smolka23 30.01.06, 11:45 sama już nie wiem raz słysze dobrze a raz źle.Czy któraś z Was ostatnio tam rodziła?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k.wita Re: szukam opinii o Szpitalu w Orzepowicach 30.01.06, 12:12 Ja slyszalam przewaznie zle, a zle dotyczyly presonelu, przebiegu porodu,.... A dobre warunkow szpitalnych : maloliczne sale, lazienki w salach, telefony w salach........ W orzepowicach rodzily moje 3 kolezanki z pracy oraz kuzynka. Ja sie zastanawiam nad Wodzislawiem (ale raczej odpada, choc mam najblizej), Rydultowami a Raciborzem. I na 99% jestem zdecydowaana na Raciborz. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
smolka23 do k.wita 30.01.06, 14:25 Moja koleżanka 3 mc temu rodziła w W-wiu i bardzo mi zachwalała ten szpital. A co do Raciborza to słyszałam że w nowym szpitalu są porody w wodzie bezpłatne, trudno mi w to uwierzyć a byłoby super.Wiesz coś o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
k.wita Re: do k.wita 30.01.06, 14:46 Jak bede w szpitalu w Raciborzu u Rozalskiego pod koniec lutego to podpytam, i mozze nawet uda mi sie zajrzec na porodowke. Bo sale sa super, kolezanka tam rodzila i sobie chwalila. Tylko, ze to cholewcia daleko. Mieszkam w Radlinie, wiec najblizej Wodz i Rydultowy. Jak tylko czegos wiecej sie dowiem o Raciborzu to dam znac. Ja jestem w 20 tyg ciazy, wiec jeszcze mam sporo czasu, no ale zastanawiam sie powolutku podaj mi maial prv, to Ci na priva na pisze jak juz cos bede wiedziec o Raciborzu. W ktorym jestes tyg??I skad jestes??? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
smolka23 Re: do k.wita 30.01.06, 19:37 hej ja jestem w 35 tyg., mieszkam w niedobczycach Cały czas myślałam o Orzepowicach bo mój gin. tam pracuje ale teraz już sama nie wiem. Szkoda, że ten Racibórz tak daleko, bo słyszałam, że tam, mają porody w wannach niby bezpłatne (choć trudno mi w to uwierzyć, bo wiem, że jest to dosyć drogie).Będe Ci wdzięczna za każdą informację. To mój nr.gg 9883690. Pa powodzenia i trzymajcie się z maluszkiem ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
smolka23 Re: do k.wita 30.01.06, 22:54 hej ja jestem w 35 tyg, mieszkam w niedobczycach.Cała ciąże byłam przekonana do Orzepowic bo mój gin tam pracuje. Ale teraz sama niewiem. Słyszałam że w Raciborzu jest fajnie iponoć mają porody w wannie za darmo. ?Troche trudno mi w to uwierzyć.oto mój nr. gg 9883690.Pozdrawiam trzymaj się z maluszkiem cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
cicha.k Re: do k.wita 13.02.06, 22:41 Może Was to zaciekawi. Zarówno ordynator z Raciborza jak i z Rybnika mają te same "korzenie" - obaj zostali wyrzuceni z Rydułtów. Jeden był tam dyrektorem szpitala, a drugi jego zastępcą. Jedna mafia. Odpowiedz Link Zgłoś