kasia_ono 28.04.05, 23:23 Musze sie z nim skontaktowac po urodzeniu mojej coreczki. Czy moze ktos zna tego lekarza, prosze o opinie, no i o kontakt telefoniczny bo ja niestety nie otrzymalam. Z gory dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jakw Re: dr Brzewski ; Warszawa- Warynskiego 9 - kto z 29.04.05, 08:50 jak Waryńskiego 9 to pewnie www.rentgen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_ono Re: dr Brzewski ; Warszawa- Warynskiego 9 - kto z 29.04.05, 14:08 Dziekuje Ci bardzo. Znalazlam wszystko co chcialam pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
b_marta26 Re: dr Brzewski ; Warszawa- Warynskiego 9 - kto z 29.04.05, 21:19 To jest super lekarz. Pod względem naukowym i ludzkim. Robiłam u niego rutynowe badania usg stawów biodrowych u Oli. Ale ma bardzo dobrą opinię wśród lekarzy z całej Polski. Nawet w takim miesćie jak Żyrardów słyszeli o nim same dobre rzeczy. Pediatra mojej Oli powiedziała że badania w jego wykonaniu sa nie do podważenia.!!!!!!!!!!! Byłam na Waryńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
aga1950 Dr Brzewski USG 25.10.13, 16:52 Dr Brzewski. Nic dodać nic ująć. Takich lekarzy trzeba nam więcej!!! Ostatnio byliśmy u dr w mediparku na mokotowie. Dr Brzewski - POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś