burlone 04.02.06, 19:19 Proszę o opinie na temat kliniki Spes w Krakowie i lekarzach tam przyjmujacych. Szukalem w archwum ale chodzi mi o swieze spojzenie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda883 Re: Spes Kraków 13.02.06, 14:09 Chodze tam do ginekologa dr Bałasza, który prowadzi moją ciążę. Lekarz bardzo sympatyczny i kompetentny. Mam zmiar tam rodzić. Warunki są bardzo dobre a poród fizjologiczny refundowany w ramach NFZ. Odpowiedz Link Zgłoś
latouche Re: Spes Kraków 13.02.06, 18:29 ja tam urodzilam dwoch synow, pierwszego w marcu 2001 i teraz 10 stycznia drugiego. Oba porody silami natury, ze znieczuleniem ZOP. Bylam zadowolona i z samego porodu, z opieki i ogolnie z warunkow tam panujacych. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_sadzik Re: Spes Kraków 13.02.06, 20:13 urodziłam tam synka w październiku 2005. Bez znieczulenia, naturalnie. Spedziłam tam 8 dni - synek miał ostrą żółtaczkę - i polecam. Miło, domowo i DUŻO lepiej niz w Żeromskim gdzie rodziłam córkę. Odpowiedz Link Zgłoś