Dodaj do ulubionych

Lekarz SOLEC/LUXMED

27.12.05, 15:48
Hej. Czy wiecie może o jakims lekarzu z Solca, który przyjmuje także w
Luxmedzie?
Obserwuj wątek
    • duszka30 Re: Lekarz SOLEC/LUXMED 27.12.05, 16:18
      Radosiewicz-Marczewska Barbara, bardzo dobra i sympatyczna kobietka!Przyjmuje
      na Chmielnej.
      • bunio8 Re: Lekarz SOLEC/LUXMED 27.12.05, 16:44
        Wielkie dzięki za namiar. Czy znasz ją osobiscie, prowadziła może twoją ciążę?
        • duszka30 Re: Lekarz SOLEC/LUXMED 27.12.05, 18:31
          Tak, była to wprawdzie druga ciąża, ale była super, dokładna, miła i delikatna!!
    • eszczep3 Re: Lekarz SOLEC/LUXMED 28.12.05, 14:05
      też ją polecam
      • bunio8 Re: Lekarz SOLEC/LUXMED 28.12.05, 15:58
        To również moja druga ciąża, ale mój dotychczasowy lekarz zmienił szpital a ja
        go raczej nie biorę pod uwagę. O Solcu przeczytałam wiele pozytywnych opinii i
        najprawdopodobniej jak przyjdzie czas zdecyduję się na poród w tym szpitalu.
        Czy wy też rodziłyście na Solcu? Jakie są wasze wrażenia z porodów?
        Ja pierwsze dzieco rodziłam na Karowej. Miało ułożenie miednicowe, a mimo to
        kazali mi rodzić naturalnie. I tak skończyło się na cc, ale swoje musiałam
        wycierpieć. Wolę poraz drugi nie znaleźć się w takiej sytuacji.
        • duszka30 Re: Lekarz SOLEC/LUXMED 28.12.05, 16:52
          Rodziłąm drugie dziecko, poród był bardzo szybki, ale myślę, że jego szybki i
          pozytywny przebieg to głównie zasługa położnej (Ela miała na imię), która
          bardzo mi pomagała, cały czas uczestnicząc w porodzie!! Rodziłam nocą, ok. 0,30
          przyjęto mnie do szpitala a o 2.50 miałam już Makarego, do 6 pozwoliły mi
          zostać z nim na sali porodowej. Bardzo pozytywne odczucia, mile wspominam sam
          poród!!! Pierwsze dziecko rodziłam w IMiDz, 18 godzin, bo położne z pierwszej
          zmiany chciały iść do domu, więc nie specjalnie chciały aby na ich zmianie
          rozwinął się ten poród, więc nie specjalnie interesowały się mną!!!
    • bunio8 Re: Lekarz SOLEC/LUXMED 30.12.05, 11:20
      Dziewczyny, bardzo wam dziekuję za polecenie lekarza. Byłam dziś u niej z
      pierwszą wizytą i jestem bardzo zadowolona. Mam nadzieję, że tak już pozostanie.
      • duszka30 Re: Lekarz SOLEC/LUXMED 30.12.05, 11:46
        Jestem pewna!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka