martaijas 27.06.05, 14:00 WITAM wszystkie mamy terazniejsze i przyszle. Czy ktoras z WAS moglaby cos opiweidzeiec mi o tak polecanej poloznej Eli Kowal? Bede bardzo zobowiazana. Marta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nanarella1 Re: TOP POŁOŻNE Na Madalinskiego 27.06.05, 20:56 Ta pania widzialam tylko raz ale rzeczywiscie robi bardzo pozytywne wrazenie...bardzo mila, opanowana,zadbana kobietka w srednim wieku...szkoda ze na poczatku lipca ta pani idzie na urlop bo z checia ta pania wybralabym do porodu... wiele juz razy podejmowano watek o tej pani...z tego co pamietam to byly same superlatywy... Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena268 Re: TOP POŁOŻNE Na Madalinskiego 29.06.05, 14:33 bardzo mile i sympatyczne chetne do pomocy tej akurat nie kojarze tylko jedna byla nie mila a przy mnie bylo ich 6 gdy rodzilam corke na madalinskiego Odpowiedz Link Zgłoś
bemark76 Re: TOP POŁOŻNE Na Madalinskiego 29.06.05, 14:37 czytałam też pozytywne komentarze na formu o Pani Krysi Golbie - czy mialyscie z nia do czynienia? Ona z tego co wiem bedzie w pracy przez pierwsze 2 tyg lipca w przeciwienstwie do Eli Kowal. Odpowiedz Link Zgłoś
vik_vik Re: TOP POŁOŻNE - DAMIAN 14.09.05, 10:51 bardzo prosze o informacje / rekomendacje dot poloznych w Damianie. Odpowiedz Link Zgłoś
renii10 Re: TOP POŁOŻNE - DAMIAN 27.09.05, 18:47 rodziłam na Madalińskiego i poród odbierała Pani Ewa Urbańska , bardzo miła i sympatyczna osoba , nie była opłacana przeze mnie tylko z tzw. urządu. z porodu na Madalińskiego jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
idea99 Re: TOP POŁOŻNE - DAMIAN 30.09.05, 17:55 Mój poród odbierała położna Anna Soszyńska. Była bardzo uprzejma, miła i kompetentna. Wszystko poszło tak jak powinno. Jest ona godna polecenia i na pewno przy następnym porodzie umówię się z tą samą osobą . Nr telefonu do niej to 0888832112 Odpowiedz Link Zgłoś
idea99 Re: TOP POŁOŻNE - Madalińskiego 30.09.05, 17:57 idea99 napisała: > Mój poród odbierała położna Anna Soszyńska. Była bardzo uprzejma, miła i > kompetentna. Wszystko poszło tak jak powinno. Jest ona godna polecenia i na > pewno przy następnym porodzie umówię się z tą samą osobą . Nr telefonu do niej > to 0888832112 Odpowiedz Link Zgłoś