciąży. Przeżyłam ogromny stres z powodu tempa, w jakim trafiłam na porodówkę a potem w wyniku informacji o rzekomej chorobie serca u dziecka. Koniec końców okazało się, że dzidzia jest zdrowa a spadki tętna spowodowane były pępowiną owinięta kilkakrotnie wokół szyi maluszka. Urodziłam przez cc po kilku dniach spędzonych na oddziale. Teraz, po roku, myślę, że dobrze się stało. Lepsza ewentualna "nadgorliwość" niż lekceważenie problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
ameliam1 Re: dr Gacuta z Białegostoku 06.04.05, 12:02 Mogłabyś napisać, gdzie i kiedy przyjmuje dr Gacuta? Odpowiedz Link Zgłoś
kissinger Re: dr Gacuta z Białegostoku 07.04.05, 14:31 Na USG do dr Gacuty skierował mnie mój lekarz prowadzący. Kazał mi pójść na ginekologiczną izbę przyjęć ale byłam też w jej gabinecie w PSK. Niestety nie znam godzin przyjęć. Szęśliwego rozwiązania! Odpowiedz Link Zgłoś