superslaw 03.09.05, 15:58 Pierwszą dzidzię rodziłam na Starym..może ktoś z Tarnowa się wypowie..narazie jestem zadowolona ale kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agataxk Re: Nowy szpital Tarnów i dr.Asztabski... 06.09.05, 10:59 Ja rodziłam na nowym szpitalu u dr Kosarzyckiego - super dzięki jego pomocy byłam na porodówce 2 godzinki. Położne i pielęgniarki miłe. Jestem bardzo zadowlona Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadove Re: Nowy szpital Tarnów i dr.Asztabski... 07.09.05, 18:43 Opowiedz coś o starym. Ja się tam "wybieram" za kilka tyg. Odpowiedz Link Zgłoś
beettinna superslaw 07.09.05, 19:01 czyli teraz prowadzisz ciążę u Asztabskiego?miałaś jakieś problemy z zajściem czy z ciążą?ja do niego chodzę..... ale ciążę którą straciłam prowadziłam u Koteckiego i byłam łącznie miesiąc w szpitalu-zatem na starym się w miarę rozpatrzyłam ale o nowym nic nie wiem... POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
beettinna PS: superslaw 07.09.05, 19:04 ps.napisz jeszcze czy chodzisz do niego państwowo czy prywatnie?i czy kierował cię do szpitala?jeśli tak jak są traktowane jego pacjentki i jak on się zachowuje?przychodzi i pyta o samopoczucie ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś