Dodaj do ulubionych

opinia na temat "Prenatal" ul.Dunajew. Kraków

01.07.05, 22:42
Potrzebuję opinii na temat 'prenatal' na ul. Dunajewskiego. Ostatnio byliśmy
tam po raz kolejny u jak dotąd nam się wydawało miłego lekarza. Tym razem
jednak nie było tak miło. Pan doktor oburzył się że mieliśmy 2-tyg przerwę
wizyt. Z jego aluzii aż nadto dało się odczuć że chodziło o straconą kase.
Czy to tylko chwila słabości? Czy ktoś miał podobne sytuacje?
Obserwuj wątek
    • trosia Re: opinia na temat "Prenatal" ul.Dunajew. Kraków 02.07.05, 17:24
      Ale o jakiego lekarza chodzi? W "Prenatalu" przyjmuje ich kilku...
      • grzegorz-29 Re: opinia na temat "Prenatal" ul.Dunajew. Kraków 02.07.05, 22:22

• trosia Re: opinia na temat "Prenatal" ul.Dunajew. Kraków 03.07.05, 14:37
          o do dr Leszczńskiego to niestety nie jestem w stanie powiedzieć nic oprócz
          tego, ze jest współwłaściielem Prenatalu. Szczerze polecam natomiast doktora
          Szczudrawę i doktor Nowakowską - oboje są świetnymi specjalistami i ostatnia
          rzecz jaka się dla nich liczy to kasa. Oboje pracują również w Klinice na
          Kopernika.
    • haras2 Re: opinia na temat "Prenatal" ul.Dunajew. Kraków 02.07.05, 22:00
      A ja chodzilam tam do cudownej pani doktor Grazyny Nowakowskiej - fachowa,
      mila, rzeczowa, a zlecajac mi jakiekolwiek badania czy leki zawsze szukala
      najtanszej opcji. Przestalam chodzic, bo to jednak w ciazy drogo wychodzilo (z
      USG 130 pln), a firma sponsoruje mi Medicover, ale gdybym miala chodzic
      prywatnie to chodzilabym nadal do niej. Aczkolwiek slyszalam, ze specjalizuje
      sie w sprawach onkologiczno-ginekologicznych, a mniej w ciazach. Pracuje na
      Kopernika (tam sie mna wspaniale - i BEZ KOPERTY - opiekowala jak pare dni
      lezalam, ale rodzic bym tam nie chciala, wiec to znowu byl argument "przeciw").
      Pozdr., Magda
    • dancia2 Re: opinia na temat "Prenatal" ul.Dunajew. Kraków 06.07.05, 14:23
      Doktor Leszczyński prowadził moje dwie ciąże i zawdzięczam mu to ze urodziłam
      dwie zdrowe córeczki. Jest to dość spokojny i konkretny gość, bardzo dobry
      fachowiec. Jak chcesz coś więcej wiedzieć to pisz na priva lub na gg 6830572
      chętnie odpowiem na wszelkie pytania.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka