Dodaj do ulubionych

zeromski pytanie

26.08.05, 22:03
witam wszystkich smile jestem w 8 miesiacu ciazy i mam pytanie do wszystkich
kobiet ktore rodzily w zeromskim chodzi mi o opinie na temat poloznych i
lekarzy na kogo uwazac i co mysliscie o doktor Wolinskiej czy znacie ja jak z
nia jest przy porodzie i kogo polecacie smile
pozdrowienia
Obserwuj wątek
    • pyrtek3 Re: zeromski pytanie 29.08.05, 16:57
      Witam,ja jeszcze tam nie rodziłam,ale juz jestem w teraminie 38tc,tak że jak
      urodze to napewno napisze,co i jak...a może juz któras rodziła to prosze
      napisać i co zabrać??
      • dodasiek Re: zeromski pytanie 29.08.05, 22:05
        fajnie ze napisales smile w takim razie zycze powodzenia i czekam na wiesci juz
        po smile
        • india14 Re: zeromski pytanie 30.08.05, 09:00
          dodasiek a na kiedy masz termin? ja też jestem w 8 miesiącu i też będę rodziła
          w żeromskim.
          pozdrawiam Monika
          • dodasiek Re: zeromski pytanie 30.08.05, 18:36
            hej mam termin na 25 pazdziernika smile a Ty? moze sie spotkamy na porodowcesmile
            wiesz juz co bedziesz miala , u mnie podobno ma byc chlopiec smile wiec bedzie
            maly mateusz smile
            • india14 Re: zeromski pytanie 30.08.05, 21:44
              o to super!!!prawdopodobieństwo naszego spokania na porodówce jest duże, bo ja
              mam termin na 29 październikasmile płci jeszcze nie znam,nasze maleństwo chyba
              jest troszkę wstydliwe i za każdym razem takm się ustawia,że lekarz nic nie
              widzi.
              • jol27 Re: zeromski pytanie 31.08.05, 01:53
                Czesc Dziewczyny!

Ja rodzilam w Zeromskim w pazdzierniku zeszlego roku. Mam cudownego synka -
                Adasia. Porod byl nie latwy bo Adas wazyl 4,120 kg i do konca nie bylo wiadomo
                czy nie bedzie ciecia. Wszystko zakonczylo sie naturalnie. Trafilam na weekendz
                z piatku na sobote. Caly personel byl bardzo rzyczliwy dla mnie. Nie bylo
                osobiscie mojego lekarza prowadzacego ale nie dalo sie tego odczuc. Jestem pod
                wrazeniem ze to prawda iz sa dzisiaj dobrzy lekarze i moje obawy na temat
                personelu szpitalnego zostaly rozwiane. Polecam i mysle, ze jeszcze kiedys tez
                zdecyduje sie wlasnie na ten szpital.
    • pyrtek3 Re: zeromski pytanie 31.08.05, 09:42
      Witam,mam prosbę do Jol27,mam kilka pytań: a czy twój lekarz prowadzący ciążę
      pracuje w Zeromskim?? Jak tak to skąd personej wiedział że jesteś jego
      pancjentką,i jakie sa warunki potem po porodzie np.na jakiej ty leżałaś
      sali,czy prysznic jest wspólny na korytarzu czu moze jest w kazdej sali??
      • dodasiek Re: zeromski pytanie 31.08.05, 13:56
        hej ja rowniez sie przylaczam do pytan Pyrtek3 jakie sa warunki pozniej dzieki
        za wiadomosc napewno w jakims stopniu rozwialas moje obawy a co do terminu
        Pyrtek3 ale fajnie smile a kto jest twoim lekarzem prowadzacym ktos z zeromskiego??
        bo moja tak Pani doktor Wolinska jesli chodzi o prowadzenie ciazy to jest
        supersmile
      • jol27 Re: zeromski pytanie 31.08.05, 19:03
        Postaram sie jakos Cie naprowadzic. Otoz ja trafilam po wielkich staraniach do
        dr Gacha. On ma swoja klinike na Placu Centralnym w Hucie. Mialam szereg
        watpliwosci bo to byl pierwszy raz. On rozwial te obawy. Oboje z mezem
        chodzilismy na kazda wizyte. Na koniec zapisy KTG tez u niego. Dostalam jego
        numer komorki, na wypadek jesli on nie bedzie w szpitalu. Tak, zapomnialabym -
        on tam pracuje i nie tylko tam. Do wyboru mialam wiec kilka mozliwosci. Jak juz
        wspomnialam nie bylo go w ten sadny dzien, ale wszyscy wiedzieli co i jak i my
        z mezem bylismy pod telefonem. Po porodzie znalazlam sie w pokoju jednoosobowym
        razem z moim synkiem. Maz mogl byc ze mna tak dlugo jak chcielismy. Co do
        prysznicow to niestety sa w jednym miejscu. Ten oddzial jest stale remontowany.
        To jedyna niewygoda. Opieka na wysokim poziomie.
        Nie martw sie wszystko bedzie dobrze.
    • pyrtek3 Re: zeromski pytanie 31.08.05, 21:19
      Dzięki za odp.Jol27,ja tez chodzę do Gacha,i z wizyt jestem bardzo
      zadowolona,teraz chodzę na ktg,w poniedziałek ide na 3,ale kurcze on mi nie dał
      swojego nr.kom,a ja nie pytałam bo nie chce go przy porodzie,oczywiście
      chciałabym zeby był ale nie chce specjalnie płcić...ale chiałabym zeby
      wiedzieli ze jestem od niego,w kwietniu leżałam tam 2 dni i byłam super
      traktowana,ale te pielegnairki wiedzialy ze jestem od niego bo on mnie
      przyjmował,a teraz jak mnie wezmie i jego juz nie bedzie bo z tego co wiem to
      on jest tam codziennie rano chyba do 11,bo od 12 jest w swoim gabinecie,a
      zresztąmi bardzo zalezy na zoo i jak by był to moze by to coś dało...kurcze juz
      mam dość myslenia o tym cały czas już bym chciał zeby było po wszystkim...
      • jol27 Re: zeromski pytanie 01.09.05, 17:32
        Nie martw sie wszystko bedzie dobrze. Ja tez mialam tysiace watpliwosci i przed
        tym sadnym dniem bylam u niego jeszcze w szpitalu. Nie bylam pewna czy to juz,
        martwilam sie bo byl juz drugi dzien po terminie, ale to tylko odszedl czop i
        postanowilam jeszcze czekac, nie decydowalam sie na cc. Jego zdanie tez takie
        bylo. Uwazam go za profesjonalistw w swojej dziedzinie i tak jak Ci mowilam
        moglismy na niego liczyc caly czas. Nic nie placilam ekstra, jesli sie tego
        boisz. Po porodzie bylismy z mezem osobiscie mu podziekowac za opieke i
        oczywiscie zaliczyc wizyte kontrolna. Trzymam w kciuki, bedzie super. Idz z
        takim nastawieniem. Pa.
      • dori.b Re: zeromski pytanie 14.12.05, 10:48
        Gdzie on ma swój prywatny gabinet i ile bierze za wizytę bo ja nie jestem z
        krakowa i zdecydowałam się dojeżdżać bo tam gdzie mieszkam zarówno szpital jak
        i lekarze nie mają zbyt dobrych opini
        • mirabilandia Re: zeromski pytanie 14.12.05, 14:57
          napisalam ci na maila gazetowego - sprawdz poczte
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka